Ako často vám volá manžel?
Ahojte...môj manžel chodí na dva týždne preč do práce..zaujímalo by ma, ako často vám manžel volá, to je jedno či chodí na týždňovky alebo ho máte každý deň doma...lebo ten môj sa akosi nemá, ja neviem, myslím si, že keď máme volania zadarmo, tak by sme si mohli volať každý deň, ale možno je to veľa, preto sa pýtam vás ..možno mne sa to zdá divné, že by sme sa mali počuť každý deň..proste chcem vedieť váš názor...Ďakujem....
Ide o to, ze ked je clovek niekedy mimo domu, tak sa netelefonovanie da respektovat, ale vam na telefonovani bohuzial stoji cely vztah, kedze je viac mimo domu, ako doma a co ma totalne zaraza je dlzka telefonovania, ved ked sa dlhsie nepocujeme je toho vela, co chceme tomu druhemu povedat, zlyhava totalne cela komunikacia, ako sa sprava k tebe a ku detom ked je doma, rozprava vela? Vela sa ta pyta? Alebo je chladny dalej, nic ho v podstate nezaujima...ked su deti chore, vola ti....
Ked pride domov, sadnite si, povedz mu vsetko, pytaj sa, uvidis jeho reakcie, a hlavne, pekne ho zamestnaj, ved ty nemas volno ani vecer , ved sa staras o tri deti sama!!!! Podla mna mas pravo byt smutna a nahnevana, lebo z jeho prejavov necitis lasku, musite sa posnazit obaja
@soporova Keď sú deti choré volá...teraz je staršia dcéra chorá, ale nevie to, lebo nezavolá...asi by som mala ja..
Keď príde domov spýta sa ako sme sa mali a čo nové pri káve ....a keď máme robotu cez priatok a sobotu tak pri robote sa rozprávame čo také sa stalo za tie dva týždne a tak....ale večer je pri telke a počítači...a on rýchlo zaspí, je ako deti zaspí aj hneď po ôsmej..uvidím čo dnes či sa vôbec ozve, keď som mu to včera nedvihla!
Tak sa mi podarilo prečítať celú diskusiu typu: Mám najskvelejšieho manžela pod slnkom, pretože ráno, keď sa zobudú, mi zavolá, že sa zobudil, potom mi zavolá, že sa chystá do práce, potom že je už v práci a že pracuje, potom že ako pracuje no a nakoniec, že už ide domov a že je už doma...
Baby, veď svet sa nekrúti len okolo mobilných telefónov a voľných minút !!! Niektorí muži sú proste takí ... ale to neznamená, že nemajú záujem o svoju rodinu. Mne keby môj mužíček telefonoval do práce každú chvíľu, asi by som ho poslala niekam ... Ešte šťastie, že on na to nemá čas a ja sa v práci tiež venujem svojej práci... A keď náhodou pracuje v mieste svojho bydliska, vždy si máme čo povedať, keď príde večer domov a bez výčitiek, že "prečo si dneska osemkrát nezavolal"?
Pre zaclonu84: Prestaň sa správať ako dieťa, ak je dcéra chorá a chceš, aby to vedel, tak vytoč dofrasa jeho číslo a povedz mu to. A nečakaj ako malé decko, kým zavolá on.
A keď príde domov dnes večer, alebo po týždni, posaď si ho oproti sebe a povedz mu, že cítiš obrovský nezáujem z jeho strany o Teba a o svoje deti, že Ti strašne vadí, ak nezavolá aspoň večer, keď skončí v práci a spýtaj sa ho na rovinu, či má nejaký problém /napr. iná žena/, alebo či niečo netrápi aj jeho?
Prajem všetko dobré.
Spravne. On ti zavola a ty nanho zahucis ze nezavolal. To si pis ze nabuduce zase nezavola.... O tom sa s nim treba porozpravvat doma v klude.
@cartridge Jasné, že nechcem aby mi volal osem krát za deň...veď je v robote, má dosť práce...ale večer by sa ozvať mohol....a ráno volal, tak som mu to zdvihla a rozprávali sme sa normálne, až na konci som mu povedala, že prečo sa tak dlho neozval..to bolo všetko...bez kriku a výčitiek...my sa moc nehádame...len ako tu tak čítam, asi mám ľahostajnejšieho chlapa ako niektoré tu...
A pravdu povediac, to si tiež neviem predstaviť, že by mi volal každú chvíľu ..on má dosť svojej roboty a ja sa doma tiež nezastavím ako je deň dlhý, len aspoň večer by som chcela počuť niekoho dospelého, nie stále mami toto mami hento a krik a hádky a plač....je toho kedysi na mňa dosť, ale to asi poznajú viaceré maminky...
Vieš ono je to aj o tom že my sme do mesiaca možno 5-6 dní spolu, inak sme iba na telefóne, väčšinou som len doma s deťmi, bývame na dedine,okolo domu je veľa práce, máme aj neaké tie zvieraťá , nechodím moc veľa ľudí, lebo na to nieje čas...a vyvolávať kamoškám, ktoré tiež majú veľa roboty ...to tiež nieje ono...
Ja som len chcela vedieť neaký iný názor, pretože čo mne príde divné, môže niekomu prísť normálne ...tak som sa spýtala... 🙂
@zaclona84 Pýtala si sa na názor, tak tu je ten môj:
Riešiš prkotiny; tvoj muž má kopec roboty, unavený chodí zrejme tak, že padá na hubu (usudzujem podľa toho, čo si napísala - z roboty o šiestej a o ôsmej už spí) - zrejme nevie čo skôr a navyše nemusí byť typ, čo potrebuje komunikovať 20x za deň. Nie všetci prepadli "mobilovej mánii", ktorá umožňuje tlachať z wecka, sprchy, pri jedle, z obchodu...
