icon

Ako fungujú zmiešané rodiny a deti ich prijímajú?

9. máj 2026

Ahojte.
Párkrát som rozmýšľala nadtým ,že ako môžu fungovať rodiny , keď rozvedená/rozidena žena sa dá dokopy s rozvedeným/ rozideným mužom .
Muž má napr.2 deti , žena dajme tomu tiež dve . Potom si spravia spoločne 1-2 deti. Ako v tých rodinách tie deti to vedia prijať . Hlavne tie deti keď sú už väčšie. Ja si to neviem predstaviť .
Radšej by som ostala už sama . Ako takto deti môžu vyrastať,že odrazu už pri mame je iný chlap ,k tomu nevlastný otec prinesie domov ďalšie deti a nech si moje alebo jeho na seba zvykajú.
Není to také sebectvo od matky aj otca ?
Ani tomu nerozumiem,prečo žena keď sa rozíde/ rozvedie s chlapom sa boji byť sama a musí mať pri sebe nejakého chlapa
A nemusíte mi písať,že čo ma to trápi,nech sa starám o seba ,alebo čo ma to zaujíma. Diky.

Strana
z3
matkahelka
9. máj 2026

@anonym_autor zavisi to od toho, v akom veku deti sa rodiny zliepaju. pri skolkaroch je to ok, deti rychlo zabudaju a rychlo si zvykaju na nieco nove. pri tinedzeroch si to uz predstavit neviem.mam dceru gymnazistku, ktora ma 2 spoluziacky zijuce nedobrovolne v patchworkovych rodinach a tie dievcata su nestastne, nevedia sa dockat dospelosti a toho, kedy vypadnu z domu. zvykat si v takom veku na zivot s uplne cudzim chlapom, prisposobovat sa mu, neraz ho aj posluchat, k tomu 2 tyzdne v mesiaci zit aj s deckom toho chlapa. neviem si to predstavit.pre tie deti to musi byt extremne narocne. mnohym zenam je to fuk, ako sa citia ich deti. sebecky si opakuju, ze maju narok na stastie a co tam po detoch.

777januska777
9. máj 2026
@anonym_f72cd0

@zuzanka.zuzu Sekla si sa, nepracujem v škole ako uciteľka, ale ako školský psychológ. Ale je smutné, že pohŕdaš učiteľmi, ktorí často vidia a riešia s deťmi viac problémov ako niektorí rodičia. Deti potrebujú stabilné prostredie, jednotné pravidlá a dostatok pozornosti a to deti z rozvrátených, pozliepaných rodín, kde sa robia deti na všetky strany nemajú a tak si to vynucujú rôznymi, zvyčajne nevhodnými spôsobmi. A nikto ma nepresvedčí, že mať nevlastných rodičov, často viacerých, mať k tomu niekoľko nevlastných súrodencov, často aj nepokrvných, teda úplne cudzích, presúvať sa po viacerých domácnostiach, zvykať si na zmeny, pritom počúvať z každej strany niečo iné, je normálne a prospešné pre vývoj. Výsledky vidíme už dnes a budeme vidieť aj v ďalšej generácii, keď takto vychované deti budú mať vlastné deti.

@anonym_f72cd0 tak sa takto spýtam. Len toto je chyba? Lebo pre deti celkovo je problém ak sú zlé vzťahy v rodine a rodičia sa hadaju, ak rodičia nemajú na dieťa čas a sú stále v práci, ak sú rodičia príliš ambiciózni, ak je otec neprítomný, ak je otec alebo mama alkoholici, atď atď.
Ako školský psychológ vieš, že všetko má na dieťa vplyv, takže tvrdiť, že pre dieťa druhá rodina je najväčší problém asi nie je korektne.
Sama mi povedz môže byť ta situácia aj horšia? Čo ak by napríklad to dieťa žilo s rodičmi, ktorí sa nenávidia ale sú v manželstve. Čo je väčšia trauma?

autor
9. máj 2026
@anonym_0ca498

Musí to byť veľmi náročné pre tie deti. Moje deti by sa zblaznili. Ze odrazu ocko nebýva s nami. A pride cudzi chlap.

