Ako mám pomôcť našemu sexuálnemu životu ?
Ahojte "dievcata" dosť často tu čítam otom aké problémy máte s partnerom alebo manželom v sexe hlavne keď Vás odmieta a nechce sa mu .Čo ale v prípade,že žena je ta čo nema záujem o milovanie ??? Mali sme dosť ťažké obdobie ale to uz skončilo...teda aspoň dúfam ale ona vôbec neprejavuje zaujem o milovanie so mnou.Skoro vždy musim ja iniciovať milovanie lebo sama od seba lebo ona sa ktomu vôbec nema.
@bezzivota nezabudnut na to ze zena cim je dlhsie bez sexu,tym menej jej chyba... tak to proste je, vy to mate opacne 😂😰
Takze ak chces aby s tebou spavala castejsie,treba mat aj castejsie sex aj ked len z tvijej inic... kedze ho mate tak to nieje tak ze by nechcela,keby nechcem tak nedam nie?
Velnes,romantika? Teda napr. Na mna neplati,takze si, daj dokopy co ma tvija draha rada, co nema rada, ci rada experimentuje alebo teda ked neboli deti ste to mali nejake akcnejsie..... a tak nejak to skombinovat.
Mna musi manzel dobre vyprasit, romanticke nunkacky nech si necha na hladkanie zvierat 😰😂 mna nebavi misionar v tempe valcika a on to dobre vie takze ... poznas sviju zenu po sexualnej stranke? Mozno nechce len pre tovase ze sa boji ze ju zase nabuchas 😂 vies kedy ma plodne dni teda ak neberie nejaku formu antikoncepcie..... mozno ma len nejaky blok z niecoho uplne ineho, z porodu,komplexy z vahy, popr. By to chcela inac ako ty....
Bolo by fajn ai vsetko toto o svojej zene zisti, aj to kedy ma cyklus, my zeny mame totiz fazy/cykly stale aj ked zrovna nekrvacame, niektore mavaju obdobie nechcem,nebudem,nedam,rob si co chces..,striedane s obdobim kreativity, nadsenia.... a pod. To ide cely mesiac vkuse dokola a konci alebo zacina menzesom.... tazko to chlap pochopi, je to na chuja byt zenou 😂 ale je to super, citis sa jak schyzofrenik niekedy, vy mate stalu hormonalnu ciaru nam to kolise hore dole... trochu pochopenia 😂😅
@marseillefan to fakt? Ja by som chcela vidieť ako magicky vyzeráš. Fú na mňa by toto neplatilo to ako v nejakom filme.
@martinka1441 Ahoj, aký vekový rozdiel máte?
@sono2 No práveže som škaredý tučko. Moja manželka štíhla, inteligentná, vysoká kočka (170cm, 55kg, po dvoch deťoch), stará sa o seba, snaží sa zdravo stravovať, cvičiť. Proste úplne iná liga ako ja. A napriek tomu si ju viem bez problémov udržať.
@marseillefan si to celkom vystihol, žena chce skutočného chlapa a nie nejakú precitlivelú slečinku...
@marseillefan tento machovský systém fungovania sex.vzťahu môže fungovať iba v prípade ak je funkčný aj vzťah samotný 🙂 ak je sex povedzme pol roka 1x mesačne, tak tam nie je niečo v poriadku a tento prístup by bol skôr kontraproduktívny...
@zuzanka.zuzu samozejme máš pravdu... preto som mu tam poradil viacero vecí, ale dôvodov môže byť milión, prípadne kombinácia rôznych faktorov. Ale aj vo fungujúcom vzťahu môže žena úplne stratiť chuť na sex, znova to môže byť z milióna dôvodov a jeden z tých dôvodov môže byť to, že žena úplne podvedome, bez toho aby si to vedome pripúšťala, vníma svojho partnera ako beta-samčeka, proste zlý genetický materiál pre svoje potomstvo. Preto jej telo odpovedá nezáujmom o sex. Ja som napríklad tiež beta-samec a tie machovské ťahy vsúvam do správania umelo, lebo sú proti mojej prirodzenej povahe.
Každopádne, ako to tu už veľa dievčat spomenulo, dôležitá je komunikácia. Treba riešiť podstatu problému a bez dobrej komunikácie sa k podstate nikto nedopátra. Držím autorovi palce.
No takze takto. Je vas vztah psychicky uz naozaj ok??????
Doveruje ti? Lubi ta? Odpustila ti? Ako fungujete v tych inych oblastiach?
Ma tvoja zena pravidelnu menstruaciu? Alebo berie hormonalnu antikoncepciu?
Ak neberie a ma pravidelny cyklus tak najvacsiu chut ma okolo 10-15dna odkedy mala prvy den menstruacie.
