Ako môže jedna žena opustiť malého synčeka kvôli frajerovi?
Maminky, chcem sa Vás spýtať, či by ste dokázali opustiť svoje maličké troj ročné dieťa, kvôli frajerovi. Normálne ho nechať bývalému manželovi, nezaujímať sa o neho, nebrať ho na výlety, na dovolenky, tráviť s ním iba jeden deň v týždni, zvládli by ste to? Aj keď otec dieťaťa sa o neho vzorne stará, ale nedokážem pochopiť tie myšlienkové pochody ženy, matky, čo toto dokáže. Jedného nechá svojmu ex, a dcérku si zoberie so sebou. Aký je rozdiel medzi dvoma vlastnými deťmi? Ja to proste nechápem, a chcem vedieť, ako to vidíte vy.
@maminuska Abych nebyla spatne pochopena 🙂 Samozrejme to je normalni, ze zenska potrebuje frajera atd. Ale rozdelovat deti kvuli tomu? Delat rozdily mezi nimi? Tohle ja nikdy nepochopim. A proto rikam, ze radsi tata, nez takova mama. Ty deti (podle mne) z toho akorat na cely zivot budou smutne. takovou matku mit porad pred ocima, kdyz si je nevsima... 😢
@mima4 nemám dôvod ju hľadať, ona sa o mňa nezaujíma, tak prečo by som mala ja? Mám svojho otca, manžela a synov, to mi stačí, som jedináčik.....Ona sa tak rozhodla, tak čo už, keď boli pre ňu dôležitejší iní muži a peniaze. 🙄 Keď som bola malá chýbala mi a veľmi, ale dnes už nie...... Pre mňa je mŕtva .
@simcika11 ja poznam zenu, zo svojho sirsieho okolia, co si nasla milenca v styridsiatke, postavili si spolu dom a svoje dve deti dala na krk starym rodicom a teraz tam aj byvaju tie deticky - dcera a sy. sice su uz trosku starsie dcera ma 16 a syn ma 9, ale aj tak........ona si hovie vo svojom novom domceku so svojim frajerom a deti musia opatrovat jej rodicia....nechapem tomu a vlastne ani nikto ju nechape
@mima4 ja mám svoj život, ona svoj. A vôbec, ako by si ju chcela hľadať, keby si mala len nejaké indicie , že je niekde v Nemecku a vôbec netušíš, či žije a že v akom mesta sa nachádza? Nemecko je oveľa väčšie ako SR. No to je jedno, len som chcela vyjadriť svoj názor autorke diskusie, že také ženy nepochopím..... 🙄 keďže som to zažila aj na vlastnej koži
Ja si to neviem predstaviť byt bez syna. ale mozno by som pochopila keby som sa ocitla v koži toho čo to momentálne prežíva.
@simcika11
ako to máme vidieť?
každá zdravo uvažujúca žena to nechápe, proste nám to materské puto nedovolí urobiť a nevie sa vžiť do do zmýšľania osôb, ktoré to dokážu
je veľmi veľa vecí, ktoré neviem pochopiť a ktoré ani nechcem... proste ľudia sú rôzny... a my - okolie - tým, že to nechápeme, nemáme právo odsudzovať.... napriek tomu, že sa nám to, či ono môže zdať nepredstaviteľné kruté... a preto že nemusíme poznať úplne všetky okolnosti (hoci navonok sa nám zdá všetko jasné, že?), ktoré ženu - matku - k takému skutku viedli
@simcika11
tiez poznam take pripady, je to smutne. a neviete si predstavit, ako to dieta trpelo, ked zistilo, ze ho odmietla ta naj v jeho zivote-vlastna matka ☹
neobhajujem nikoho ale toto muzi robia denne na beznom poriadku a nikto sa nad tym nepozastavi. lebo je to chlep. mozno mu ta zena chcela urobit napriek. nech si skusi chlap sam vychovavat dieta
@simcika11 ty poznáš moju ex-švagrinku?
pretože tá spravila to isté ,ALE NAšťASTIE MALI IBA JEDNO DIEťA
neni ani prvá ,ani posledná ,na veku tam tiež nezáleži ,SPRAVí TO 20-TKA AJ 40-TKA
@kubuliatko ale to snáď nie, robiť napriek tým, že opustí dieťa? to nie
@simcika11 preco nie? ked to dakazu robit chlapi, otcovia svojim detom ?