@anonym_0ca498 už len si predstavím ,že takto by som mala vyrastať,odrazu zvykať na nového chlapa+ jeho deti ,ktorých možno nebudem mať rada ale musím trpieť a potom príde nové dieťa . No ja tým deťom nezávidím . A rodičia môžu tvrdiť ,že deti sa rýchlo prispôsobia . Jasné ,že prispôsobia,keď nemajú inú možnosť . Ale vidi im niekto do hlavy....🫤

autor
9. máj 2026
@anonym_e37f56

@anonym_26b384 ale to je vynimka. Ja ako ucitelka vidim viac polepenych rodin, kde je viac problemov.

@anonym_e37f56 niečo natom pravdy bude,že takéto zlepence nie sú moc dobre .

autor
9. máj 2026
@anonym_f72cd0

@zuzanka.zuzu Sekla si sa, nepracujem v škole ako uciteľka, ale ako školský psychológ. Ale je smutné, že pohŕdaš učiteľmi, ktorí často vidia a riešia s deťmi viac problémov ako niektorí rodičia. Deti potrebujú stabilné prostredie, jednotné pravidlá a dostatok pozornosti a to deti z rozvrátených, pozliepaných rodín, kde sa robia deti na všetky strany nemajú a tak si to vynucujú rôznymi, zvyčajne nevhodnými spôsobmi. A nikto ma nepresvedčí, že mať nevlastných rodičov, často viacerých, mať k tomu niekoľko nevlastných súrodencov, často aj nepokrvných, teda úplne cudzích, presúvať sa po viacerých domácnostiach, zvykať si na zmeny, pritom počúvať z každej strany niečo iné, je normálne a prospešné pre vývoj. Výsledky vidíme už dnes a budeme vidieť aj v ďalšej generácii, keď takto vychované deti budú mať vlastné deti.

@anonym_f72cd0 súhlasím

autor
9. máj 2026
@anonym_94d8b4

Mali sme taku rodinu v dedine,zena s 1 otcom najstarsieho,s 2hym 2deti mladsie a s 3tim dalsie 2deti.Byvali vsetcia v domcuriku,uz sa im to podarilo predat,tak sa odstahovali niekde kde domy su lacne k madarskym hraniciam,ci kde to.Ale ten najstarsi velmi trpel a preto robil,co robil a matka mu este napise,ze ticho lebo kvoli tebe nas vyhodi vsetkych,teda aj jeho 2deti.
Zena sucha nohami,lebo ani 3ti muz nie je uplne ok.A prave toto nikdy nepochopim.
Dalsia mala s 1 jedno dieta,to uz je dospele.2 deti s dalsi a dalsie s dalsim.S tym poslednym postavili dom,ale kedze ta zena je hrozna povaha ani ten s nou nevydrzal a dom predali.
No ked niekto chce silou mocou cez piii si udrzat chlapa.Tie deti naozaj trpia a toto je to,co by tie deti nikdy nemali zazit.

@anonym_94d8b4 no veď toto a potom z toho môžu mať aj traumu. Aký to je im príklad do života .

autor
9. máj 2026
@anonym_f7741f

Moja krstna sa rozviedla po vyse 20 rokoch manzelstva, mali nezhody cely cas, vychovali 2 adoptovane deti, rozvod bol, ked uz to nezvladala s nim tahat, to bolo vecne ponizovanie z jeho strany a posledna kvapka bola nrjaka frajerka. Uz neviem, kolku v poradi ma teraz, bude to uz cez 10 rokov, ako su rozvedeni. A jeden syn sa s otcom dost dlho nebavil, druhy ano. Aj ona sa s ex bavi, dokonca jej pomahal prerabat dlazbu na chodbe a taketo roboty, alr povedala, ze ako boli spolu viac hodin, tak bola rada, ze vypadol a zabuchli sa za nim dvere. A tiez mala partnerov potom, ja to chapem, zena okolo 50-ky...deti osamostatnene, tak jej ostal len pes a andulky...no zena potrebuje mat ten pocit, ze je milovana a zvlast, ked v tom manzelstve to nezazivala. Ja hovorim, ze keby mi muz umrel, ani nepomyslim na ineho, lebo je to dobry a laskavy muz, milujeme sa. Ale co ked cely zivot trpi v tom manzelstve? Nezasluzi si zazit ten pocit lasky, spolupatricnosti? Ake sebecke? Deti odrastu, zalozia si vlastne rodiny a zena ostane sama ko prst...to je ake potom? Co ma z tej obety? Treba trosku aj rozumu do toho celeho a snazit sa to vybalansovat.

