Ako ho získať?
Ahojte, mam taky vztahovy problem...nastupila som do prace a od prveho dna sme si s kolegom sadli...viete ake to je ked niekoho vidite a poviete si ze fiha a ked si podate ruku elektrika preskoci. Od prveho dna sme boli denno-denne v kontakte a rozumeli sme si asi po vsetkych strankach. Zacal casto chodit na moje pracovisko,viac ako je obvykle.Vzdy sme flirtovali a bolo to fakt prijemne.Az raz sa to prelomilo a bavili sme sa o zvadzani a pevnej voli a on povedal ze ho nezlomim.Tak sme sa stavili.Obom nam bolo jasne,ze je to len nejaka zamienka a samozrejme vyhladaval situacie aby sme boli sami. Stalo sa, ze naozaj sme zacali hru "hrat" a dva krat sme sa takto stretli a bolo to uzastne,prvy krat "odolal" a druhy krat nie,ale nedotiahli sme to 🙂. Obaja sme sli domov s roztrasenymi nohami a potom mi pisal ze ake to bolo atd. Boli sme teda nadalej v kontakte,len mal dovolenku on,potom ja a ubehli asi dva tyzdne. A vtedy ako keby utalo. Stale vravel ze by sme nemali,ale bolo to skor drazdive. Mal raz prist ale nestihol a ja som sa spytala ci hrame a on ze asi nie ze nic nepovedal. Odvtedy sa zmenil,ochladol,neozve sa,len pracovne,ale ked sme spolu osobne,vidim usmieva sa na mna,nemoze odthnut pohlad,ma taky zasneny pohlad ale to je vsetko. On je silne veriaci a vravi ze to nie je spravne/obaja mame nevysporiadane vztahy/a este mi je nepriamo nadriadeny ale ved sme sa nesli brat ani nic podobne. Chcela by som radu,ako ho "zviest" alebo neviem ako to spravne nazvat,proste ziskat ho spat...
@romana03401 pozerám ze muži a la " dušinka o piatej som doma" ta moc neberú 🙂 Potrebujes tie výšky a pády ? Vies ze dobry chlapec = pokojný život ? Ale mas pocit ze pri takom by si zomrela alebo ho zničila? "Zlý chlapec " je výzva , vášeň , šialenstvo,... dobrodružstvo ( aj na cely život kľudne) ale nezabudni ze ty musíš byt ta ktorá ma (stačí máličko) navrch. A ak aj nemáš musíš to vedieť "zahrať" 🙂
@keram3053 praveze toto nechapem.On ma prave potrebu byt obletovany a potrebuhe si masirovat ego.Asi to bude tym rozchodon-ze si chce nieco dokazat alebo neviem.Pritom nie je najkrajsi muz na svete,ma holu hlavu 😆 a zase ja nevyzeram najhorsie,fotila som aj nejake prof. foto aj ked jasne ze mame kazdy svoj vkus a celkom odlisny...
@godyna ved prave vzdy to slo prirodzeme ale teraz mi pride ako sutaz o to,kto ma navrch
@romana03401
ale ty si mu uz jeho ego naplnila tym ze si sa stavila ze ho ziskas ak som dobre cital...tym padom si prenho pravdepodobne prestala byt zaujimava,mozno na obcasny flirt....Ale pre vacsinu muzov lahka korist nema vysoku hodnotu...ber to troska metaforicky....
Mozno sa mu pacis fyzicky a imponuje mu ze si prejavila onho zaujem...ale hlada zenu ktoru si musi on ziskat - dobit pevnost. Nie vzdy to tak funguje ale je to jedna z moznosti.
