icon

Ako donútiť partnera, aby sa priznal k nevere?

hviezdicka30
14. feb 2014

Ako ho donutit, aby sa priznal k nevere? Co robit, ake kroky podniknut? Nechem ho iba upodozrievat, neda sa takto zit. Priznat sa nechce a ja sa uz dalej trapit nevladzem.

hviezdicka30
autor
14. feb 2014

@happyfrog80 dakujem pekne 😉 on zial, ma takeho kamosa, co podvadza svoju zenu uz roky, chodi za kur.... ale jej to akosi nevadi, zrejme ju tesia peniaze...

hviezdicka30
autor
14. feb 2014

@martavrazbova ano som, lenze chcem si byt ista, nakolko mam male dieta a nieco sme spolu prezili, tak to nechcem zahodit len tak pre pochybnosti...

hviezdicka30
autor
14. feb 2014

@mimake to faaakt??? juuuj, totok by mi pomohlo. nechcem zit uz v neistote, vela veci mi robil aj naschval, lebo som nikdy neziarlila, tak neviem teraz o co mu vlastne ide...

hviezdicka30
autor
14. feb 2014

@igiana a nepride na to?

happyfrog80
14. feb 2014

@hviezdicka30 aha tak taky ho urcite nebonzne 😀

hviezdicka30
autor
14. feb 2014

@igiana mas odskusane? je to dobre?

hviezdicka30
autor
14. feb 2014

@happyfrog80 ved prave ☹

martavrazbova
14. feb 2014

@hviezdicka30 Velmi Vam zelam, aby ste to zvladli a pritom "nestratili samu seba", svoju dostojnost. Vedzte, ze laska sa nevyprosi, ani nevyhrozi. Ak nestoji na pevnom cite a na dovere je otazkou casu, kedy sa vsetko rozpadne a cim dlhsie trva takyto vztah, tym je to bolestivejsie. Svoju energiu venujte svojmu dietatu, venujte sa i sebe - skraslujte sa a usmievajte sa - tato inevsticia sa Vam vrati!

hviezdicka30
autor
14. feb 2014

@martavrazbova ja viem, vsetko bolo az donedavna take krasne a zrazu, je mi do placu. nemam sil, ani energiu, proste uz aj ja mam dost a nevladzem... 😢

igiana
14. feb 2014

@hviezdicka30 ziadny program nie je taky, aby sa dal na 100% utajit. Ale tento sa da skryt dost dobre ked si tie fotky nebudes posielat po sieti a ulozis si ho do ineho priecinku a nie do program files. Mame ho odskusany. Precitaj si tie info na stranke.

hviezdicka30
autor
14. feb 2014

@igiana vdaka

katkasofi
14. feb 2014

@igiana a keď píše z mobilu??? Myslím keď ma fb na mobile...

martavrazbova
14. feb 2014

@hviezdicka30 Mila hviezdicka, musite vladat, lebo mate dieta. Ak uz nic ine, tak to male stoji za to, aby ste to zvladli. Vedela by som Vam rozpravat moju story pred rokmi (ale to je take silne a strasne, ze by som to tu asi ani nemohla napisat) - tiez som uz stala s detmi v okne na 12. poschodi. Nastastie som sa spamatala! Dnes mam 56, 2 dospele deti a s druhym manzelom dceru. Moj manzel je najlepsi clovek na svete. A viete kedy som si ho nasla? Ked som sa prestala lutovat, zacala som sa pekne obliekat, starat sa o seba a hlavne, aj ked mi bolo nanic, stale som sa usmievala.
Vydrzte, prosim! Nebojte sa , zvladnete to!

igiana
14. feb 2014

@katkasofi ten program je len pre windows

smejo19
14. feb 2014

nech ukaže fb,alebo kuknut historiu v PC alebo mobile,,,všetko sa uklada a ked si snou vypisuje,tam to bude urcite ulozene,,,, ak nebude chcieť ukazať fb ,tak iste niečo tají....

igiana
14. feb 2014

@smejo19 historiu moze mazat, aj prispevky na fb

hviezdicka30
autor
14. feb 2014

@martavrazbova dakujem, je mi do placu

martavrazbova
14. feb 2014

tak sa vyplacte, lebo takyto pretlak emocii jednoducho treba vyventilovat, ale ked pride Vas partner, umyt si tvaricku, namalovat, ucesat, zvodny odev - usmev na tvar. Ziadne vycitky, ziadne podozrievanie. A skuste to takto robit nejaky cas! Vydrzte! Citam tu rady, ako by ste ho mohli sledovat, ako by ste sa dostali k jeho poste... teda ako sa zhadzovat a ponizovat. Zamyslite sa, kto Vam dava rady tohto typu.
Plati to, co som Vam uz napisala - ak su vo Vasom vztahu pochybnosti a nedovera - nepokracujte v nom. Ale ukoncite ho s graciou a tak, aby on lutoval! Veeeeelmi Vam drzim palce

svano
14. feb 2014

Nevynucuj priznanie, hľadaj dôkazy.

