icon

Ako dlho ste chodili s vaším terajším manželom?

myskacici
23. mar 2013

Ahojte, zaujímalo by ma, po akej dlhej dobre chodenia/ spolužitia ste sa rozhodli, že sa zoberiete s vašim partnerom. Mala som 2 vážnejšie vzťahy, obidve trvali viac ako 3 roky, ale ukončila som to s tým, že si dotyčného zobrať nechcem. Teraz mám priateľa, som s ním kráátko, iba 5 mesiacov, ale mám pocit, že ho poznám minimálne 5 rokov. (to isté cíti aj on). Nedávno mi povedal, že chce, aby som bola jeho posledná a že je šťastný ako nikdy predtým. Veľmi ma to teší, lebo ja to cítim rovnako. Keby mi navrhol sobáš, neváhala by som ani chvíľu 🙂 Myslíte že je to skoro?

malinkaaninka
24. mar 2013

ak je tvoj pravý,bude pravý aj za pol roka.5 mesačná známosť je často o velkej zamilovanosti,chyby sa tak velmi neprejavujú,nevnímate ich v jasnom svetle cez ružové okuliare.niečo spolu prežite a potom sa vezmite.vždy sa chyby partnera lahšie prežívajú v priatelstve ako v manželstve,kôli zadným vrátkam..

juliana77
24. mar 2013

@myskacici Myslíš, že naše odpovede 🙂 budú zárukou tvojho správneho rozhodnutia v ďalšom vzťahu?

michala11111
24. mar 2013

ja si osobne myslím že 5 mesiacov je krátka doba na tak vážne rozhodnutie, ale je to na Vás 🙂
S manželom sme boli spolu 6 a pol roka a z toho sme už 4 roky spolu žili 🙂

ustrachana
24. mar 2013

po necelom pol roku chodenia sme zacali spolu zit a sme spolu 8 rokov z toho manzelia rok a pol

katy2
24. mar 2013

Spoznali sme sa zaciatkom oktobra, v marci ma poziadal o ruku a v juli bola svadba 😵 🙂 Sme spolu 7 rokov, mame dve deticky a nelutujeme ani na okamih toto rozhodnutie 🙂

cerez
24. mar 2013

My sme začali spolu žiť po 1 a pol roku a zobrali sme sa od zoznámenia po 10 rokoch. Zobrali sme sa v deň, keď dcéra oslavovala 2 narodeniny. Manželia sme 6 rokov, ale spolu sme 16 rokov.

gubcikova
24. mar 2013

začali sme spolu žiť po 2mes.,po roku zasnúbenie,dcérka prišla na svet 20dní po druhom výročí,vzali sme sa po 3,5roku chodenia(dcérka mala rok a pol),na svadbe som už bola v tom 1tt a sme spolu 5 a pol roka

mata1001
24. mar 2013

my sme sa zasnubili 3 mes po zoznameni a zobrali sme sa po 2 rokoch chodenia...myslela som si ze sa uz pozname fakt dobre,ale su este okamihy ked ma vie fakt prekvapit 😖 😖 😖 takze moja odpoved na tvoju otazku je ze nie,nestaci 5 mesiacov na spoznanie sa a podla mna by si urcite mala pockat...za 5 mes.nespoznas urcite cloveka.zo zaciatku bol aj ten moj super..nehovorim ze teraz nie je,ale niekedy mi teda vie riadne liest na nervy... 🙂

ewwe
24. mar 2013

my sme spolu s mm 13rokov, po 5rokoch chodenia sme si kupili byt, a zobrali sme sa po 9 rokoch od zacatia vztahu, vydavala som sa v 5 mesiaci 🙂