@keram3053 mozno mas pravdu aj ked mi pride ze on to ani nevie.On je vo vela veciach ako zena-naladovy-ale uplne extremne,hrdy,jesitny,a ked sme boli spolu chcel sa potom o tom rozpravat.A s tym som sa veru este nestretla 😆
@romana03401
ano to moze byt uplne podvedome chovanie, ale podla mna by si mala skusit drzat odstup a nechat nech sa snazi on a uvidis co to prinesie 🙂
aj ked ja sa priznam ze som opacny...ja ked niekto nejavi zaujem tak to neriesim...nechce tak nechce ale to neznamena ze to vo mne nieje ten pud lovca ci ako to nazvat
ale z mojho pohladu tiez tomu nerozumiem, lebo ak sa mi niekto paci a povedzme ze mi sedi aj ludsky a mam vazny zaujem ho hlbsie spoznat a budovat nejaky vztah, tak taketo hry ako si popisovala mi k tomu nejako nejdu, nepridu mi ako moc uprimne ... ale neviem teda ci islo len od neho o cisto hru a zabavku...lebo u teba asi uplne nie... ale to som ja a mozno takymto veciam nechapem :D
@romana03401 je ocarujuci?naladovy,jesitny,hrdy,treba mu mastot ego....zeby narcis? ;)
@tilda ale hrooooooooooozny narcis
@romana03401 ziadny muz nestoji za to, aby si sa ponizovala. Muzi boli, su a aj budu. To, ze nejaky idiot ma chut sa zabavat a hladit si svoje ego je jedna vec a to, ze ty sa mas teraz preto trapit je vec druha...len sa obhliadni dookola, kolko inych muzov beha po svete, a mnohi z nich su isto omnoho lepsi. Naco ti bude niekto, kto si ani nie je isty, ci a co vobec chce? len stracas zbytocne cas, ktory je v nasom kratkom zivote tak vzacny. Pro jedno kviti slunce nesviti. Vykasli sa na neho, nech si ide do haja a hlada "lepsiu", ak si mysli, ze na to ma. A ty sa zameraj na seba, venuj sa svojim konickom, praci, veciam co ta bavia a tesia. A neprestan s tym, ani ked pride raz aj ten pravy. Je dolezite nestratit svoje JA len pre nejakeho muza.
@romana03401 hej aj ja myslim ked je silne veriaci ze ochladol lebo si vsimol ze ty mu asi nadbiehas.To tak chodi.Ja mam
ked som si nasla manzela tak sa mi hrozne pacil ,ale ako zacal denne sa vtierat tak ma to trocha odradzalo ze som aj ja ochladnla ale to len chvilu trvalo ,po roku znamosti sme sa zobrali a sme 10 rokov zobraní a stastní´.
@romana03401 ako by som sa zachovala? no v prvom rade si uvedom, ze taka stavka sa robi tak na strednej/vysokej skole-nic v zlom- ono je to vtipne v romantickych filmoch ale je to velmi nevyzrete (ja sama som taka bola aj ked v inom kontexte). Chlap ma z teba zabavu-teda mal, potom zrejme pochopil, ze ty to beries vaznejsie a uz chce vycuvat. ak sa nim budes dalej zaoberat, tak sa pred nim iba strapnis, pripadne si z teba budu utahovat aj jeho kolegovia a ty budes za trapku. ja by som to spravila tak, ze by som sa k nemu spravala uplne ako keby sa nic nestalo, ale prestala by som s nim aj flirtovat. s usmevom samozrejme. on ma ine priority a ty zase ine. no ak by si tlacila na pilu, tak vyjdes z toho ako trapka a to by bolo ponizujuce. odignorovat a je vybavene. 😎
@kvetinka4
@happyfrog80
@luvika ☺ dakujem ☺ ano skusam si drzat odstup mne pride ze je rozdvojena osobnost -blizenec a kazdy den chce nieco ine podla toho,ako sa vyspi.Mna to prave preto bavilo,ze som si pripadala mlada a bezstarostna 😆 ale toto je asi realita.Praveze kokegyne komentuju,ked aj na mna pozera ale chodi ze o co mu ide ze na mba by v zivote nemal aj keby vlastnil celu spolocnost a myslim ze vdaka jeho postoju sa zeny ani netrhaju o neho...ale asi vie co robi... 😒