jahodka8
14. feb 2014

@martavrazbova Presne, je to strata času sledovať muža, čo robí. To mu ešte dodá viac odvahy, lebo zistí, že jej na ňom veľmi záleží. Ten čas môže venovať sebe a synovi. A možno mu tá kolegyňa vypisuje sama od seba, že on nedáva už k tomu podnet, možno ju aj odmietol a ona sa mu chce za to pomstiť tým, že zneistí manželku.

anjelik87
14. feb 2014

@hviezdicka30 ak chces zistit jeho hesla existuje taky program ktory zaznamenava celu historiu a aj hesla vsetko. Skus sa s niekym o tom poradit..

martavrazbova
14. feb 2014

@jahodka8 Viete, co ma tu najviac zaraza, ze tu maminku nabadaju k tomu, aby ho spehovala, davaju jej rady ako na to. Preboha preco?! Ved by sliapala po sebe! Akoby tu vacsine unikalo to, co je dolezite - pani je v tomto vztahu nestastna. Ma deficit toho, co najviac potrebuje - lasky, ucty, nehy, spolupatricnosti. Z tohto pohladu je celkom nepodstatne, ci ju podvadza, alebo nie. Pretoze ak ona neciti jeho lasku, tak pripadna nevera je irelevantna. Ak by mali len zit vedla seba bez vzajomnej lasky, co by to bolo za zivot? Takyto vztah skutocne nema perspektivu a treba z neho "vycuvat" - ta tenzia, ktora v tej rodine vladne sa najviac "podpise" na ich syncekovi, pretoze ten vyciti, ze nieco nie je v poriadku. O tento vztah nema vyznam bojovat.

jahodka8
14. feb 2014

@martavrazbova Aj mne sa to zdá strata času, to špehovanie, tým sa to ešte zhorší. Ibaže by sa chcela rozviesť, tak tam potrebuje dôkazy o nevere. Ako píše, dosť ju to trápi. Jej by to pomohlo aby sa od neho oslobodila duševne. No ako tu v inej téme písali: Vernosť sa nedá dokázať, ale nevera áno. Ved sama viete aké to je, ked už žena neverí v budúcnosť vzťahu, tak to ešte pridá do ohňa a vzťah padá. Niekedy človek potrebuje padnúť na dno, aby sa od neho odrazil.

martavrazbova
14. feb 2014

@jahodka8 Rozviest sa moze aj bez dokazov o jeho nevere - ako dovod staci "rozdielnost povah". Ale tu skutocne nejde o to, ci je neverny, on sa nechova tak, ako by ona potrebovala a ako by sa mal chovat manzel, ktory miluje svoju manzelku (nasla som to v inej debate, ktoru otvorila). Preto nema zmysel v tomto zvazku zotrvavat - skodi to jej aj ich syncekovi.

martavrazbova
14. feb 2014

@jahodka8 pozrite si toto: https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/som-zufala-3/ - budete vidiet, ze je to skutocne zbytocne, aby hviezdicka30 mrhala energiou na zachranu tohto vztahu. Zelam Vam dobru nocku! Marta

martavrazbova
14. feb 2014

@svano tu netreba hladat dokazy, z tohto treba co najskor vycuvat. Hviezdicka v tom vztahu trpi. Ved pozrite: https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/som-zufala-3/

jahodka8
14. feb 2014

@martavrazbova Ja viem, čítala som to. V každom manželstve sú krízy. Často človeku veľmi pomôže vyrozprávať sa.

