Ako ďalej? Som v manželstve nešťastná
Neviem čo mam robiť , chodím sem často ale potrebujem byť tajne , takže mam iny nick.. s mojim mužom sme spolu 8 rokov... podviedla som ho , ALE! nemal so mnou sex 3 roky! ani sa ma nedotkol , ani žiadna snaha...už ma to nebavilo sa neustále doprosovať,rok a pol som sa snažila , rozprávala sa s ním , prečo nechce,kde je problem , odpoved bola vždy že Šak on aj chce ale nechce sa mu , chápete 3 roky aj chcel ale nechcelo sa mu...potom prišiel on , ten druhy a zmenil mi život..znova som bola štastná , cítila som sa ako žena , ako milovana žena , nosil ma na rukach , zniesol by mi modre z neba...moj muž na to prišiel a dal mi na výber...vybrala som si mojho muža , mame spolu dieťa , nechcela som ničiť rodinu...rozprávali sme sa že sa obaja zmeníme , aj v sexualnej oblasti aj doma...už su to dva mesiace a stále nič...žiadny sex , neustále hádky , a mne stále viac ten druhý chýba..neni som s ním vôbec v kontakte , netusím kde je,čo robí ale stále na neho myslím...neviem čo mam spraviť , odísť a byť štastná , ostať a nekomplikovať si život...niesom štastna a neviem či niekedy aj budem , nechce sa mi ani domov chodiť...
@nebavimazit obdivujem, žiť takto 3 roky.
Kontaktuj milenca a odíď. A ak sa nevieš nakopnúť, tak si predstav váš život tak za 10, 20 rokov kedy budete sami, že sa vám dieťa osamostatní. Ako vás vidíš?
@nebavimazit
36 je este malo na hormonalne zmeny..
netrapi ho nieco? praca - kde pracuje? nema vela stresu? ake su jeho rodinne pomery? vyrastal v uplnej rodine? nebola tam nejaka patologia?
casto su tieto problemy sposobene udalostami z detstva - matka nerespektovala otca, dieta si vypracuje odstup, strach voci zenam..
budem teraz trochu moralizovat - slubila si mu - v dobrom aj v zlom... ja viem ze to nic neznamena dnes a obzvlast na MK. skus sa zamysliet ci ti stoji sex s milencom za to, ze zahodis vsetko ostatne co mas.
@peter2404 kolko vydržíš zo ženou ktorá ti nedá sex?len preto lebo ho nepotrebuje?
@nebavimazit
.. v dobrom aj v zlom.. spominas?
zivot nie je lahky ani spravodlivy
@peter2404 znamena to pre mna vela...aj dobre sme mali , aj zlé a prekonali sme...keby ma teraz celý život mlátil tak s ním ostanem len preto lebo aj v dobrom aj v zlom?tiež to ma nejake hranice,nemyslíš si ?
@nebavimazit
hranice su len v tvojej hlave. na mk ich nenajdes..
ak si myslis ze po rozvode sa ti bude zit s milencom lahsie tak to sprav..
@nebavimazit prepáč, ale nie je gay? Tri roky bez sexu to ako fakt? Chlap? Je pravda ze občas mávajú chlapi nechuť na sex, ale tri roky to je už doba teda.. Keď si spomínala ze nikdy nebol nejaký veľký iniciátor.. Ja som chodila s chlapom 3 roky nikdy by som nepovedala a teraz už 5 rokov žije s chlapom..
@nebavimazit Prepac za otazka, ale nie je mozne, ze on ma milenku? Skus si viac vsimat jeho spravanie. Alebo je mozno gay?
Alebo to este moze byt zdravotny problem, ktory nechce priznat.
Lebo 3 roky je fakt vela.
@peter2404 možno na jeho problém existuje jednoduché riešenie, napr. v podobe hormonálnych liekov..... Ale to by musel so svojím problémom zájsť k lekárovi. Ktovie, či by jej to on toleroval, keby to bolo naopak. Tento muž jednoducho na svoju ženu kašle, ničí ich vzťah svojou neochotou riešiť problém. V dobrom aj zlom - tu už stráca význam. Keby sa snažil a nešlo by to, alebo keby bol po úraze, alebo podobne, určite by to žena pochopila. Môjmu sa napríklad takto zmenilo libido po užívaní liekov na vysoký krvný tlak, a mám pochopenie. Takže tak.
@kahlan1 myslim ze to nie je o tom kto co nosime medzi nohami 🙂
priznam sa ze som bol tiez v podobnej situacii ako pan manzel. po narodeni dcerky sme s mojou teraz uz ex mali dost dlhu pauzu.. a vobec to nie je tym, zeby som bol chory alebo nebodaj gay, zeny ma pritahovali vzdy. stavali sme dom, behali okolo malej, mal som vela prace s podnikanim, dni utekali a na sex akosi nebol cas chut ani nic ine.. nebolo to sice 3 roky ale ani mesiac 😉
potom nam trochu pomohlo zvolnit to tempo na dovolenke. vratilo sa to trochu do normalu..
ide tu aj o sex ale aj o to , že mi tri roky nedal pusu ...tri roky ma neobjal..nepočula som od neho nič pekné ani nepamatam..len vyčitky a krik aka som neschopna...takže tu nemusíme sex ani riešiť , to je už len niečo k tomu..
