icon

Ako jej otvoriť oči, že chodí so psychopatom?

oliva5
10. mar 2019

Zdravím, PROSÍM ANONYMNE, cloveka, o ktorom idem napisat, mam tu na fb medzi priateľmi, bohužiaľ..
Prosím, ak niekto máte hocijakú skúsenosť, poraďte 🙏🙏🙏
Kamarátka sa zaľúbila do cloveka, ktory je psychopat. Nemyslim to ako invektivu, on je naozaj chorý. Tak ju zmanipuloval, ze strach, pritom mame dôkazy, ze ju podvádza, aj tu dotycnu poznáme, no dosvedcit to nechce, velmi sa ho boji, vyhrazal sa jej, ze ak niekomu povie, ze spolu spia, ze ju dobije. Dalej vieme, neda sa to nevidiet, ze berie drogy-smrka. Vzdy, ked niekde sme si musi odbehnúť, potom príde naslahany energiou, totalne tiky ma, no otras,no ona je tak zaľúbená, ze to nechce vidiet. Okrem toho je nenormálne agresívny, no nie pred nou(zatiaľ, potrebuje ju uplne mat v hrsti), no zijeme v malom meste a kazdy, kto ho pozna s nim nechce mat nic spolocne, ludia sa ho boja, veľakrát niekoho bezdôvodne domlatil. Dalej ju klame, ze chodi do prace a pritom ho stretneme v meste a XY dalsich veci. Po mesiaci sa k nej nasťahoval a po dalsich 2 mesiacoch ju požiadal o ruku, pretoze pochadza z dobrej rodiny a citi tam peniaze.. Nevieme, co robit, ako jej otvorit oci, aby jej neposral cely zivot. Prosim o akúkoľvek radu 😞🙏

Strana
z3
lujza123
10. mar 2019

@oliva5 mam kamošku co chodí s podobnym prefetovaným agresívnym fesakom. Namiesto otvárania jej oči (ktoré proste zamilovanej babe neotvorís) som sa predovšetkým sama seba ukludnila, prestala som ich divoký vzťah riešiť lebo ma to len ničilo. Áno, môj názor na všetko pozná, keď je zle tak rada pomôžem, podporím ale to je maximum co sa da robit. Žiadne presviedčanie, ani výčitky že jej neviem pomoct ani snaha za každú cenu otvárať oci, to absolutne nikam nevedie.
Nechaj kamošku prežiť si lekciu ktoru asi potrebuje, bud k nej úprimná ale nenaliehaj a nechci za každú cenu aby konala podľa tvojich rad.

lavender273
11. mar 2019

@oliva5

Drzim palce nech ten dement ma slepe naboje a kamoska neotehotnie. Mne by bolo luto toho dietata.

sasa1310
11. mar 2019

@oliva5 kontaktovala by som jej rodičov. Jej je zbytočne niečo hovoriť, tej aj keď jednu flákne, tak sa nepreberie. A ak rodičia nebudú riešiť, tak nerieš ani ty. Ale budeš mať dobré svedomie, že si urobila pre to všetko.

catherinah
16. mar 2019

Ako to dopadlo?

januska20
27. mar 2019

Prečítala som celú diskusiu,no veru,zaujíma ma ako to dopadlo..

mardenad
28. jún 2019

@oliva5 prečítaj si prosím článok s názvom Kognitívna disonancia. To preto od neho nedokáže ospdísť a vidieť realitu 😔

https://www.facebook.com/Toxické-partnerské-vzť...

Strana
z3