martavrazbova
15. feb 2014

Mate pravdu - vyrozpravat sa pomoze uvolnit napatie, ale nevyriesi problem. Hviezdicka by mala problem riesit velmi radikalne, lebo je otazkou casu, ked sa dostane do stadia, ze jej nepomoze vyrozpravat sa. Krizy v manzelstve? Rozumne pary riesia krizy v zaciatkoch - konfrontuju svoje nazory, casto je to o volbe komprimisu - raz ustupi jeden, raz druhy. Ja som vydata 20 rokov, s manzelom sa stale rozpravame, vela sa smejeme. (Smiali sme sa dokonca i vtedy, ked nam islo doslova o existenciu) Ja som ta impulzivna, dokonca explozivna, manzel ten pokojny. Obcas reagujem neprimerane, ale dokazem povedat prepac, lebo si uvedomujem, ze ublizujem niekomu, koho milujem dnes presne tak, ako pred 20 rokmi, Manzelovu lasku citim - nevyznavame si lasku, lebo podla mna ak mate potrebu neustale niekomu opakovat, ze ho milujete je skor snaha presvedcit o tom sameho seba. Mame za sebou velmi turbulentny zivot - ukradli nam byt, skoro sme sa ocitli na ulici, nasa dcera bola velmi chora, moje dospele deti z prveho manzelstva mojho manzela nie velmi dobre prijali (dnes uz je vsetko v najlepsom poriadku), potom som skoro zomrela, lebo mi praskol zlcnika a vela dalsich neprijemnosti - vsetko sme "ustali". Ale nas vztah bol od zaciatku zalozeny na bezvyhradnej dovere, neustavajucej komunikacii a ucte voci tomu druhemu. Nemame rovnake nazory na vsetko, ale vzajomne akceptujeme rozdielnosti povahy toho druheho, naucili sme sa zit s chybami - ja s manzelovymi, on s mojimi, nesnazili sme sa toho druheho zmenit- prosto - ideal sme prisposobili tomu, koho milujeme. Vzdy hladame cestu k sebe a nie od seba. Kracame nie vedla seba, ale spolu. A nikdy sa nevraciame dozadu - kazdy sme mali pred manzelstvom "svoje", ale toto neriesime. Nase zoznamenie je rokom nula a odvtedy sme nie ja a Ty, ale my.

hviezdicka30
autor
15. feb 2014

@martavrazbova pisete velmi rozumne, zrejme ste si museli prejst niecim podobnym, dokonale ste sa vzili do mojho problemu. Je to ako pisete, potrebujem lasku, pocit bezpecia, istoty on to vie, aj sa ospravedlnuje, chvilu to funguje a potom zase nic. Sme spolu 12 rokov, keby to bolo ako este prednedavnom, bola by som stastna a hlavne preto, ze mame maleho 2 rocneho synceka. Prepacte, ale ste mi ako mama, slova, ktore som potrebovala pocut prisli prave od vas. Svoju maminu zatazovat nechcem, aj ked mnohokrat nieco tusi, ma toho dost a pridavat jej nechcem. Potrebovala som to jednoducho zo seba dostat vonku, lebo jeho to mnohokrat nezaujima, co citim, prezivam... aj ked hned na to si povie, ze si ma nezasluzi, ze mu je luto, ze mi tak ublizuje, je z toho zroneny. ja uz ani neviem, co robit, skusala som hadam vsetko, mozno som mala dlhsie vytrvat v tom, ze si ho nevsimam, zijem si svoj svet a pre svojho syna, lenze ona ma tak provokuje, zeeee.... brrrrr 😠 krizu sme este nikdy nemali, takze nevieme ako s nou bojovat... a pri tej prvej nechcem slozit hned vsetky karty. Dakujem vam za vase rady, postrehy, proste za vsetko, no hlavne vas cas, skusenosti, podporu.

martavrazbova
15. feb 2014

Mila Hviezdicka, nemate predstavu, co som prezila! Ked sa na to pozriem dnes, skutocne sa divim, ako som to vobec mohla prezit. Cudovali sa i mnohi ti, ktori o tom vedeli. Moje deti boli tym, co ma prinutilo zit a prezit. A dnes som na seba pysna - bola som schopna pozbierat posledne sily a pustit sa do boja. Stalo to za to. Som presvedcena, ze i Vy to zvladnete. Budem velmi rada, ked sa mi po vsetkom ozvete a budete zasa krasna, mila, vesela a zodpovedna maminka, pysna na to, aky velky boj ste vybojovali a vyhrali.... Ale vidim, ze ste sa rozhodli a coskoro urobite prvy krok. Nebude to lahke a cesta bude dlha, ale ziarive ocka Vasho synceka a napokon i radost tych, ktori Vas maju radi a trapia sa, ked Vy trpite (Mimochodom - uvidite, kolko podpory na svojej ceste za oslobodenim sa spod teroru stretnete!) Vam za to stoja. Budem na Vas mysliet a drzat Vam palce. Ked sa budete potrebovat vyrozpravat - som tu.