icon

Ako ďalej? Som v manželstve nešťastná

nebavimazit
17. okt 2018

Neviem čo mam robiť , chodím sem často ale potrebujem byť tajne , takže mam iny nick.. s mojim mužom sme spolu 8 rokov... podviedla som ho , ALE! nemal so mnou sex 3 roky! ani sa ma nedotkol , ani žiadna snaha...už ma to nebavilo sa neustále doprosovať,rok a pol som sa snažila , rozprávala sa s ním , prečo nechce,kde je problem , odpoved bola vždy že Šak on aj chce ale nechce sa mu , chápete 3 roky aj chcel ale nechcelo sa mu...potom prišiel on , ten druhy a zmenil mi život..znova som bola štastná , cítila som sa ako žena , ako milovana žena , nosil ma na rukach , zniesol by mi modre z neba...moj muž na to prišiel a dal mi na výber...vybrala som si mojho muža , mame spolu dieťa , nechcela som ničiť rodinu...rozprávali sme sa že sa obaja zmeníme , aj v sexualnej oblasti aj doma...už su to dva mesiace a stále nič...žiadny sex , neustále hádky , a mne stále viac ten druhý chýba..neni som s ním vôbec v kontakte , netusím kde je,čo robí ale stále na neho myslím...neviem čo mam spraviť , odísť a byť štastná , ostať a nekomplikovať si život...niesom štastna a neviem či niekedy aj budem , nechce sa mi ani domov chodiť...

sarah2437
17. okt 2018

@nebavimazit Vidis, manzel Ti na to prisiel, ty si si vybrala jeho. A ako sa potom zachoval? Ziadny sex, hadky. Takze, bud je este stale z Tvojej nevery nestastny, preto sa tak sprava alebo proste taky je, nezmeni sa a zrejme sa k sebe nehodite. Ale vrta mi v hlave, ze pises, ze 3 roky ste nemali sex. Nechapem, ze chcel, ale nechcelo sa mu. Ved to nedava logiku. Muz, ktory ma chut na svoju manzelku, tak u takeho neexistuje, ze " som lenivy sa s tebou milovat." Takze v prvom rade by som toto riesila. Aj by som Ti poradila, aby si odisla od manzela za tym druhym muzom. Ale vies, novy muz Ta laka, citila si sa s nim prijemne. Ale poloz si otazku- da mi tento muz istotu? Da mi to, co hladam? Lebo vies, je lahke odist od manzela, ale od neho aspon vies, co mozes cakat. Vies toto aj u toho druheho muza? Vies, muzi zenam narozpravaju vselico, ale az ich skutky prezradia ich pravu tvar.

nebavimazit
autor
18. okt 2018

katolík nieje určite , nieje žiadneho vyznania...svoj problém neriešil ,ja som sa mu ponúkala každý den , aj som skúšala rozne spôsoby ako spodné prádlo,napustená vana , romantika pri víne,jednoducho nič nič nič nezabralo...potom som to vzdala aj ja sama...a s tym prejavovaním citov absolútne , to sa nezmenilo a ani nezmení ...žeby mi dal len tak pusu , dotkol sa ma,objal ma...

nebavimazit
autor
18. okt 2018

@sarah2437 neodišla by som od manžela kvôli druhemu ale kvôli sebe...že mam už ten ignoracie z jeho strany dosť..

eludka
18. okt 2018

@nebavimazit ked odides od manzela - lebo to vyzera byt nanic, neskac hned do druheho vztahu, terajsie manzelstvo je u Teba dost traumatizujuce, treba si dat odstup

nebavimazit
autor
18. okt 2018

@eludka neurobila by som to kvôli druhemu , chcem byť najskôr sama a potom uvidíme čo dá čas..

