Ako ďalej? Som v manželstve nešťastná
Neviem čo mam robiť , chodím sem často ale potrebujem byť tajne , takže mam iny nick.. s mojim mužom sme spolu 8 rokov... podviedla som ho , ALE! nemal so mnou sex 3 roky! ani sa ma nedotkol , ani žiadna snaha...už ma to nebavilo sa neustále doprosovať,rok a pol som sa snažila , rozprávala sa s ním , prečo nechce,kde je problem , odpoved bola vždy že Šak on aj chce ale nechce sa mu , chápete 3 roky aj chcel ale nechcelo sa mu...potom prišiel on , ten druhy a zmenil mi život..znova som bola štastná , cítila som sa ako žena , ako milovana žena , nosil ma na rukach , zniesol by mi modre z neba...moj muž na to prišiel a dal mi na výber...vybrala som si mojho muža , mame spolu dieťa , nechcela som ničiť rodinu...rozprávali sme sa že sa obaja zmeníme , aj v sexualnej oblasti aj doma...už su to dva mesiace a stále nič...žiadny sex , neustále hádky , a mne stále viac ten druhý chýba..neni som s ním vôbec v kontakte , netusím kde je,čo robí ale stále na neho myslím...neviem čo mam spraviť , odísť a byť štastná , ostať a nekomplikovať si život...niesom štastna a neviem či niekedy aj budem , nechce sa mi ani domov chodiť...
@nebavimazit nie je gay?
@sabca99 ono je to silne individuálne, moja sestra bývala silnejšia a po porode výrazne schudla a jej muž bol nešťastný, moj bol zase šťastím bez seba, ked som po porode celkom rýchlo schudla, lebo jemu sa kypré tvary proste nepáčia a niekomu ani huspenina nevadí

Toto som inak ešte nepočula @ellinorka aspoň teda nie v mojom okolí, aj známych čo mám, tak tí práveže sa skôr za plnšími tvarmi idú zblázniť 🙂