icon

Ako dlho trvá vaša tichá domácnosť?

7. máj 2024

Baby ako najdlhšie ste mali s partnerom tichu domácnosť? Ste tá ktorá sa chce udobriť ako prvá aj keď nemáte pocit viny alebo cakate že príde za vami partner ?

koniarova
•
7. máj 2024

Krátko. Pri deťoch to nejde. 😁

petamich
•
7. máj 2024

v zasade nemavame tichu domacnost nevieme sa hnevat, po chvili sa jeden alebo druhy pride ospravedlnit 🤷‍♀️

maxalla
•
7. máj 2024

Taku radost muzom zo zasady nerobim :D

maranta_leuconeura
•
7. máj 2024

12 hodin :D su hadky o blbostiach, z ktorych sa staci vyspat a tie dalsie veci je potrebne vyrozpravat si cim skor. Inak vztah skape

sheila121
•
Odpoveď bola odstránená
•
marianarem
•
7. máj 2024

Ani my nemavame tichu domacnost, ale moji rodicia to raz potiahli aj mesiac. Ale teda su spolu doteraz a dobre im je.

sisska96
•
7. máj 2024

Pár hodín max :D A aj to preto, lebo si ide radšej lahnúť, alebo pracovať

butterflyeffect
•
7. máj 2024

Nemavame, vacsinou pol hodina, hodina…ked ze veeelmi som tvrdohlava tak maximalne od vecera do rana kym sa na to vyspime… obaja si radsej problem vykomunikujeme, a obaja sa vieme ospravedlnit a povedat si co sa nas dotklo a preco ta situacia vznikla… ja som ta vybusnejsia…

lusiasali
•
7. máj 2024

Ked mam kramy tak kludne aj 3 dni 🤷‍♀️

tilly
•
7. máj 2024

Ja vôbec. Som typ, že vyhučme sa,vysvetlime si, pomilujme sa a pome ďalej, veď o nič nejde. Môj muž máva krámy, dokáže sa zdúvať aj tri dni a ja neviem za čo. Vtedy chápem chlapov, čo zdrhaju k mladým veselým milenkám od fúrií. Je to na nervy.

feb13
•
7. máj 2024

Nikdy. Ticha domacnost je prejav pasivne agresivneho spravania, ktora je uplne toxicka vo vztahu. Aj ked mame na seba tazke srdce, bavime sa aspon formalne, o neutralnych temach, kym nas prejdu emocie, ale ignoracii sa treba vyhybat.

hopsas
•
7. máj 2024

My tak do pätnásť minút.potom sa.moj.muz začne smiať že aká som.smiesna keď sa.zlostim.a.ked.vidim že sa.smeje on, musím sa aj ja

majlo1234
•
7. máj 2024

Ja som tiez typ, ktorx potrebuje mat vsetko vyrozpravane hned. Muzovi rodicia sa dokazali aj mesiace nebavit a muz ma tento vzor v sebe. Najdlhsie sme mali asi tri dni v zaciatkoch vztahu, teraz jo uz nenecham zduvat sa

leniel
•
7. máj 2024

momentalne asi 4 mesiace... resp.riesime len prakticky provoz

duppka13
•
7. máj 2024

Aj par dni, okolo toho tretieho dna sa to vacsinou zlomi a manzel zacne prvy, lebo je bud hladny alebo nieco potrebuje. ja nezacnem skoro nikdy lebo si vzdy myslim ze chybu spravil on ale teda v tomto sme rovnaky, obidvaja tvrdohlavy, neskutocne sa vieme zdut na seba

rorino
•
8. máj 2024

Vraví sa ,že nikdy nemáš ísť spať,alebo odísť z domu,keď si s niekým pohadany .

hopsas
•
8. máj 2024

@leniel fuha..to je dosť ako dokážeš fungovať takto.