Dalej vyjasni si s nou co jej na tebe vadi. Mozno mas nejaky zvyk zlozvyk co jej prekaza. Nejaka drobnost blbost. Ty sam sa o seba staras? Mas ciste a upravene nechty ochlpenie dych telo oblecenie vonias atd??? Aj nad tymto sa zamysli.
Kup jej knihu napr 50 odtienov sivej alebo autirka silvia day alebo inu steklivu literaturu.
Povedz jej ze ti staci aspon mojkanie a objatie a objimajte sa par min denne. Ponukni jej masaz chodidiel s olejcekom napr.
Ja by som sla tymto smerom ;) vela stastia
@bezzivota "" prepac ale akceptovať milovanie 1x za tyzden alebo 1x za mesiac ???? Som zdravý muž a akceptovat nieco také je trochu nezvyčajné a ja sa stym nechcem zmieriť""
A prečo má ona akceptovať, že ty chces x krát tyzdenne??Nie ste na rovnakej vlnovej dĺžke mali ste krízu možno to nikdy nebude dobre, alebo musíš robiť kompromisy neúmerne tlacis, stiahni sa.ja som mala 5 r vztah kde chlap má zbožňoval stále mi vyplakaval, že určite ma ľúbi viac ako ja, bola som jeho láska života, stále ma hladkal neuveriteľne má dusil, nepotrebujem také prejavy lásky, možno aj žene by stačilo menej
K ostatným veciam pridám ešte jednu. V jednom komentári píšeš, že vobec nie je pre teba tučná, či čo. A pre seba tiež nie je tučná? Myslím to tak, ak máte problémy a ona ešte aj komplexy, tak to je naprd. U nás to je aktuálne tiež také ťažšie, padame od únavy a je ťažké sa na to naštartovať, vravím, že je to aktuálne ako fitko - problém sa tam dohrabať, ale keď už si tam, tak paráda. :D
@marseillefan tak tak..dobry postreh mas, sa aj cudujem, na chlapa😝
To je take typicke zenske, zrobit si zo sexu fasa vec na vydieranie partnera. Ja si furt pripada ako z inej planety, ale je to pod moju uroven pre nejaku hadku muzovi odmietat sex, v zivote ma "nebolela" hlava ked sa muz chcel milovat. Nepozeram len nanho ale aj na seba. Mame tri deti, som na ne casto sama, ale milovanie je pre mna relax, nie robota ktoru musim muzovi poskytnut. Moj muz je typ ktory absolutne nevie prejavit lasku, takze keby som fungovala ako tu niektore pisete, tak nemam sex vobec. Vacsina z vas asi poriadny vasnivy sex nezazilaz lebo ked ti je pri niecom dobre,tak nechapem preco by som to mala odmietat a davkovat ze raz za mesiac. Lebo to niekedy niekto povedal,ze zeny by to tak mali robit??
@pininka nie kazdej zene je sex prijemny.
@blairgossip kazdej zdravej zene by mal byt prijemny ak nie je je nejaky problem.
@blairgossip samozrejme pokial ju to boli po porode to je nieco ine, ale to nieje vec ktora trva roky rokuce a preto sme partnery, aby sme si nasli aj v tejto oblasti kompromis a vedeli sa jeden druhu prisposobit tak aby to bolo prijemne.
@lus83 jasne,ved o tom som pisala neskor, ze je to vsetko o nastaveni a kompromisoch aj v tejto oblasti. Aj moj muz ma problem a zrobi sa rychlo ale mame aj ine moznosti ako je dobre potom aj mne. Ak je muz taky sebec a kasle na partnerku, to nieje vec ktoru zena zisti po rokoch, vacsinou to robi od zaciatku. A ak si zena vezme takehoto chlapa,tak potom nech sa necuduje.
@marseillefan no to obdivujem tvoju ženu, akože máš pravdu, že my ženy povieme nie a velakrat myslíme áno, ale keď raz už pri sexe poviem nie, toto nechcem, tak by skúsil chlap niečo iné. By som mu ja niečo do zadku vopchala, že aké to je “super”.
@mirien22 presne , to musi byt neaka divna zena. A ze do zadku, no hnus. Dufam ze bude mat jeho zena pred tym hnacku a jej strci do zadku, debil
@martinka1441 Ak je to tak, nevydávaj sa. Bude to len horšie a tak veľmi ho ľúbiš, že aj napriek tomu ho chces?
@akynka mas pravdu moja

@bezzivota si odvikla. Psychicky ju nepriťahuješ. Čiže nema potrebu ťa cítiť. Muži to majú iné. Raz za týždeň máš ale super.
No neviem čo urobiť, nepoznám vás., váš problém, celkovo vaše žitie.