icon

Ako efektívne zvládnuť domácnosť a nájsť čas pre seba?

janalali
13. sep 2025

Ahojte dámy. Som na materskej s pol ročnou dcérkou a mám ešte aj štvorročnú. Muž je celé dni v práci, večer chodí uložiť staršiu dcéru na spanie a potom ešte ode do práce. Takto aj v sobotu. Nedeľu využívame väčšinou na vylety a návštevy. O domácnosť sa starám len ja. Som stále v jednom kolotoči. S deťmi chodím von len raz za deň a potom pranie, varenie, upratovanie,,,často krát keď deti zaspia, zak ešte umývam riady, chystám práčku na druhý deň. Prosím o radu alebo inšpiráciu hlavne od vás ktoré stihate na materskej podnikať alebo niečo tvoriť,, ďakujem vopred veľmi pekne za každú odpoveď.

Strana
z2
krisbar
13. sep 2025

Upratovacka a opatrovatelka. Ked muz tolko robi a este sa venuje svojmu konicku, nech necha aj teba osetrit sa. Ved takto po par rokoch vyhoris. A preco je 4r len pol dna v skolke?

princezna_bosorka
14. sep 2025

@janalali jasle, opatrovatelka, strazenie deti starymi rodicmi, kupovat aspon obvas jedlo z restiky, varit na viac dni jednoduche jedla, ulahcit si zivot, kde sa da (umyvacka, malo kobercov v dome, poriadny mop, tepovac). treba si vediet vybrat...

Strana
z2