@anonym_f7741f to není len,že sa obetujem len kvôli deťom ,ale aj to,že zas keď deti vyrastú,žena si nájde nejakého chlapa,akože aby nebola sama. Zasa naňho si zvykať ,zasa sa prispôsobovať niekomu . Tak nechápem,prečo sa ženy boja byť same

autor
9. máj 2026
@matkahelka

@anonym_autor zavisi to od toho, v akom veku deti sa rodiny zliepaju. pri skolkaroch je to ok, deti rychlo zabudaju a rychlo si zvykaju na nieco nove. pri tinedzeroch si to uz predstavit neviem.mam dceru gymnazistku, ktora ma 2 spoluziacky zijuce nedobrovolne v patchworkovych rodinach a tie dievcata su nestastne, nevedia sa dockat dospelosti a toho, kedy vypadnu z domu. zvykat si v takom veku na zivot s uplne cudzim chlapom, prisposobovat sa mu, neraz ho aj posluchat, k tomu 2 tyzdne v mesiaci zit aj s deckom toho chlapa. neviem si to predstavit.pre tie deti to musi byt extremne narocne. mnohym zenam je to fuk, ako sa citia ich deti. sebecky si opakuju, ze maju narok na stastie a co tam po detoch.

@matkahelka veď presne súhlasím.
Kto sa pýta deti ,aký majú NATO názor ? Proste musia to či chcú alebo nechcú rešpektovať

anonym_563752
9. máj 2026
@anonym_f72cd0

@anonym_f72cd0 ja Ti rozumiem čo pišes z tvojej strany. Pretože som si tym sama prešla. Odišla som od muža. Mame dve deti. Neraz som uvažovala o sebe,že som hrozna matka a žena. Že som nevydržala. Neudržala rodinu pokope. Lebo ja sama som vyrastla v uplnej. Ale poviem Ti že trochu zovšeobeňuješ a vybrala si si na to najlepšie uchopiteľnu vzorku "pozliepanych" rodin. Lebo na ňu sa da ukazať prstom. Všetci vedia pričinu. Pričinou bol rozvod. Ale čo ak to tak nie je? Poviem to na mojej mame: Čo ak by bola moja mama lepšia, s menej zakopnutiami, menej prusermi ak by nevyrastala s otcom alkoholikom? Ale čo ak je "vďaka" tomu praveže lepšou matkou? Lebo to stopla, neurobila deťom to iste, nenašla im takeho tatka ako mala ona sama? Čo vies čo je spravne,hm? Moj probeh: Mala som ostať s mužom ,ktory ma najprv podviedol ,nasluboval, chytil pod krk a posledne udrel pred dieťaťom? . Prve dve veci deti nevedia. Ostala by si? Navonok sme vyzerali ako super rodinka. Vyzeram ako sebec ktory odišiel kvoli jednemu konfliktu v kupelni (syn nan uz asi aj zabudol). Lenže za tym bolo omnoho viac - chybajuca laska a ucta k žene, dusive ticho doma, pasivna agresia. Prečo by som mala pokračovať v linii žien v rode, ktore všetko vydržia kvoli deťom? Čo ak sa potrebujem zachraniť prave kvoli deťom? Aby som pre ne ostala mamou. Mamou ktora včas odisla , z ktorej sa nestala troska. Dospela dcera chape, povedala mi že som iny človek v novom naplnenom vzťahu. Pre syna to je ťažsie. Ale pomaham, vysvetľujem, ľubim, robim čo je v mojich silach. A verim že raz pochopi. A budem dufať v jeho odpustenie ,že veci neboli tak "ako sa patrí".

