Ako ho stretnúť znova?
Ahojte baby, premyslam uz dlhsiu dobu nad takou zvlastnou vecou. skusim popisat. asi pred dvomi rokmi ma kamaratky zoznamili s jednym chalanom, videli sme sa spolu trikrat, v ramci tej partie, boli sme spolu vsetci vonku na dlhsich prechadzkach. No ide o to, ze ja hned ako som ho videla, mi bol velmi sympaticky. Vlastne od prveho momentu. Rovnako ako fyzicky tak aj mi prislo ze mame rovnake povahy, zaujmy, skratka zaujal ma, az tak, ze som pred nim stracala rec 🙂 tak sme sa viac menej bavili tak nejako vsetci dokopy s tou partiou ale o samote sme nemali prilezitost sa porozpravat. ja som mala z neho tiez pocit, ze sa mu asi pacim, ale obaja sme boli taki nesmeli. rovnako on aj ja. ale neviem ci ste tiez mali niekedy ten pocit, ze sa naozaj niekomu pacite, on sa na mna stale pozeral, hoci tak nesmelo, ale mne to prislo ze sa mu asi pacim. ale myslim, ze on zo mna asi nemal pocit, ze aj mne sa paci. ja som sa to snazila zakryt, co teraz velmi lutujem :( ale na druhej strane som bola taka vystresovana, ze mozem nieco pokazit. potom som stale dufala ze sa mi ozve na socialnej sieti, ale bohuzial neozval. kamaratkam som sa nepriznala, ze sa mi paci, ani sa to nechystam spravit. nevideli sme sa od posledneho stretnutia uz 2 roky, ale mne to stale vrta hlavou a ja tam nejak mam pocit, ze to je naozaj tez muz, ktory by sa ku mne hodil. povahovo, vyzorom nie je nejaky extra pekny, ale zaujal ma, aj so spravanim, s nazormi, viem ze 3x stretnutie este aj ked to nebolo len vo dvojici, je velmi malo, ale neviem preco mi tak dlho lezi v hlave. odvtedy som stretla viacero chlapov, aj som bola s nejakymi vonku, ale skratka tohto neviem pustit z hlavy. stalo sa aj Vam take nieco uz? ako ste to riesili? ja mu pisat prva teraz po takej dlhej dobe nechcem. stretnutie ako sme boli s kamoskami uz sa tiez realizovat nebude. tieto dve moznosti su skratka vylucene. mi len napadadlo, ze som citala, ze ked clovek o niecom sniva a naozaj si to praje, tak mu ten clovek alebo vec moze prist znova do zivota. mate s tym tiez niekto pripadne skusenosti? ked nad nim budem vo dne-v noci rozmyslat a skutocne si priat aby mi nejako este vosiel do cesty, aby som ho treba niekde stretla, myslite, ze sa to moze stat niekedy realne? viem este, ze chodi rad jazdit na korcule po takej hradzi, tak som premyslala, ze by som tam isla aj ja, ale aka je pravdepodobnost, ze akurat v ten cas ako tam budem ja, tam bude aj on? byvame kusok od seba asi do 20 km.
Hodíš mu patik pod korčule, aby sa zastavil, keď okolo teba v tej rychlosti prejde či ako sa mu chceš prihovorit? Prečo sa mu bojíš napísať? Buď bude mat záujem alebo nebude a aspoň to hneď zistíš. Takto čakať do leta a dúfať či tam bude na korčuliach práve vtedy, keď sa tam zjaviš ty a práve vtedy sa pri tebe zastaví je dosť nereálne, nemyslíš? Nemôžeš byt taka hanblivá.
@katkami123 ja si len predstavujem situáciu, že baba stojí na hrádzi (alebo korčuľuje) a okolo preletí (pôjde rýchlo pretože kto korčuľuje tak letí doslova), a presne ako ho osloví? Že hej čakaj to som ja spred 2 rokov alebo ako??hodiť mu patik pod nohy 🙂
@marcellka32
Hovorím, keď nie je odvaha napísať na sociálnej sieti, tak nenaberie odvahu nikdy.
@marcellka32 Tiež si to na tej hrádzi neviem predstaviť. :D Je stokrát ľahšie niekomu napísať na FB alebo kde, dopredu si to premyslieť a potom niečo vhodné napísať.
No co, napisala si? 😉
Autorka ako si dopadla??
Oslov ho! Na čo ešte čakáš? Ma ďalšie dva roky? 🥱

Ahoj.. toto podobné sa mi presne stalo s mojim priatelom s ktorým som teraz už skoro pol roka ☺ len rozdiel bol v tom že ako sme ho spoznali aj s kamarátkami tak ja som mu poslala žiadosť na FB a asi 2 mesiace sme si len lajkovali fotky a potom sme si začali postupne písať ..a nečakala som kým mi ho iná preberie 😀ak chceš napíš mi do správy kludne ti poviem viac lebo nechcem to tu písať😉