icon

Ako docieliť, aby sa manžel priznal?

20. júl 2023

Ahojte, prosim vás, idem po radu. Než som začala chodiť s manželom tak bol fajčiar. Fajčil krabičku denne. Keď sme sa začali spoznávať tak fajčiť prestal nakoľko som mu povedala ze mi to dosť vadí a nemám to rada. On nemal žiadny problém, prestal zo dňa na deň. No po 7 rokoch z neho opat cítim cigarety, denne. Hocikedy sa ho na to opýtam tak strašne prestarsne zatajuje ze on nefajčíl. Ale nie som sprostá a viem ako smrdí človek ktorý fajčí. Po dlhšom čase mi povie, ze ved vtedy som si dal jednu ale to len raz za mesiac. To by bolo ešte celkom ôk, no teraz je to denne. Denne fajčí a ja ho začínam nenávidieť za to ze to stále zapiera a klame. Neviem si pomôcť ale s fajčiarom neznesiem byť. Aj som mu to povedala no on stále tají ze akože to kolegovia okolo neho v práci. Co mam robiť. Nepíšte mi tu že nie som jeho matka a ze je svojpravny. Keď si ma bral tak to vedel. Ja tiež nerobím to co sa jemu nepáči a rešpektujem ho. On mňa rešpektovať prestal.

Strana
z7
autor
21. júl 2023

@dadis to napr tam nevidíš?? 🙂

dadis
21. júl 2023

@autorka mam sa ta bat ako tvoj muz? 😱 ty si ozaj neuvedomujes kolko utocnych a hadavicnych odpovedi si len v tejto diskusii dala? Aj v skutocnom zivote je taky velky problem s tebou vychadzat?

2006_1211
22. sep 2023

Môj robí to isté.. Buď cigarety alebo zuvaci tabak.. Neviem co mam už robiť. Tají mi to a môžem mu povedať ze o tom viem alebo ze som nasla zuvak alebo cigarety u neho a on ze to není jeho dobre viem ze to je jeho. Citim nie len na oblečený ale aj na jeho prstoch vlasoch ci tvari ze fajčil na toto som jak pes citlivá a aj tak mi klame..

Strana
z7