icon

Ako ďalej? Som v manželstve nešťastná

nebavimazit
17. okt 2018

Neviem čo mam robiť , chodím sem často ale potrebujem byť tajne , takže mam iny nick.. s mojim mužom sme spolu 8 rokov... podviedla som ho , ALE! nemal so mnou sex 3 roky! ani sa ma nedotkol , ani žiadna snaha...už ma to nebavilo sa neustále doprosovať,rok a pol som sa snažila , rozprávala sa s ním , prečo nechce,kde je problem , odpoved bola vždy že Šak on aj chce ale nechce sa mu , chápete 3 roky aj chcel ale nechcelo sa mu...potom prišiel on , ten druhy a zmenil mi život..znova som bola štastná , cítila som sa ako žena , ako milovana žena , nosil ma na rukach , zniesol by mi modre z neba...moj muž na to prišiel a dal mi na výber...vybrala som si mojho muža , mame spolu dieťa , nechcela som ničiť rodinu...rozprávali sme sa že sa obaja zmeníme , aj v sexualnej oblasti aj doma...už su to dva mesiace a stále nič...žiadny sex , neustále hádky , a mne stále viac ten druhý chýba..neni som s ním vôbec v kontakte , netusím kde je,čo robí ale stále na neho myslím...neviem čo mam spraviť , odísť a byť štastná , ostať a nekomplikovať si život...niesom štastna a neviem či niekedy aj budem , nechce sa mi ani domov chodiť...

nebavimazit
autor
17. okt 2018

@terezka1947 nie neodpustil..iba sa ju snaží prežiť..

nebavimazit
autor
17. okt 2018

@cavabcici ja sa s ním snažím rozprávať a vieš čo spraví on?je ticho a a večer ked už ležím v posteli a on je v druhej izbe tak mi píše na messenger..toto je jeho spôsob komunikacie..

montemotherone
17. okt 2018

@nebavimazit dohodnite si sedenie u sexuologa, toto chce pomoc zvonku. Inak budeš ty čakať a on ťa možno aj týrať svojou nečinnosťou a apatiou vo vzťahu. To "zlé" vo vzťahu nerobia len tí, ktorí urobia chybu, ale aj tí, ktorí pre zdravý vzťah nerobia nič. A vzťah vo vašom veku a bez sexu (pokiaľ to jednému z vás nevyhovuje), nie je zdravý ☹ Musí sa trochu prebrať. Ak sa nepreberie, bohužiaľ, choď za svojím šťastím. Toto nie je len o sexe. Je to o tom, či ťa vôbec má rád a či ti to dokáže prejavovať. Aj po rokoch. Vzťah sa musí "živiť" vždy

cavabcici
17. okt 2018

@nebavimazit
a co ti pise na mesenger?

nika898
17. okt 2018

@nebavimazit prepac ale schuti som sa zasmiala ze ti pise na messenger. Tak mu odpis. Niekedy sa lepsie cloveku tak rozprava ako z oci do oci. Poznam to ja som tiez mojmu muzovi vela krat radsej napisala list/mail lebo by som to zo seba nedostala lebo by mi tiekli slzy potokom a potom ked vedel co je vo veci vedeli sme sa o tom porozpravat

nebavimazit
autor
17. okt 2018

@cavabcici no čo ma aky problem , čo mu vadi a tak , on sa neháda , nerozpráva , on píše..všetko čo sa ho opýtam a on neodpovie potom napíše..

cavabcici
17. okt 2018

@nebavimazit
je vzdy lepsie ked napise ako uplne nic,
ja som tiez mojej ex napisal list lebo uz som to nevedel inak dostat zo seba 🙂
a prd mi to pomohlo, lebo i tak nepocuvala

nebavimazit
autor
17. okt 2018

@cavabcici cez internet sa nič nevyrieši , ja mu neodpisujem a rovno idem za ním nech mi to povie a on stále nič..