@nebavimazit on ti odpustil neveru....ale asi tazko ju sam nesie,hadam necakas,ze to hned bude ok
Je zvlastne,ze manzelia sa spolu nebavia a radsrj spytaju na fore....ale toto cele je o vas dvoch,nikto vas nepoozna lepsie ako vy
Osobne si myslim,ze tam bude viacero problemov....a mozno chyba porozumenie a pochopenie na oboch stranach.
@terezka1947 ja sa snažim riešiť , rozprávať , on ma iba ignoruje...
@nebavimazit tak,poton neverim,ze si mu dala novu sancu iba kvoli dietatu.
@terezka1947 tak nechcela som zahodiť tie roky čo sme spolu ale asi neni iné vychodisko..
@nebavimazit vidis.....otazka je,aky bol predtym,ci aj predtym nerad rozpraval,nerad riešil...atd,muzi sa len tak nemenia....aspon nie radikalne
Toto vyriesite iba vy....
@nebavimazit
aha, to je potom ina situacia.. taketo spravanie nema nic spolocne s hormonami. skor by som povedal ze ide o nejaky vztahovy problem - ma voci tebe nejaky blok..
@peter2404 no díky a to načo mi je takyto muž?
@nebavimazit ja celkom nechapem....nechces.s nim byt,si zalubena do ineho....skonc to,ked je taky zly....ci cakas,ze to odobrime,schvalime,budes mat mensie vycitky?nieco ok nie je a viete to iba vy,my nie....
Z fyziologickeho hladiska je to pre mna zvlastne, ja ked nemam tyzden tak sa zacinaju so mnou diat veci a ked viac tak to uz aj riadne boli...🙂 musi tam byt nejaky zdravotny problem, alebo ma inu, alebo je gay....riesit sa da asi len ten zdravotny problem.
Otazka je, ci riesit prave ten sex? Mozno by si mala riesit skor tie ostatne veci - vztah,spravanie jeden k druhemu,spolocne chvile, zaujmy..., a keby sa tie dali do poriadku a by ani vtedy neprisla u neho chut.
Mimochodom keby toto napisal chlap tak by ho tu vacsina ukrizovala....
@nebavimazit
pozri su muzi ktori maju so zenou vazne vztahove problemy, napriek tomu pridu domov, zasexuju si, hodinu nato sa idu pozabijat a takto to ide dalej..
potom su muzi, ktori to takto nevedia jednoducho, k tomu aby si dobre zasexovali potrebuju viac ako telesnu pritazlivost. ja som napriklad v tejto druhej skupine a vobec sa necitim byr nejaky chory alebo naruseny..
ak sa pytas naco ti je taky chlap skus sa zamysliet nad sebou, preco ma voci tebe blok.. totiz vo vztahoch je to vacsinou o akcii-reakcii, malokedy je chyba len na jednej strane..
ale uz budem koncit lebo mi konci nudny miting 😂😂😂
@nebavimazit ahoj prepac ale ako tak citam diskusiu vrta mi v hlave ci nie je inak orientovany len ti to nevie povedat? Z mojho skromneho poznania muzov je mala pravdepodobnost ze by dokazali zene odpustit neveru. A 3 roky bez sexu??? Tam nie je urcite nieco v poriadku. Ja osobne som za zachovanie manzelstva nie vsak za kazdu cenu. Mozno by som este na tvojom mieste navstivila odbornika sexuologa/psychologa a vyrozpravala sa nech ti on povie aky ma nato nazor. A ten tvoj muz je riadny tlk samozrejeme vzdy su dve strany mince ale toto je uz moc.
Tiez by som.dala do pozornosti jednu vec
On ti dal na vyber,odpustil neveru.....toto muzi len tak nedokazu,takze asi k tebe nieco.citi,ci ho nieco puta....otazka je,co ty na to,neviem,no....aj muzi su citlivi a casto reaguju drsne,ked su pri zenach v koncoch,uzavru sa....a veru,pri niektorych zenach sa ani nedivim...divim sa prave muzom,co.dokazu tolerovat.
Komunikacia, komunikacia, komunikacia...otvorenost jeden k druhemu, povedat si vsetko navzajom, samozrejme s citom aby sa to toho druheho nedotklo, kompromisy,snaha o vzajomne porozumenie a uplna dovera ze ked poviem tomu druhemu cokolvek tak ma nevysmeje ale vypocuje...na tom pada vacsina vztahov.
@peter2404 len či by sa každý chlap takto zamýšľal, keby nemal 3 roky sex 🤔 😉