anabella111
18. okt 2018

@nebavimazit .....Hm....nedávno tu bola diskusia so zenou..ktora nemala chut na sex..a aj niektore panie..ktoré Tebe radia odist zo vztahu..Ju naopak podporovali v tom..ze ju muz musi chapat..a ak ju nebude...tak je to obycajny nevdacny hajzlik..hm..hm.....U vas nefunguje sex-intimita...a ona je naozaj jeden z pilierov dobreho vztahu...Jeden. ale podstatny. Intimita dvoch nemusi byt len o dokonanom sexe..Je to blizkost v prezivani dvoch . Je to aj drzanie sa za ruku na vylete. Dnes ked nie je medzi Vami..necudo..Ani tie jeho padnute ruky pri tvojom objatí. Kym sa mu nevylieci vnutro z toho..ze ho objima zradca..chvilu to potrvá. Intimita..ktora Ti chybala pred bocakom..je maslo aj na Tvojej hlave. Pisem so vsetkou uctou. Zena je teplo domova..neha..odpustenie. Ak by si davno prezieravo vytvorila medzi vami navyk..denneho pat minutoveho dotyku vas dvoch..tak intimita nezmizne z vasich zivotov. V objatí..v dotyku sa odpusta aj bez slov..Vedla prebieha diskusia..kde mlada matka pise..ze ma problem so svojou dcerou a jej papanim..dcere sa venuje 24 hodin v kuse..a aj s nou spi v jej izbe..Vies aky podstatny problem ma to dievca?...Ze opustilo spolocne lozko so svojim manzelom. To je problem..ktory si ju pocká. Nechutenstvo Tvojho manzela na sex..(pred bocakom)..moze mat viacero pricin..od maleho zdravotneho ..cez unavu..vnutorne sklamanie..po Teba. V patminutovke blizkosti ..kde ste pritomni len vy dvaja..je skvely cas hovorit s laskou o svojich tuzbach..a potrebach. Toto je intimita este podstatnejsia ako sex...Ak je ten muz taky..ako hovoris..dobry manzel a otec..myslis..ze by odmietal plnit tvoje tuzby..keby citil..ze si mu ty najblizsim clovekom?...nemozné...Ty si dosledok svojho zanedbavajuceho spravania vyriesila bocakom...Zraneneho si dorazila a sebe vytvorila dilemu..namiesto riesenia. Tá veta..v dobrom aj v zlom...je o práci..o vychytavkach..ulahceniach..kompromisoch...pochopeni jeden druheho za jedinej podmienky..ak chcu dvaja. Ze s tebou nesexoval..tym nehovoril..ze ta nechce..lebo svojim jazykom lasky to ze ta chce..hovoril v inych sferach vasho zivota. To svedcis tym...ze je inak dobry manzel a otec. Ze sa dnes hadate..je preto..lebo vase duse su vzdialene a tuzia po naplneni. Ty nepotrebujes cudzieho muza...Ty potrebujes liecit vztah s Tvojim muzom..v ktorom ste dokalicili cestu jedneho k druhemu. Aj vzdialit sa nachvilu je moznost..na oddych..upratanie si v sebe..a nabratie novej sily do prace na vztahu..Vylizat si rany..a zmudriet na svojej skusenosti. Ak su zeny bláhové..tak sex povazuju za dokaz lasky..ak su mudre..neha a intimny vztah nevymizne z ich vztahu. Co sa tyka sexu v partnerstvach..nie je to take ruzove..ako tu citas..Tie co napisu..ze nechapu..ako mozete nesexovat..tym gratulujeme..ale este ta cita drvive percento zien..ktore nenapisu..ze je to bieda..😊...Ty mas dokonaly problem pre manzelsku poradnu..nie pre rozbitie manzelstva. Ak sa citis unavena..oddychni si...ale ak to vzdas..tak za sebou nechavas polovicatu pracu..Popriala by som Ti pripomienku odhodlania...suznenia..naplnenia z obety..a skutocnu lasku..ktora odpusta..je zodpovedna a má nádej...❤

beky1813
18. okt 2018

@anabella111 ty fakt nie si normalna. Aj citas, co pise? 3 roky ju ignoruje ohladom sexu, 1,5 roka sa doprosovala, riesila, zato, ze ty si veriaca a mate svoje hodnoty a sex medzi nimi nie je, tak to neznamena, ze kazda zena sa uspokoji s manzelstvom bez dotyku

nebavimazit
autor
18. okt 2018

@anabella111 keby ťa muž , tri a viac rokov ignoroval , bez akehokolvek rozhovoru kde je problém , čo ho trapi , nepomôže ani spoločných 5 ani 10 minúť , ked sa s ním chce rozprávať zdvihne sa a odíde..nejde o sex,už som to spomínala vyššie , ide o mna a jeho, že mi nič , ale absolútne nič neprejavuje , tak ja ho už beriem ako spolubývajúceho , nie ako manžela...ako brata , kamaráta , niekoho s kým nemam absolútne žiadny intimny ani spoločný život..