Zatiaľ si mu stále volala ty, tak skús počkať, nechaj ho nadýchnuť...
Kvôli deťom, ak by im to skutočne prekážalo, že otec nevolá pár dní, si môžete vydiskutovať po jeho návrate. Resp. ak by sa neozval celý týždeň - to by tiež bol dôvod na rozhovor.
A čo soboty a nedele - maká bez prestávky?
@lorela Nehľadám problémy tam kde niesú..len proste mi to prišlo ľúto, že mu vždy volám len ja...viem, že mu na nás záleží, inak by nechodil do roboty...a hej soboty nedele maká tiež a potom je tri dni doma....je to málo, rodina tým trpí, že je tatinko stále preč...ale tak čo narobíme že? Preto si tak vážim telefonovanie, lebo ako tu niektorá podotkla, nič iné nám neostáva a naše rozhovory stoja len na telefóne....a to že môj chlap zaspáva o ôsmej nieje kvôli práci..on je ako malé dieťa, ak je nevyspaný katastrofa...a takto o ôsmej zaspáva aj doma...🙂
jeminenky odpadávam, čo tu hneď niektoré píšete katastrofické scenáre??? NEMUSÍ MAŤ HNEĎ MILENKU! Prečo vás hneď napadne, iná žena? Nemáte v svojich mužoch istotu alebo im nedôverujete???
My sme manželia rok a pol a nevolá mi stále z roboty... Fakt len sem tam.
Veď pracuje, zarába peniaze, aby nás uživil... Nevyžadujem od neho, aby mi volal... Každý chlap si potrebuje oddýchnuť od svojej ženy a tak isto si potrebuje oddýchnuť žena od muža 😀 😀 😀
@zuzanadringus No keby som na neho vybafla, či má frajerku ...tak to presne viem ako by zareagoval....a ja tiež viem ako by som zareagovala..hneď ako by som sa ho to spýtala by som vybuchla do smiechu...nie to ma ani nenapadlo...😀
@zaclona84 vzdialenosť a dlhé odlúčenie nikdy nenarobia dobrotu. Určite by si s ním mala hodiť reč keď bude doma a keď bude pohoda. Musíš to povedať hlavne jemu, že Ti chýba keď je preč a že Ti to chýba, že Ti niekedy len tak nezavolá. Vieš, on to tiež môže brať tak, že Ty si jemu tri dni nezavolala a nerieši to, že ani on Tebe nezavolal. Nehľadala by som za tým nejakú tretiu osobu keď Ti nevolá. Možno je vyčerpaný z práce a ani nevie kedy zaspí. Určite by som s ním hodila reč a ak by sa dalo, tak by som isto hľadala možnosti práce, aby sme boli celá rodina pokope. My máme tiež tri deti, síce sme o niečo kratšie zobratí ako vy, ale určite by som urobila všetko preto, aby sme ako rodina boli spolu. Drž sa a hlavne myslí pozitívne.
@zaclona84 ahoj necitala som nazory druhych.urcie sa snim o tom porospravaj.ja s manzelom sme spolu vyse 8 rokov a volame si kazdy den.byvali zaciatky kedze chodil na tyzdnovky volavali sme spolu kazdy den po veceroch viac ako hodinu a myslim ze ani teraz by to inak nebolo.nechodi sice na tyzdnovky ale volame si kazdy den aj ked sme v praci vecsinou mu zavolam cez obednu pauzu uz to mam ustriehnute 😀 a neviem si to ani uz predstavit byt bez toho.sme si tak zvykli.viac volam sice ja ale tak nemam az tak fyzicky tazku pracu ako moj.
Je uplne normalne,ze by sa mal ozvat kazdy den,ma rodinu (nieje slobodny) a je prirodzene,ze by ho mala zaujimat.. Poviem ti ako to bude.. Ty mas teraz este silu a energiu riesit to preco nas nechce pocut,preco neciti tu potrebu ako ja? Ale,za nejaky cas uz rezignujes (lebo na svoju otazku PRECO, nenajdes odpoved) a zacne ti to byt uz jedno,ci sa ozve alebo nie..lebo vo vztahu musia mat zaujem obaja,nie len ty,potom vztah uz uplne vychladne.. A vies co bude nasledovat? vtedy zacne mat zaujem.. Ja vzdy hovorim..ze o lasku,vztah sa treba starat,nebude fungovat sam od seba..Do ohna sa ma prihadzovat kym este plamienok hori,nie ked uz vyhasol.. Je mi to luto,ale kym on nechce (nema potrebu) volat,tak ty s tym nic neurobis.. Myslim si,ze on je taky tip cloveka a ludia sa nemenia..

@zaclona84 docitala som celu diskusiu a nie je to taka banalita, pretoze on nie je na sluzobke vynimocne, pride domov nepomoze...on ma rodinu len na papieri, ina tam moze a nemusi byt, on si od vas odvykol...on nie je v roli otca, ale tvojho dalsieho dietata, ktore nema za nic zodpovednost, riesit, cim skor, tym lepsie, ano bohuzial po precitani smutne konstatujem ze mu nechybate, ale problem bude niekde hlbsie...takze zdvihni mobil a povedz vsetko co citis...a potom nevolaj, cakaj, uvidis, ale toto chce velmi vazne riesenie vztahu, teda ak sa to da vztahom nazvat:(