Ako dostať človeka na psychiatriu?
Ahojte baby chcem sa opytat ako dostat cloveka na psychiatriu.Mozem mu zavolat zachranku a oni ho odvezu na psychiatriu ak ma paranoje alebo musi suhlasit s hospitalizaciou?
Ja som matka mam epilepsiu a mam priateľa s ktorím som 8 rokov a bývame u mojich rodičov a moj 3 syn keď sa narodil nepočul lebo mal jednoducho v ušku veľa mazu ako bábätko a v Trenčíne mu to nedokázali vybrať na 3 krát a ja tera mam ísť do práce.. teda už som bola aj ako sa pýtať aj som mala.v jednej zmluvu že upratovať ale ja som to hneď na druhý deň musela vzdať jednoducho to nezvládam cítim sa veľmi zle zo škôlky ma buzeruju že malý sa neviem obávať že dobre nerozpráva tak načo ho potom brali keď nič nevie a pritom doma pekne komunikuje ja tomu nerozumiem ja som z toho na dne je mi celý deň zle cítim sa psychicky vyčerpaná jednoducho všetko to doľahla na mňa cítim sa ako taka handra nedokážem sa s mojim synom učiť nieto ešte hrať je mi zle
Všetka moja energia je preč stále by som spala a spala
ako mam 16 rocnu dceru dostat k psichiatrovy a aby ju aj j dali nadetox ..prikladam ze fetuje...a krvy jej nasli drogy ,,ale ja neviem ju dostat na cetnralny prijem aby ju tam zobrali,,co mam robit.kuratela nerobi nic