Ako mám ovládať žiarlivosť?
Dobry den,
Moj problem spociva v mojej ziarlivosti....
S priatelom to spolu tahame uz stvrty rok.Od zaciatku si pisal s babami na facebooku - najprv s byvalou, potom s inymi....Ked som to nahodou prvy krat objavila,ako si pise s byvalou, stazoval sa jej, ze ako som stale prec,ze malo casu travime spolu a tak dalej...velmi ma to zranilo,nevedela som,ze mu to vadi popravde, nikdy mi nic o tom nepovedal....Samozrejme sme sa pohadali, kedze to bola prva hadka tak mi kupil kvety,ospravedlnil sa mi,ako ho to velmi mrzi,ze sa to uz nebude opakovat....no stalo sa to znova a znova...Viete,ja nikoho okrem neho nemam, ani rodinu,ani priatelov,iba jeho... on o tom velmi dobre vie....
Potom som to uz neriesila, sice lajkoval a pridaval si k priatelom rozne baby,nemala som odvahu vobec nieco dalej zistovat.... ale pred pol rokom si pisal s takou slobodnou mamickou, pisali si naozaj dost dlho...raz ked spal u mna mu od nej v noci prisla sprava, radsej som ju ani neotvorila, bala som sa.Dalsia hadka, dalsie sklamanie,dalsie sluby,dalsie prepacenie. Stale sa to len nabalovalo... mala a mam strach,ze o neho pridem... Ten facebook naozaj nici vztahy.... pred mesiacom sme si dali pauzu z nejakych dovodov....odkedy sme mali pauzu chodil na zoznamky...vedela som o tom,lebo mi povedala kamaratka,ze jej tam pisal....Zranilo ma to..ja uplakana z pauzy a on uz hladal nahradu...ale najhorsie je to,ze mu lajkuju,komentuju a srdieckuju kazdu fotku, status a podobne.... ja som z toho znicena a nedokazem sa ovladat...najradsej by som tie siete zakazala :(
On o tom vie,ale povedal, ze pisanie si s kamaratkami nic nie je, ze to je normalne..... aj ze spoznava nove...ale mne sa to normalne nezda... prosim vas poradte mi...aj ten vas si pise s inymi?
Ako mam ovladat tu ziarlivost ?
Som naozaj zufala a mam strach,ze o neho pridem a kolke baby o mne vedia aky mame vztah a podobne, mozno ani nevedi...ale zaroven mu neverim....:(
Prepacte mi za taky dlhy prispevok
dakujem za precitanie...
Som stastne vydata a nie sme na ziadnej soc.sieti. (samozrejme okrem kona). moj muz by si toto nikdy nedovolil. Vie ze by mal hned zbalene kufre... rozumni ludia ktori maju fungujuci vztah nemaju potrebu vypisovat tretim osobam. Ja by som si to v zivote nedovolila a moj muz taktiez. Nikdy by som s takym chlapom ako mas ty nebola. Zlatko utekaj kade lahsie...ved je tolko chlapov na svete a najdu sa aj normalni 😉
Svoju ziarlivost ovladam len v prípade, ze mi partner nedava dôvod ziarlit.. Ten tvoj ti dôvod dáva stále, tak sa nemôže čudovať.. 😒
@nikolka412 je to tliachač, oblbovač, okecávač... pokojne ho hoď do víru sociálnych sietí, nebudeš ľutovať, nech si ho tie facebookové obdivovateľky roztrhajú na franforce, keď je taký žiadaný... niet nad čím rozmýšľať... ja by som takéto nudiace sa chúďatko veru neofukovala ale kopla ho priamo a hneď... 🤐
Z vlastnej skúsenosti odporúčam netolerovat.
Uz som to nedokazala dalej tolerovat ani ja a rozisli sme sa...🙂 povedal mi,ze on do steny cumiet nebude...sice to bude tazke,ale dufam,ze to zvladnem....
Dobre si spravila. Zacni si vazit sama seba, potom si ta budu vazit aj ini, uvidis. Nedaj zo seba robit chuderu, len ak sama poznas svoju hodnotu, mozu ju spoznat aj ostatni
Len keby to nebolo take tazke...
@nikolka412 vydrž a nepoddaj sa prípadným sladkým rečičkám...ver, že nie si jediná, komu ich trepe.
Už som mu mnoha krát odpustila,ale tento raz už nie. Ešte mi napísal,že je to moja smola,že som sa s ním rozišla....:D (na pobavenie)
@nikolka412 velmi mudro si sa rozhodla. A na jeho komentare by som odpisala ze tvoja smola bola ze si s nim zabila 4 roky zivota. A na podpichnutie mu mozes napisat ze ajtak stal v posteli zahovno....(ale to som uz zla;) ) Palec hore, ze si to zvladla!
@zooeynka no ved tie roky asi najviac lutujem...
@nikolka412 Aaale na to uz kasli. Hlavne ze s nim nemas decka
@nikolka412 ty nemáš problém so žiarlivosťou, ty MÁŠ dôvod žiarliť. Počúvaj svoj šiesty zmysel. Keď mu neveríš tak na to máš dôvod. Presne toto som mala s bývalým na strednej, stále si s niekým vypisoval, volal, aj ma podviedol a nie raz určite a bohvie čo všetko ešte bolo čo ja ani neviem. Hlavne že ja som bola zlá a hysterická a žiarlivá a neviem čo. Že ja som s ním zabila 5 rokov si nikdy neodpustím. Hlúpa, slepá, zaľúbená 🤦 No a teraz čo mám manžela, sme spolu už 9 rokov tak si predstav že tá moja šialená žiarlivosť úplne zmizla. Ani sa v tomto vzťahu nikdy neobjavila a vieš prečo? Lebo mu absolútne verím. Samozrejme si s nikým nevypisuje, šak prečo by aj mal, iné ženy nevyhľadáva. A môže si ísť kam chce kľudne aj na chatu lebo mu proste verím
@nikolka412 ahoj , vypisovať si inými ženami podľa mňa nieje normálne a ešte sa zoznamovať s inými novými ... Neprichádza do úvahy ....podľa mňa sa snim otom porozprávaj povedz mu čo ťa trápi ... Otázka na teba ? Aj ty si vypisuješ s mužmi na soc.sietach Facebook , zoznamky a tak ??? Ak áno tak potom ste v pohode pár , keď nie tak dostávaš od neho to čo si nezaslúžiš!!!
Ja mám iný problém sme spolu 6 rokov . A keď sa pozrie obzrie na ženy tak som mimo ... Zničil moje sebavedomie a tým pádom som začala žiarliť predtým som nikdy nebola ziarliva on vomne týmto prezeraním vzbudil až extrémnu žiarlivosť !!! Vieš mi poradiť ?

@nataliaseidlova presne takto som to zariadila aj ja :D zrusili sme fb pokeci a blbosti a je pokoj on ma zase svoju stranku s jeho hobby kde chodi a je klud ..tez by som nezniesla keby vypisuje s kadejakymi a zrat si nervy ;)