icon

Ako jej dohovoriť, aby prijala pomoc?

31. okt 2021

Ide o 70 ročnú ženu. Ma dospelé deti, dve žijú s ňou a obe momentálne sú odkázané na pomoc druhých. Syn dúfam ze len dočasne(mal nehodu, operovany chrbat), dcéra je postihnutá a potrebuje pomoc doživotne. TÁ jej chce pomôcť variť, prať, šiť, ale jej mama jej to nechce dovoliť. Ako jej dohovoriť, aby prijala pomoc od dcéry a tak sa trochu odbremenila? Jej dcéra aj napriek postihnutím myslím je schopná sa to naučiť. Neodsudzujte prosím.

nafka0483
•
31. okt 2021

Je to Eli a jej brat, ktory je po nehode?

autor
•
31. okt 2021

@nafka0483 áno.

loginexistuje
•
31. okt 2021

a ty si kto Eli alebo jej alter ego ?

autor
•
31. okt 2021

@loginexistuje ved hej. Chýbala mi skupina hackovanie.

diewcatqoo
•
31. okt 2021

🤦‍♀️

heleninamama
•
31. okt 2021

To je čo za pacientku, tá Eli? 😂 😂 😂

autor
•
31. okt 2021

Pýtala som sa ako dohovoriť 70rocnej žene, aby dovolila dcére pomáhať. Nie to kto som a ci je to pacientka
@heleninamama

loginexistuje
•
31. okt 2021

Eli ved tam zijes tak chod umy riady povysavaj ved ty mas myslim psychiatricku chorobu na ID a tam je praca priamo terapiou proste cinmi ju presvedcis aby to doverovala
umy riad uvar caj kavu potom mozes ranajky pripravit atd

miskakyska
•
31. okt 2021

..Eli je autorka statusu,len má ešte druhé JA,ktoré nikoho neposlúcha🤷

tosomja
•
31. okt 2021

😄 šak ja dcére stále hovorím, že nech nečaká na príkazy ale nech zdvihne rit a poupratuje a napríklad umyje riad. Tak urob aj ty 😄

autor
•
31. okt 2021

@tosomja ja chcem aj sama ale odozenie ma.

autor
•
31. okt 2021

@miskakyska a v čom neposlucha?

tosomja
•
31. okt 2021

Mať tvoje starosti, tak nepomáhaj, oddychuj, chod von, na prechádzku a ona nech si poradí sama, keď je tak zvyknutá. Starých ľudí neprevychovaš. Keď raz nechce, neznervoznuj ju.