@pasteleria veď toto je to, čoho sa bojím, možno by som chcela, aby sa v tejto diskusii spoznala a otvorili sa jej oči, lebo nič nepomáha, dohováranie, slzy, prosby, či rodičov, či súrodnecov, nič...
ja chápem, keď si žena nájde chlapa, že nebola v tom vzťahu šťastná, ale, že dokáže opustiť vlastné dieťa, to nechápem, nech ma tu niektoré ženy aj ukameňujú, ale to nechápem
@mima4 načo by šla za "matkou"ktorá o nu nejaví žiadný záujem? ved ju opustila
@maminuska berie si ju tak ako sa dohodli jeden deň v týždni ich má ona obidvoch a druhý deň ich má on obidvoch. Inak zvyšok týždňa sú súrodenci rozdelení. A keď ona potrebuje oddych aj od dcérky, len mu ju dovezie aj na týždeň a má ich on obidvoch. Alebo keď ide na diskotéku, tak mu malú nechá aj na prespatie a má ich on.
@simcika11 je to krkavčia mater, tak ako tá moja!!!! Nechápem ako tu niekto môže porovnať ženu a muža, to je niečo úplne iné. Mama sa nahradiť nedá, mama je len jedna a hotovo. Viem ako som to zle prežívala keď som bola dieťa. Držím palce malému, nech to psychicky zvládne a aby to na neho nemalo v dospelosti veľmi negatívny vplyv....:/
@mima4 podla mna to nieje to isté,lebo len matka zažíva strach v tehotenstve ak sa jej niečo nevidí aj nejaká malichernosť,len ona cíti ako sa jej prsia pripravujú na dojčenie.Ako bábo prvykrát kopne apôrod avšetko ostatné čo stým súvisí.Muž aj ked svoje dieťa miluje necíti to tak,nevie pochopiť,sklamanie ked sa žene nepodarí dojčiť napríklad.Je to niečo inéPreto muži dokážu opustiť deti.Aja tiež nedokážem pochopiť ,ako matka dokáže opustiť vlastné dieťa,to nech radšej zomriem akoby som mala žiť bez svojich detí. 😢
@simcika11 takže za normálnych okolností a bez toho ak by niekam išla tak by mal tiež v podstate tu dcérku jeden deň , takže v tomto su si fifty fifty.
To že mu ju necháva aj dlhšie je pre neho ako otca len dobre, nestratí kontakt s dcérou.
Takže ty si to predstavuejš tak že odíde od manžela a vezme si obidve deti , alebo že od manžela neodíde a bude v tom vztahu živorit alebo ako si to predstavuješ ?
nič nepomáha, dohováranie, slzy, prosby, či rodičov, či súrodnecov, nič... a k čomu ju vlastne chcete donutiť, tomuto ja nerozumiem 😖.

Mne to urobila moja mama 😒 vychoval ma otec. Od mojich 6 mesiacov sa o mňa staral. Milujem ho najviac na svete a ďakujem mu za všetko. Najradšej by som ho na rukách nosila.Je mi mamou aj otcom v jednom. Ale predsa som si zopár krát poplakala, lebo predsa len mama je mama. Moja matka ani nevie že už má dvoch vnukov, staršieho videla raz pred 6 rokmi a o mladšom ani nevie. A ja ani neviem či žije, len viem že je asi niekde v Nemecku. Ja by som to svojim synom nikdy v živote neurobila a nechápem také ženy čo sú toho schopné, je to smutné..... ☹