juliet86
9. máj 2026

ak ta ti uprimne zaujima skus si pogooglit patchworkove rodiny. tam,sa docitas viac o ich fungovani z realneh ozdroja. ja mam z okolia dve baby kde jedna ma ineh opartnera a maju sa mega radi aj s dcerkou a uprimne im prajem babo a otec ma novu partnerku s dcerou a tie dievcata sa navzajom zboznuju. dalsia kamka s dcerou na noveh opartnera so synom a ti sa tiez zboznuju. je to o lidoch a o vztahoch. ja napr dufam ze keby som nahle zomrela manzel si k sebe nejaku milujucu zenu najde ktora bude milovat aj nase deti

anonym_bc0a52
10. máj 2026

Ahoj. Mam 39r a som zo "zlepenej" rodiny. Vychovavala ma "macocha" a mam dve nevlastne sestry. A myslim, ze nemam ziadnu traumu😇 normalne sme zili, rano vstali, naranajkovali sa, isli do skoly, popoludni sa ucili, pomahali doma alebo boli vonku s kamaratmi. Nikto doma neriesil, ci je niekto vlastny a ci nevlastny😆 to riesia hlavne ti, ktori to nikdy nezazili a divaju sa nato ako na nieco extra 😂 momentalne som rozvedena s 2detmi a pokojne by som prijala partnera s detmi. A taktiez pracujem v skolstve a problemy doma maju deti aj s biol.rodicmi , aj s nevlastnymi... co by som ja kazdemu odporucala je: dieta mat az ked si vyzrety, pp 30tke. Ked zijes skutocny zivot, vies riesit problemy a zit s nadhladom

minenkaa
10. máj 2026
@zuzana76

@minenkaa ved prave preto, dala ti diagnozu

@zuzana76 to nie je diagnóza, ale len hodnotenie z jej pohľadu a práve preto by to nemala robiť

lubina
10. máj 2026

@anonym_autor ako v seriály Krok za krokom 🙂

canany
10. máj 2026

Necitala som ostatne odpovede, ale zaver tvojho prispevku ma tak iritoval, ze musim reagovat. Za to, ze mi nevyslo manzelstvo a po 17 rokoch som sa rozviedla s exmanzelom, ked mali deti 2 a 4 roky, tak podla teba nemam narok na lasku? Na zodpovedneho spolahliveho chlapa? Len preto, ze by aj jemu nevyslo manzelstvo, alebo mal ine okolnosti? Ako podla teba som menejcenna, lebo som ostala s dvomi detmi sama a nemozem snivat o chlapovi po mojom boku, ktory by mi pomahal, zdielal so mnou starosti a radosti bezneho zivota. Krasne si ma odpisala. Som zabezpecena, uzivim vlastne deti aj seba, nie som na zahodenie, tak preco by som nemohla mat objatie, bozky, pritomnost muza, ktory by si ma konecne vazil a nosil na rukach? To, ze ho neviem najst, je uz ina kapitola, ale to co si napisala o nas rozvedenych, je uz cez. A je na to pekny film Moje, tvoje, nase. Mozno si pozri najskor toto, nez zacnes trepat na konovi

autor
10. máj 2026
@canany

Necitala som ostatne odpovede, ale zaver tvojho prispevku ma tak iritoval, ze musim reagovat. Za to, ze mi nevyslo manzelstvo a po 17 rokoch som sa rozviedla s exmanzelom, ked mali deti 2 a 4 roky, tak podla teba nemam narok na lasku? Na zodpovedneho spolahliveho chlapa? Len preto, ze by aj jemu nevyslo manzelstvo, alebo mal ine okolnosti? Ako podla teba som menejcenna, lebo som ostala s dvomi detmi sama a nemozem snivat o chlapovi po mojom boku, ktory by mi pomahal, zdielal so mnou starosti a radosti bezneho zivota. Krasne si ma odpisala. Som zabezpecena, uzivim vlastne deti aj seba, nie som na zahodenie, tak preco by som nemohla mat objatie, bozky, pritomnost muza, ktory by si ma konecne vazil a nosil na rukach? To, ze ho neviem najst, je uz ina kapitola, ale to co si napisala o nas rozvedenych, je uz cez. A je na to pekny film Moje, tvoje, nase. Mozno si pozri najskor toto, nez zacnes trepat na konovi