terezka1947
17. okt 2018

@nebavimazit tak si píšte....co je na tom...mozno takto vyriesite viac veci
Otazka na telo
Ty by si mu neveru odpustila?

nebavimazit
autor
17. okt 2018

@terezka1947 už sa stalo...síce neviem či "len" internetovú a nie raz...

cavabcici
17. okt 2018

@nebavimazit
pozri, ked mu vyhovuje takyto styl komunikacie tak treba to skusit riesit takto...kazdy sme iny, niekto ma problem povedat niektore veci otvorene tak vyuziva ine kanaly...Su veci , ktore mu vadia a ti vycita riesitelne? Ak chces realne skusit zabojovat za manzelstvo tak treba preto urobit viac....ale mozno chces seba presvedcit ze to nema zmysel...?

peter2404
17. okt 2018

@nebavimazit
pravdupovediac ak by som prisiel mojej partnerke na neveru, ze mala sex s inym, asi by som sa spraval rovnako..
myslim ze manzel naraza na svoj limit, jedno je akoze odpustit a druhe zabudnut..
toto neskonci dobre pokial nevyhladate pomoc. ale nie sexuologa, ten vam v tomto nepomoze..

cavabcici
17. okt 2018

Zakladna otazka ktoru by ste si mali obaja polozit. Chcete kvoli dietatu zabojovat a dat ten vztah aspon ako tak doporiadku ? Pre dieta je to to najlepsie. Od Vas obidvoch to chce znacnu davku obetovania a inteligencie. Ak u jednotoho toto chyba tak sa to nepodari. A nevracat sa k starym hriechom. Dieta nepotrebuje vidiet rodicov ktori sa nemiluju, hadaju sa, nadavaju si a pod...potom je lepsie ist od seba prec. A kvoli dietatu sa treba na tom normalne dohodnut a nerozist sa v zlom.

mariejenka
17. okt 2018

Odpis mu,piste si...nexh to znie akokolvek smiešne,ak z neho dostanes takouto formou odpovede,je to na dobro veci.
Vraj ta "podviedol" cez internet, akoze cez nejaky pokec,zoznamku...virtualne??? Vidis,jemu tento pisomny prejav vyhovuje,asi nevie tak briskne reagovať slovne,tak radsej pise.
To ze Ste nemali intímne chvíle v manželstve tri roky,je non sens... vaše dieťatko ma koľko rokov?

nebavimazit
autor
17. okt 2018

@mariejenka bude mať 4...v podstate od jeho narodenia je to bez sexu , dotyku , lasky..

mariejenka
17. okt 2018

@nebavimazit co sa mohlo.stat?? Niektorim chlapom, môže vadit dojcenie, alebo sa citia byt na druhej koľaji,lebo ako matka prirodzene viac cassu venujes babu...no a ked si svoje potreby riesil cez internet,tak uz asi nepotreboval ten ozajstný vztah,co je brutalna skoda. Ja neviem,napis mu,ci ho este pritahujes,to zakladne ci Ta miluje,ako zenu....lebo ano, pre dieta su rodičia najdôležitejšii,ale iba ako ten vztah medzi nimi je zdravy,laskavy a davaju dietatu ten skutočný priklad.
Ako verim aj Tebe,ze chces citit lasku,nehu objatie,...no radsej zabudni uplne na toho druheho, trápiš sa viac a viac.

nebavimazit
autor
17. okt 2018

@mariejenka nekojila som , pri pôrode nebol , neodsunula som ho , zato dam ruku do ohna..cez internet to riešil aj pred dieťatom , aj potom ako sa narodilo..

mariejenka
17. okt 2018

@nebavimazit uff, veľmi tazko...toto bude zlozite,lebo jemu evidentne vyhovuje iny sposob zivota,ako tebe. Drzim Vam ale palce,nech uz to dopadne akokoľvek.🙏

janickacrazy
17. okt 2018

@nebavimazit Tu nejde prioritne o sex, ale o to, že on ti vobec neprejavuje city, lásku a to je pre ženu ako za trest. Podľa mna toto fakt nemá zmysel.

marseillefan
17. okt 2018

@nebavimazit ja som bol pri obidvoch pôrodoch, obidve deti manželka dojčila do vyše 3 rokov a napriek tomu by som ju preťahoval skoro každý deň 🙂 Keď to chlap chce, tak ho nič neodradí...

