icon

Ako docieliť vrátenie auta od manželovej ex?

2. sep 2024

Ahoj žienky.
Píšem sem nádeji,že sa medzi vami nájde dobrá duša,ktorá mi nám mohla poradiť.
Ide o to,že môj manžel pred 3 rokmi prepísal svoje auto na svoju ešte v tej dobre družku. Nebola napísana žiadna darovacia zmluva len proste z jeho mena na jej meno. Po 3 mesiacoch sa rozišli nakoľko zistil,že ho dlhodobo podvádzala.
Vysťahovala sa z domu mojho manžela stým,že auto vráti..prešli 3 roky ,do dnes auto použiva ona a o vrárwní ani počuť nechce.
Nemajú spoločne deti ani žiaden majetok.
Ako možme docieliť aby auto vratila?
Ďakujem za každú odpoveď

Strana
z3
aurora33
3. sep 2024

Haha dobrá téma 😅😀😀😀 ex mu nemusí nič vracať, auto je jej.

mantilka
4. sep 2024

@hefo a hlavne investovať ďalšie peniaze do súdnictva.
No čo už, žil so zlatokopky, neverím že mu nikto nič na ňu nepovedal. Chlap hlúpy, slepý a teda si riadne ju zaplatil.
Nejeden hlupák pri zlatokopke skrachoval.

cacianka
4. sep 2024

@mantilka asi pred 35 rokmi mi jedna kamoška povedala : ked sa cocot postaví - tak sa rozum zastaví, holt stále to platí

tiezjedna
4. sep 2024

@draik pýtam sa preto, pretože darovacia zmluva (ak to bola darovacia zmluva samozrejme) by sa teoreticky dala napadnúť do určitého času. Dôvod by tam asi bol...

draik
4. sep 2024

@tiezjedna
Žiaden taký nevidím.

tiezjedna
4. sep 2024

@draik nevďak mi naskočil😀

lienka.7
4. sep 2024

@autorka prepac, ale dobrý trulo🤦‍♀️ naco to robil? Nuž, ex má auto a tvoj chlap poučenie do zivota.
Ps.na teba možno prepise byt 😉

tiezjedna
4. sep 2024

@lienka.7 ex má auto aj byt😎 lietadlo na druhú ten jej chlap, fakt...

lienka.7
4. sep 2024

@tiezjedna myslela som ich terajší byt.
Inak to musi byt riadny debil 🤦‍♀️
Poznám jedného takého, ktorý skončil ako bezdomovec, lebo tiež si myslel, že si takto udrží ľahkú žienku 🤦‍♀️🤣🤣🤣
Všetko čo mal popredaval, aby jej kúpil auto a nakoniec ho obrala aj o byt. Vraj keď ho na nu prepise, to bude dôkaz jeho lásky k nej. 🤣🤣🤣 Skončil v 55tke pod pod mostom. 👌👎

mandarinka555
4. sep 2024

@lienka.7 Autorka už vyššie písala, že jedno šťastie, že aj dom na ňu neprepísal, lebo už by bol bezdomovec. Ale keby bola autorka taká šikovná ako jeho ex, tak pri jeho naivnej blbosti ten dom získa ľavou zadnou😝

Strana
z3