@canany nikde nepíšem,že rozvedené nemajú nárok na lásku, a že sú menejcenné,zas neprekrucaj slová.
Ja som písala o zlepených rodinách a hlavne ako sa môžu cítiť deti keď žijú v takých rodinách .

anonym_aa4543
10. máj 2026
@anonym_94d8b4

Ja kedze som 20r s jednym muzom,s ktorym mam deti no v ziadnom pripade by som uz nechcela dalsieho.Jeden muz na cely zivot a aj potom,teda ani smrt nas nerozdeli.
Ale chapem a obdivujem take zeny ale aj muzov,co normalne funguju ako cela pekna rodina.
Ale nepochopim,ked jeden vyber bol zly,bude aj 2hy lebo take zeny takych muzov zase pritahuju.Aj opacne to plati.Takze cest vynimkam,co dokazu naozaj super fungovat.

@anonym_94d8b4 vdaka ze si sa prisla pochvalit
Vsetkym osamelym nam to dvihlo naladu

anonym_aa4543
10. máj 2026
@matkahelka

@matkahelka a nemame narok?
Ze som matka znamena ze nic viac od zivota nemam chciet?
Ze uz nemozem byt inym milovana len dietatom?
Vdaka
Ty si zi spokojne a nekomentuj

anonym_aa4543
10. máj 2026
@anonym_autor

@canany nikde nepíšem,že rozvedené nemajú nárok na lásku, a že sú menejcenné,zas neprekrucaj slová.
Ja som písala o zlepených rodinách a hlavne ako sa môžu cítiť deti keď žijú v takých rodinách .

@anonym_autor aj ja som to tak po druhyjrat pochopila

Asi sme pokazene zbozi

anonym_aa4543
10. máj 2026
@canany

@canany sme pokazene zbozi

anonym_aa4543
10. máj 2026
@nikaeli

Ako ľahko sa vám súdia ľudia, v ktorých topánkach ste nekráčali, že? každý žije svoj život najlepšie ako vie. Kto ste vy, aby ste nás riešili, kritizovali? aj ja som žena, ktorá odišla od muža a áno, asi som podľa vás sebecká, keď som sa rozhodla byť šťastná. Prečo by som mala zotrvať vo vzťahu, kde si ma muž neváži? kde ma podvádza, uráža, ponižuje? aký vzor dával tento vzťah mojej dcére? Mala som sotva 30. Odmietla som žiť takto ďalších 30, či 40 rokov. Časom mi do cesty prišiel muž, ktorý nemal svoje deti, ale máme jedno spoločné. O moju dcéru sa stará viac ako jej bio otec. Ten na ňu úplne kašle. Prajem vám, aby ste nikdy nezažili ten pocit samoty, opustenia, smútku, či beznádeje. Keď vás zradí človek, ktorému ste verili, ktorého ste ľúbili. Keď sa vám v sekunde rozplynú všetky vaše sny a túžby. Uvedomte si jednu vec. Nik vám nedáva právo súdiť život toho druhého. Nik.