Pozri, nechcem ti radiť, ty sa musíš rozhodnúť, ale rátaj s jednou vecou určite - ak nebol sex doteraz, nebude ani v budúcnosti. Ak s tebou nekomunikoval doteraz, nebude ani v budúcnosti. Je na tebe, či chceš takéto manželstvo alebo nie...

terezka1947
17. okt 2018

@janickacrazy myslim,ze niekedy su ludia ublizuju navzajom...nie vzdy je chudera ta zena,nie vzdy chudak muz
Ale....z toho,co autorka pise sa neda posudit,kto u nich...lebo neverim,ze je to iba v muzovi,co samozrejme netvrdim,ze nemoze byt....no...aj tak,keby bol taky,zly...a ona si nasla lasku,uz by s nim nebola...

cialota
17. okt 2018

@marseillefan tiez si myslim, ze tieto veci sa tak jednoducho nezmenia, uz ked to trvalo nejake tie roky, ze bol bez, tak teraz z jedneho dna na druhy nebude chciet sex kazdy druhy den napriklad, aj keby neviem co sa dialo, ja by som toto asi nedala, nemala by som silu v takomto vztahu zotrvat :/

asia83
17. okt 2018

@nebavimazit Akože 3 roky muž bez sexu? 😂 Prepáčte, neverím. Ja by som skôr toto riešila než milenca. Sú rôzne možnosti: milenka, iná orientácia, silný katolík. Ja si neviem predstaviť 3 roky manželia bez sexu.

montemotherone
17. okt 2018

@asia83 "silný katolík" 🤦 čo má spoločné viera s libidom. Kresťanstvo nezakazuje manželský sex. Práve naopak 😉

alaguema
17. okt 2018

@peter2404 no, ty si zábavný...Vraj v dobrom, aj v zlom...Tento muž nemal ani toľko toho dobrého, aby riešil svoj (uznávam, že delikátny) problém u lekára a následne u sexuológa, príp.psychológa...Zrejme je na to príliš ješitný, aby sa niekde priznal k tomu, že ako muž nefunguje a dostatočne sebecký, aby mu bolo celkom šumafuk, že jeho žena tým trpí.

asia83
17. okt 2018

@montemotherone Aj ja som katolíčka, poznám takých, ktorí sex používajú IBA ako prostriedok na splodenie detí.

janickacrazy
17. okt 2018

@montemotherone No niektorí katolíci tvrdia, že sexovať sa má len ked sa deti plodia, inak nie. Sestrina svokra bola taká pobožná, že ona sexovala len 3krát v živote, ked deti robili. Chudák jej muž, ale teda či to ozaj tak bolo, neviem, len sa tým vždy chválila. 😝

montemotherone
17. okt 2018

@janickacrazy
@alaguema to sú také prežité názory, ktoré by ti vyvrátili aj niektorí kňazi 😉

vandicka7
17. okt 2018

@janickacrazy Tomuto by som neverila aj keby mi to neviem kto tvrdil. Podla mna clovek toto proste neda. Ved mame nejake tie potreby, no nie? 🙏😝

janickacrazy
17. okt 2018

@vandicka7 No ved ja som tomu ani neverila, aj ked v jej prípade možno aj áno, ona bola veľmi jednoduchá osoba, ani ZŠ nedokončila, len do kostola chodila takmer každý den a o inom ako o kostole, smrti a chorobách všeho druhu sa s nou nedalo baviť.