anabella111
18. okt 2018

@beky1813 ...,,svoje hodnoty"......dakujem za prvý pochopný apel....Zivot je o hodnotách...Hodnoty zveladovat a chranit..Jej manzelstvo a rodicovstvo je jej najvacsia hodnota..Ak ich opustí..je pravdepodobne..ze sa bude tulat svetom a zas len hladat hodnoty..U noveho partnera mozno najde intimitu..hodnota rodicovstva vsak uz bude stradat..Uz viac nebude predobrazom celistvej a vzorovej koncepcie..a rovnako ani vzor budovania vztahu ..Je to skoda..lebo teraz v manzelstve krivaju a kazdy inou nohou tak ..ze su od seba otocení...a niekedy stací len pootocenie jedneho z nich..aby stali smerom ku sebe a uz mali dve nohy..na podoprenie...Tebe to beky ani v skutku nepisem..ty si kade vietor..tade plast..V prispevkoch reagujes len ako zvieratko..emotivne..Tu je dobra interupcia..tam zas umele oplodnenie...hentam nemravnost vo vztahu..a v inej sa so smiechom zvezies na chrbte tebou nepochopeneho prispevku..Moje vety nie su prikazom..nikdy nie odsudenim...ale vzdy podstatou..ktoru netreba opomenut..pred tym ..ako zareagujeme najjednoduchsie. Lebo rovna cesta vedie do pekla...a to nech je poňaté skor metaforicky..ako materialisticky...A Tebe beky..keby boli vsetky vnutra ludí take apaticke ku skutocnym hodnotam..ako je to tvoje...Tak vcera by uz bolo niekolke vyrocie zaniku civilizacie...Ako rozumu v prospesnom spojeni s citom....a jemnocitom ..ktore je ako vylucna hodnota dana len cloveku.

beky1813
18. okt 2018

@anabella111 ty si fakt mimo. S akeho spolku si usla? Ved to uz je moc, co tu vypisujes

nebavimazit
autor
18. okt 2018

@beky1813 ja tiež nechápem kde je podstata tých príspevkov...

anabella111
18. okt 2018

@nebavimazit ....ak Ti preukazoval svoju ,,nelasku"..potom nebol dobrym manzelom..ale nepriatelom. Je Tvoj manzel clovek..ktorý Ti dáva najavo ..ze Ta nemiluje?..To je zasadny rozdiel..ako ked ti dava najavo svoje sklamanie.

beky1813
18. okt 2018

@nebavimazit vo viere a fanatizme. To sa uz inak ani neda chapat, vadi jej vsetko, co je mimo jej viery

radu_lienka
18. okt 2018

@nebavimazit odíď koli druhemu, ak ta este chce, lebo sama budes len smutna, boja sa, on si za to moze sam, ze je kreten, ked si nevazi to co ma doma, papa...

meredith83
18. okt 2018

My sme s muzom mali problemy v sexualnom zivote posledny rok. Muz ma problemy s testosteronom... Ale urobil vsetko preto aby sa to upravilo a uz je to v poriadku. Ale nemat 3 roky sex to je privela... Ano su manzelstva bez sexu alebo s minimalnym sexom ale to nie je norma a vacsinou sa tak stava v neskorsom veku. Je tvoj muz zdravotne v poriadku..
Pokial takyto vztah tebe nevyhovuje tak rozmyslaj o rozvode a samostatnom zivote. Ale ja by som to nerobila kvoli druhemu muzovi. Urob to hlavne kvoli sebe. Ked si takato nespokojna tak to postihuje aj tvoje dieta. Nemysli si ze ono to neciti.

anabella111
18. okt 2018

Preco zo spolku?..😀..Preco nevidno..kde je spomenuta hodnota?...Nie moj prispevok je ta prava hodnota...Ale vasa zodpovednost ..Ved riesime manzelstvo...rodinu...kus zivota..zivotny ciel..to nie je hodnota?...A v tej hodnote je chybny clanok..kulhajuca cast..ktora moze byt omylom povysena na najvyssiu hodnotu. Este nic?...Ci uz je podstata odokryta?..Celá hodnota taka aka je..nemoze padnut ak je vola udrzat. Ak nie je...este stale to moze byt len z unavy..vysilenia..Kazde svoje slovo zoberiem spat..ak napises..ze niet lasky medzi vami..To je uz zas iny pribeh..O nemoznosti budovat skutocnu hodnotu.

