Ako ďalej vychádzať so svokrou?
Abojte,mam taky problem so svokrou..a vobec neviem ako dalej s nou vychadzat...S muzom boli na seba vzdy naviazani,ked sme mali financ.problemy pomahala,tym padom som sa jej viac menej prisposobovala,lebo kedze pomahala bolo samozrejme,ze jej vychadzame v ustrety..teraz ale doslo k situacii ked snad prvy krat som si spravila,po svojom a sice ponHlala som sa zo spolocneho vyletu pretoze uz som mala nieco dohodnute,co som jej aj vopred oznamila..ona mi to ale nedokaze odpustit,proste vztahy uplne pokazene,ze som sa nedokazala prisposobit..teraz bili u nas,proste prvy krat snad som jej pivedala na to svoj nazor aby chapala aj ona mna,ani za svet vypocut,urazena...taka zast z nej sla vo i mne..viem,ze sme jej dlznikmi za pomoc ale po tomto,si neviem predstavit sas noy stykat..nemala dobry vztah ani s predoslou zenou mojho muza
@icky Ale veď zase prečo mal manžel ostávať, však čo ak by sa po vzoru svokry urazili tvoji rodičia, že ich nenavštívil ...Vieš čo, to sú cirkusy medziľudských vzťahov ako v materskej škôlke...a nakoniec za tými jej slzami ktovie kto a čo je...možno má nejaký schovaný srdcebôľ a tam, na tom výlete sa to z nej vyplavilo...a jej mama si myslí, že si jej srdcebôľ nebodaj ty spôsobila...a že jej to vôbec niečo také aj uverí ....vlastná matka...veď keby sa radšej poriadne s dcérou porozprávala, tak by možno aj zistila, čo je vo veci.
@icky vôbec to nerieš to isté v bledomodrom som mala ja so svokrou a jej očakávaniami.Neraz tiež povedala, že príde a neprišla, lebo medveď😉lebo jej niečo frnglo cez hlavu a zabudla nám to dať vedieť.prisposobila si sa ich programu až až...rozmaznana nedospela švagriná, ktorá plače a mama ju ľutuje a ty si obeť, ktorá to všetko spôsobila.Su to ich problémy

@aceris Presne toto,ze vobec nejde o to,ze to bola manzelova rodina...