@romana03401 vies co? ono to znamenim nebude...ja som lubila vodnara a bolo to to iste :D presne kazdy den cosi ine...raz ma lubil, potom nelubil, raz po mne tuzil a potom zas chcel zit radsej sam. Planovali sme spolu buducnost, verila som mu, dokonca on o tom zacal a neustale o tom hovoril a chcel, a z dna na den zrazu nevedel, uz zrazu nechcel...a presne ako pisal @keram3053 , bolo to o tom, ze mal pocit, ze uz nemusi bojovat. Moja laska k nemu bola velka a nemala som potrebu sa na nieco s nim hrat, co som citila, to som davala najavo. Zial, jemu to asi stuplo natolko do hlavy, ze sa zacal spravat voci mne skoro az bez citu. Ublizoval mi a ja som nevedela preco, ani kedy sa to skonci a ci sa vobec vrati ten muz, ktoreho som milovala...nevratil sa. A ja som to vzdala a sla dalej. Preto ti pisem, neurob taku chybu ako ja, k muzom sa treba spravat hnusne, aby stale museli bojovat a "lovit"...nechapu davanie nezistnej lasky, stupa im to do hlavy a zrazu su to bezcitni a chladni. Nevedia si vazit nic, co ma hodnotu. Ale ved co, nech si hladaju mrchy, ktore im potom neskor robia doma zo zivota peklo. Ty si pockaj na toho, co ti da vsetko, co ti na ociach vidi, co sa nebude hrat a bavit na tvoj ucet, aka si trapna, ze z neho salies...drzim prsty.
@luvika presne tak...mam pocit ze mu stuplo do hlavy ze sa neodvazil ma oslovit a zrazu zistil ze sa mi paci.Mam taku zlost ked si na neho spomeniem,muzi su fakt hovada.Dokonca mam pocit ze je urazeny teraz.To uz fakt nechapem... 😒
@romana03401 nikdy sa nevnucuj chlapovi,a nesnaž sa ho "zbalit"..pre muža ma hodnotu ta žena ktoru si musi vydobyjat a sam "ulovit"..ta ktora sa mu da na striebornom podnose straca hodnotu..plati to pre každeho muža!
@lanczi ja som sa mu nevnutila vyprovokoval ma.A o to asi aj slo... 😠
@romana03401 taky chlap ti nestoji za to. Nech je urazeny, co teba po tom. Je to jeho muzska jesitnost a nech sa postavi aj na hlavu, ma co chcel. Fakt s takymito netreba mat zlutovanie. Si predstav, ze s nim by si si mala planovat cosi vaznejsie, akoze dovi dopo. Ja ak by som si na tvojom mieste mala niekoho v buducnosti vyberat, dam si uz sakra velky pozor na to, kto by to bol a hlavne ako by sa ku mne spraval. Ber to ako ponaucenie, clovek sa uci zial na vlastnych chybach. A stale si hovor, ze MAS na viac nez nejakeho chudaka, co nevie co so sebou.
@luvika
@lanczi
@luvika
@kvetinka4
@godyna
@keram3053
Hmmmm asi to zacina mat nejaky ucinok lebo vcera mi vypadla kolegyna a dnes bol pri mne od rana a teda normalne by sa to dalo oznacit za sexualne obtazovanie 🙂 stale provokoval, pozval ma na sluzobku a na konci ked odchadzal sa smial a je co sa stalo?A on nic...pacite sa mi...tak nechapem
@romana03401 asi to podvihlo sebavedomie, ale nezabúdaj, že akonáhle sa to trochu zvrtne tým smerom, že zistí, že ťa zaujíma, skončí sa to rovnako rýchlo ako pred tým. ja by som ho už neriešila. ešte ani na flirt nie je moc dobrý. ak sa budeš namotávať, tak sa popáliš. nič v zlom, len ťa upozorňujem.