nebavimazit
autor
18. okt 2018

@meredith83 určite by som neodišla kvôli druhemu , iba kvôli sebe a dieťaťu ... nechcem druhy vzťah , nerobím to preto..

rory267
18. okt 2018

@nebavimazit myslím, že anabella tým jednoducho napísať, že chyba nikdy nie je len na jednej strane..treba začať na seba sebakriticky..vidieť aj svoje chyby, nie len chyby druhého...

rory267
18. okt 2018

@rory267 re chcela napísať

nebavimazit
autor
18. okt 2018

@rory267 keby bola chyba vo mne,nepoviem každý ma chyby , ja tiež a určite vela , prečo by mi to doteraz nepovedal?prečo by so mnou ostával ked som taká zla a mam tolko chyb?

anabella111
18. okt 2018

@nebavimazit ..Prečo s Tebou ostáva?

nebavimazit
autor
18. okt 2018

@anabella111 myslim si , že kvôli tomu prečo aj jaa...zo strachu ...

0silvia0
18. okt 2018

@nebavimazit skús dať analýzu svojho vzťahu od začiatku. Prečo si sa do neho zamilovala, prečo si si ho vybrala za partnera, čo si na ňom videla, prečo ti jeho sexuálny apetít nevadil na začiatku (či zo začiatku to bolo všetko ok?) Prečo si si ho zobrala za manžela ak nebolo všetko až také super? Možno tam nájdeš niečo, čo si doteraz prehliadla.
Spolu ste kvôli akému strachu? Strachu zo samoty?

rory267
18. okt 2018

@nebavimazit Podstata príspevkov od anabelly je nezutekať za každú cenu z manželstva, keď sú krízy, lebo láska je to, že nechcem meniť len druhého, ale snažím sa zistiť akým spôsobom ty si prispela k tomu, že sa manžel tak správa..ak chceme meniť druhých začnime sami od seba..lebo však priznajme si, že nikto nie sme dokonalí..začni rozmýšľať nad tým, kde si asi ty spravila chyby ešte predtým, než prestal s tebou 3 roky spať..na láske treba pracovať..ak ty sním nevieš pohnúť, začni meniť svoj prístup, svoje zmýšľanie, začni sa zamýšľať, kde si ty spravila chyby ešte pred tým, než to začalo ísť dole vodou..treba len poriadne čítať a zamýšľať sa nad tým, čo ti bella chce naznačiť <3

beky1813
18. okt 2018

@rory267 preco sa ma ona furt podlizovat 😲 kde je snaha jej muza?

nebavimazit
autor
18. okt 2018

@rory267 presne ako píše beky , ja som spravila vela..naozaj..nebudem to tu rozpisovať stále dookola...prečo ja mam byť ta čo ma hladať chyby v sebe? prečo sa mam ja obetovať a snažiť sa to zachrániť ked on pre to nerobí nič? čo dáme raz sex a zas tri roky nič? lebo šak už sme jeden mali?

anabella111
18. okt 2018

@beky1813 ..V odpusteni nevery...v zdielani rodicovstva...vo vernosti...v kazdodennom navrate ku nej...etc..

rory267
18. okt 2018

@beky1813 nie nie...nie podlizovať..snažiť sa zistiť, kde sa stala chyba...to ona musí vedieť, aké tam boli už predtým problémy...ona tu svoj celý život o´rozoberať nebude..a ty ani ja nevidíme do jej života, vieš len to čo napíše...ja preto na to pozerám objektívne...taktiež ja ju vôbec neodsudzujem, že sa utiekala do náručia iného muža aj to viem pochopiť..to ona musí rozmýšľať a niečo zmeniť aby sa zmenil muž..nie prosiť ho aby sa zmenil...

beky1813
18. okt 2018

@anabella111 a kde bola snaha 3 roky predtým, aby k takejto situacii nedoslo? A prečo odpovedas za rory?

beky1813
18. okt 2018

@rory267 a ked muz nema chut zmenit sa? Lebo ked sa nieco vyskytne, co zmeni vztah, tak sa to snazim zmenit, vyriešiť a nenechat to tak 3 roky