etel1
24. mar 2013

No, chodili sme spolu /ak sa to vôbec chodením dá nazvať.videli sme sa 6 krát/4 mesiace.o mesiac bola svadba,/nemuseli sme sa/, rok sme bývali 140 km od seba, / kvôli robote/, 13 mesiacov po svadbe sa narodila dcéra, to sme bývali už spolu,po ďaľších trinástich rokoch sa narodila druhá dcérka, na jeseň oslávime 21. výročie a je nám fajn!Predtým som mala vzťahy oveľa dlhšie a skončilo to po roku, dvoch,...Ja vravím, že nič nie je náhoda a všetko má svoju príčinu. Takže, keď príde chvíľa, keď keď si poviete TERAZ, tak to spravte, nikto nevie, ako to dopadne.AKO TO MÁ BYŤ, TAK TO BUDE!/Mudrovanie, či chodiť 2,3,58,11 nie je na mieste.Je to len môj názor!!!

lilysk
24. mar 2013

@myskacici Chodila som s manzelom asi mesiac ked som otehotnela 🙂) Brali sme sa hned ako sa nam narodila 1 dcera .
V pohode mame uz 2 deti a svet sa nezrutil 🙂) Takze ak to tak citis ,ze je ten pravy nevahaj 🙂

ingridka07
24. mar 2013

7 rokov a po 7 rokoch bola svadba 🙂

lucinka133
24. mar 2013

6 rokov randenia a 4 roky manzelstva 🙂

sudabe
24. mar 2013

@myskacici urcite nie je skoro poznam pary co spolu chodili len 3 mesiace a sa zobrali a su spolu 30rokov......... ja som s priatelom chodila1,5 roka a zobrali sme sa je to individualne ale naco zbytocne stracat cas chodenim ked sa mozte zobrat........-..

mamavera
24. mar 2013

@myskacici ťažko radiť, myslím, že to nezávisí od dĺžky vzťahu, lebo môžete spolu randiť päť rokov a vídať sa dva, tri krát do mesiaca (ak je medzi vami veľká vzdialenosť) a môžete randiť pol roka a byť spolu denne. Netreba sa nikam ponáhľať, to, že vám je spolu fajn je úžasné a želám vám to, ale aj tak by som ešte taký rok počkala, aby si partnera spoznala aj v rôznych záťažových a nepredvídateľných situáciách. Ale na druhej strane, keď sa partneri spolu vláčia sedem, osem rokov a vzťah sa nikam neposunie (nemyslím len svadbu, ale spoločné bývanie), tak to tiež o niečom svedčí. Vy ste ešte v takom tom prvotnom ošiali, ale tesne za ním, dala by som tomu ešte čas. Užite si krásne spoločné leto a cez zimu môžete uvažovať čo ďalej. Nech vám to vydrží 🙂 🙂 🙂 🙂

anjelikdianka
24. mar 2013

Ja som stretla môjho manžela ked som mala 16 rokov ,5 rokov sme spolu chodili a tento rok bude 8 rok čo sme manželia .🙂

jankastubka
24. mar 2013

To zavisi od toho kolko mate rokov a ako intenzivne spolu ste. Ci sa poznate s vasimi rodinami, ci vam ajtievyhovuju, ci ste mozno vyskusali aj spolubyvat. Cim je clovek starsi, tym kratsi cas potrebuje na spoznanie osudoveho partnera. My sme spolu chodili 8 rokov ale od 18 tich a to je asi ine.

stellamaris
24. mar 2013

my sme po 5tyzdnoch vztahu zacali spolu byvat a teraz po 2rokoch mame svadbu tohto maja 🙂 uz som sa nechcela vydavat,pretoze mam uz jedno manzelstvo za sebou.....vtedy som sa po polroku vztahu vydavala....

sevi
24. mar 2013

ja som s mojim pred svadbou bola desať mesiacov.z toho sme spolu bývali 8 mesiacov.ale poznali sme sa dlhšie ako kamaráti.zosobášení sme cez šiesty rok.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
kochanka
24. mar 2013