@romana03401 ako to pokracuje?
ja by som prestala hrať hru, ktorú si začala, muži nemajú radi ženy, čo sa im podávajú "na tácke" 🙂 muži radi o ženu bojujú 🙂 život sa nedá znásilniť a ani chlap nie 🙂
ak Ti je súdený, tak ho budeš mať, a keď nie - môžeš robiť čo chceš a nevyjde to ☹
inak Ťa úplne chápem a držím Ti palce, aby si našla toho pravého a bola v živote šťastná 😉
@jancekova69
@joely no pokracuje to tak ze zase skusa co povolim ale momentalne sa to snazim otocit proti nemu a zartom ho odpinknem tak ako sa on zartom o nieco pokusa. Navrhol mi ze spolu pojdeme na poradu autom ale rozhodla som sa ze s nim nejdem ale poviem mu to samozrejme tesne pred aby nebol pripraveny 😉 ale nase vztahy sa zmenili,uz to nie ne take prijemne...
a kolkoze mas rockov,dievcatko???ze hrame hru?co ste male deti? a hlavne najskor si treba vysporiadat vztahy a potom paktovat s dalsim
@romana03401 Keby si bola správna žena,tak by ťa obletoval on,prvú chybu si urobila,kedˇsi sa s ním stavila,to žena nerobí a kedˇto malo byť len hra,tak nech aj ostane hrou,poslúchni@keram3053 on to napísal správne...takéto veci riešia puberťáčky,neuraz sa,ale takto si určite nájdeš muža,ktorý ťa bude urážať,ponižovať a nakoniec biť,lebo nemáš pýchu v sebe a nemáš trpezlivosť vyčkať...A šéf má okolo seba plno žien,vyberá si tie,ktoré ľahko získa...
joj tie naučené poučky čo"žena" robí a čo nie... 😔
Ja ťa chápem a držím palce.A môj názor? Je to zakomplexovaný narcis( a ešte by som sa nečudovala keby tam bol uňho kľudne aj problém s potenciou ale to už možno preháňam.Poznala som dosť mužov, tak to nejako takto dedukujem a týmto mi to zaváňa, aj keď v tom poslednom sa môžem kľudne mýliť....)Indície-akože "silne veriaci"-zásterka, keby ozaj bol, tak tieto "hry" nerobí, holohlavý(to je komplex ako hrom u všetkých!), potom tie ješiťácke kvázi "staropanenské" zmeny nálad, tá potreba si dokazovať že má navrch, potreba hladkania ega a obdivu a uznania-to potrebuje len človek s veľmi nízkym sebavedomím!!A to sú jemne povedané ťažké povahy...a tie sa na flirt nehodia(ani na vzťah teda 😀 ).Bývajú to zlí, ubližujúci partneri neskôr.
A flirtovanie PO hranicu, kedy Ťa už už môže mať- a vtedy cúvne???!!
Nie nie, keby uňho v hlave, v limbic. systéme a v nohaviciach fungovalo všetko ako má, tak ťa po...toto tam na stole cez obed už dávno!!!! Takto len blafuje podľa mňa...a potvrdzuje si, či ešte stále ho"žerieš"-podľa mňa LEN o toto mu ide-nie o reálny zdravý normálny sex s tebou...no som zvedavá ako to pôjde, napíš 😉
@svetluska131 no mam taky dojem ze si ho presne vystihla. A dnes sa mi potvrdilo ze zase je taky ako pises. Kedze som odmietla ist s nim na poradu tak ma verejne "pokarhal" pricom v sukromi mi dal predtym za pravdu. Takze zase sme tam kde sme boli.Ale dnes ma dozral, musim na neho nieco vymysliet lebo strasne spekuluje a skusa ma...
@mirtill hm ja som sa za neho neplanovala vydat takze tie veci co mieni robit vo vztahu alebo nie ma nezaujimaju, chcela som len flirt alebo ak chces fyzicky vztah pretoze ma pritahoval, lenze zmenilo sa to na hru kto z koho a chcem mat navrch ako kazda zena...nech sa sprava ako chce 😉 😎
@sunshineka no veruze po 30 mam,dakujem za otazku 🙂 a hrat sa treba cely zivot podla mna,teda hlavne pokial ide o sexualne hry, inak je to potom strasna nuda...ci nie? 😝

Aj ked to uz mozno nie je moderne, ja si myslim ze vacsina muzov to ma zakodovane ze ja som lovec....a ked "korist" si sama lahne ako strelena tak u lovca prestava byt zaujimavou...keby si sa na zaciatku k tomu postavila ze nech sa on snazi tak tu riesis mozno nieco uplne ine 🙂
vacsine muzom neimponuju zeny ktore sa im vrhaju k noham...