@nikaeli suhlasim

Kiez by sa na mna usmialo stastie

anonym_aa4543
10. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_f7741f to není len,že sa obetujem len kvôli deťom ,ale aj to,že zas keď deti vyrastú,žena si nájde nejakého chlapa,akože aby nebola sama. Zasa naňho si zvykať ,zasa sa prispôsobovať niekomu . Tak nechápem,prečo sa ženy boja byť same

@anonym_autor mam male dieta
Od par mesiacov sme sami
Ale nechcem ostat naveky sama
Ano zmierujem sa s tym pomaly a tazko
V kutiku duse som sama, veceri su az dusivo tiche, neustale si v strehu a strese, ako zvladnes den nedajboze nieco vyriesig vybavit nemam auto nevies si to predstavit
Po nociach varim upratujem vzdelavam sa lebo cez den nemozem ist ani sama na zachod lebo dieta
24/7 a len sa modlim, nech to takto vydrzim co najdlhsie lebo druha strana sa o dieta nezaujimavobec
A nie neboli sme mladi , mali sme 30, boli spolu dlhe dlhe roky, dieta velmi dlho planovane, ruku do ohna by som za toho chlapa dala, z dna na den ho nebolo, vraj rodicovstvo nieje pre neho a bolo nam dobre ked sme boli len my dvaja
Na vlastne decko kasle, absak vsade roztrubuje ako sa stara- rozumej posle prachy stanovene sudom ani cent navyse, klame vsetkym ako vida dieta ako sa s nim chodi hrat- dieta naposledy videl pred 7 mesiacmi odvtedy o decko ani slovkom nezakopol ako sa vobec ma..ale pred rodinou a ludmi- ideal, este povedal aky je na seba hrdy, ze nasiel v sebe silu a opustil zenu a dieta, ze to nedokaze len tak hocijaky muz
Psychopat, nech sa za tie peniaze co ma obesi

canany
11. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ale sama si napisala zlepene rodiny, teraz keby som si nasla muza, ktory ma dieta/deti, boli by sme zlepena rodina. Ci momentalny stav, ze som sama, tak sa uz neratam do tvojho vypoctu?

oskvarka
11. máj 2026
@anonym_f72cd0

@anonym_f72cd0 ako súhlasím že takéto rodiny často môžu byť problemove štatistický je to možné že je vyššia pravdepodobnosť že to dopadne zle. Ale zároveň niekedy ty samoživitelia teda väčšinou samoživiteľky tiež nemôžu byť robiť zázraky. Často aj v takejto polovičnej rodine deti veľmi trpia lebo jednirodic je v strese s existenčných dôvodou..nezvláda samotu ťarchu rozhodovania sa...plus ešte aj sa rozišli v zlom alebo majú striedačku a každý k výchove pristupuje inak... Tiež asi málo kto z nich plánoval že bude dieťa vychovávať sám. A potom tu máme aj povahy že jednoducho hormóny chceli že ideme mať dieťa ale sú to rodičia na pohľadanie 🤦 aj keď biologický stojí to za figu borovú... Často aj na deti samoziviteliek sa povie to dieťa je nevychovane lebo chýba otec ..mužský vzor. Jasné je to veľmi citlivé a rodičia by mali veľmi prihliadať na to aby vytvorili funkčný systém a dbali na potreby všetkých detí teda ak si hľadám nového partnera musím vidieť či si sadol aj s mojimi deťmi a je to dôležitá súčasť mňa už... Ale samota nie každému prispieva a depresívny vystresovaný osamotený rodič nemôže byť tiež pre žiadne dieťa dobrý.. takže nebude to také čiernobiele. Ale rozumiem ako to myslíš je to skrátka štatistika viac takýchto detí má problém. Môže to byť aj tým že vznikne veľká rodina v ktorej je veľa detí ale tyto rodičia nikdy neplánovali a nemali povahu na to mať tak veľa detí len za to tak vyvrbilo a teraz sa nestíhajú v tejto uponáhľanej dobe venovať všetkým...

oskvarka
11. máj 2026
@matkahelka

@matkahelka úplne súhlasím a tiež je podľa mňa dôležité aby bývali partner nebol problémoví...to je podľa mňa najhoršie a tam isuz je jedno či si človek našiel nového partnera alebo nie ak druhý rodič ide všetko komplikovať tak najviac trpí dieťa...