@myskacici ahoj ja som tiež mala 3 ročný vztah a čím dlhšie sme boli spolu tým to bolo chladnejšie. Potom som sa s ním rozišla bolo to v máji 2007 na začiatku júna už som mala mojho terajšieho muža pred tým sme sa v živote nevideli a po dvoch mesiach sme sa zásnúbili začala som s ním žiť a na další rok máj 2008 sme mali svadbu

myskacici
autor
24. mar 2013

@jankastubka Ja mám 24 a on 34.Keďže on pracuje v zahraničí, tak sme spolu každé dva týždne a 2 týždne pracuje. Už spolu bývame, takže keď príde, spolu sme stále. Ja k nim chodievam, aj on k nám, ja však častejšie, cítim sa u nich veľmi dobre, pomáham im doma a hrám sa s jeho krsniatkom. Jeho sestra má mesačného chlapčeka. Je úplne na zjedenie, keď som u nich, tak svojho priateľa pomaly ani nevidím, len to malé 😀 Ale priateľ sa teší, že pomáham seste aj s malým. Ja by som netvdrila, že sme v stave takej tej šialenej zamilovanosti....ľúbime sa, ale riešime spolu také bežné veci. Zariadujeme si byt a tak.

eeffka
24. mar 2013

@myskacici OMG urcite sa nevydavaj sak si precitaj o sebe prispevky 🙂 ty si este brutal nafetovana hormonmi 🙂 tak o rok budes trosku v obraze ci je to NAOZAJ spravny clovek ( netvrdim ze nie je)

myskacici
autor
24. mar 2013

@juliana77 Veď ja vôbec netvrdím, že sa budem riadiť podľa niekoho. Na túto otázku som sa spýtala iba zo zvedavosti a len pre zaujímavosť. Určite sa v takej dôležitej veci budem riadiť podľa seba 🙂 😉

myskacici
autor
24. mar 2013

@eeffka No my sa ani ešte brať nejdeme. Aspoň zatiaľ 🙂 My sme sa len tak letmo bavili s priateľom na túto tému.

cmulinko
24. mar 2013

ja som po 6,5 rocnom vztahu,ktory nemal ziadny zmysel pre mna som v Juni 2003 spoznala svojho terajsieho manzela a po 5 mesiacoch sme uz mali zasnuby o ktorych manzelova rodina nevedela a svadbu sme mali v juni 2006...museli sme si na tu svadbu troska pockat,lebo tam boli problemy v manzelovej rodine,ktora mala urcite vyhrady voci mojej osobe.

jadeka
24. mar 2013

...po 6 rokoch sme sa vzali...

majka99999
24. mar 2013

My sme sa vzali na 1. vyrocie zoznamenia. Nemyslim, ze by som bola nejako sialene zalubena, byvali sme spolu po 5. mesiacoch (vzali sme si hypo). Proste na mna posobil ako seriozny muz, ktory si chce zalozit rodinu, inteligentny a vtipny. 🙂 Uz je to rok a pol skoro. Muza spoznas naozaj az mate deti a ked ta ma takpovediac "istu". Dovtedy uzasny clovek sa moze zmenit, resp. ukazat svoju pravu tvar.

harmancek77
25. mar 2013

Ahojte, tak my sme spolužiaci zo základnej školy, randili sme spolu od 14 rokov a v 20 sme sa brali, dnes máme 39 a po 19 a 14 ročných dcérach čakáme v máji tretiu lásku 😉 😉 . Pripadali sme si ešte mladí na to, aby sme do ZOO a cirkusu a na dovolenku chodili len my dvaja. 😒 teraz akoby sme prežívali tie nádherné chvíle zaľúbenia a očakávania spred 20 rokov, s tým rozdielom, že sa tešíme všetci štyria. Len bývalá spolužiačka sa ma na ulici pýtala, či to mám s druhým manželom, nie a nie veriť, že je to s naším spoločným spolužiakom a dúfam aj s mojím prvým a posledným manželom 😀 😀 😀

zuzka1.
25. mar 2013

2 mesiace😀 😉 oslavili sme v januari 5.vyrocie svadby -