anonym_c566af
11. máj 2026

Ja keď čítam tieto diskusie na MK, ani sa nečudujem, že toľko žien žije a trpí v tých nefunkčných vzťahoch pri chlapoch a ťahá do toho aj deti … to nieje sebecké?? Veď tu rozvedené mladé ženy podľa Vás nemajú šancu ani na normálneho muža a život. Ani na nejakú lásku. Tobôž mať ešte nejaké ďalšie dieťa, proste mali jednu šancu a potom už v 30-40 na odpis, do hrobu a podriadiť život deťom, lebo inak sú sebecké 🤦🏼‍♀️ Fakt hrozne ako sa niektoré vyjadrujete… len aby Vás to v živote náhodou nedobehlo …. nikdy nevieš, ako rýchlo sa to vie zvrtnúť … Smutné

autor
11. máj 2026
@anonym_aa4543

@anonym_autor mam male dieta
Od par mesiacov sme sami
Ale nechcem ostat naveky sama
Ano zmierujem sa s tym pomaly a tazko
V kutiku duse som sama, veceri su az dusivo tiche, neustale si v strehu a strese, ako zvladnes den nedajboze nieco vyriesig vybavit nemam auto nevies si to predstavit
Po nociach varim upratujem vzdelavam sa lebo cez den nemozem ist ani sama na zachod lebo dieta
24/7 a len sa modlim, nech to takto vydrzim co najdlhsie lebo druha strana sa o dieta nezaujimavobec
A nie neboli sme mladi , mali sme 30, boli spolu dlhe dlhe roky, dieta velmi dlho planovane, ruku do ohna by som za toho chlapa dala, z dna na den ho nebolo, vraj rodicovstvo nieje pre neho a bolo nam dobre ked sme boli len my dvaja
Na vlastne decko kasle, absak vsade roztrubuje ako sa stara- rozumej posle prachy stanovene sudom ani cent navyse, klame vsetkym ako vida dieta ako sa s nim chodi hrat- dieta naposledy videl pred 7 mesiacmi odvtedy o decko ani slovkom nezakopol ako sa vobec ma..ale pred rodinou a ludmi- ideal, este povedal aky je na seba hrdy, ze nasiel v sebe silu a opustil zenu a dieta, ze to nedokaze len tak hocijaky muz
Psychopat, nech sa za tie peniaze co ma obesi

@anonym_aa4543 buď rada,že si sa ho zbavila

autor
11. máj 2026
@anonym_c566af

Ja keď čítam tieto diskusie na MK, ani sa nečudujem, že toľko žien žije a trpí v tých nefunkčných vzťahoch pri chlapoch a ťahá do toho aj deti … to nieje sebecké?? Veď tu rozvedené mladé ženy podľa Vás nemajú šancu ani na normálneho muža a život. Ani na nejakú lásku. Tobôž mať ešte nejaké ďalšie dieťa, proste mali jednu šancu a potom už v 30-40 na odpis, do hrobu a podriadiť život deťom, lebo inak sú sebecké 🤦🏼‍♀️ Fakt hrozne ako sa niektoré vyjadrujete… len aby Vás to v živote náhodou nedobehlo …. nikdy nevieš, ako rýchlo sa to vie zvrtnúť … Smutné

@anonym_c566af aj to je sebecké,keď žijú v jedinečnom vztahu
Veľa žien ostane v takom vzťahu,lebo je odkázaný na muža,nemá kam ísť,nemá peniaze , tak trpí.
A tak isto ,veľa žien po rozvode hľadá muža ,aby im prispieval do domácnosti,nielen kvôli láske

jennky13
11. máj 2026

@anonym_autor vyhkladaj si pojem : Patchworkové (zošívané) vzťahy. Vela sa o tom hovori, o uskaliach a problemoch.....

autor
11. máj 2026
@jennky13

@anonym_autor vyhkladaj si pojem : Patchworkové (zošívané) vzťahy. Vela sa o tom hovori, o uskaliach a problemoch.....

@jennky13 už som pozerala

anonym_aa4543
11. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_aa4543 buď rada,že si sa ho zbavila

@anonym_autor to som…
To je pravda

Strana
z3