Ako môže jedna žena opustiť malého synčeka kvôli frajerovi?
Maminky, chcem sa Vás spýtať, či by ste dokázali opustiť svoje maličké troj ročné dieťa, kvôli frajerovi. Normálne ho nechať bývalému manželovi, nezaujímať sa o neho, nebrať ho na výlety, na dovolenky, tráviť s ním iba jeden deň v týždni, zvládli by ste to? Aj keď otec dieťaťa sa o neho vzorne stará, ale nedokážem pochopiť tie myšlienkové pochody ženy, matky, čo toto dokáže. Jedného nechá svojmu ex, a dcérku si zoberie so sebou. Aký je rozdiel medzi dvoma vlastnými deťmi? Ja to proste nechápem, a chcem vedieť, ako to vidíte vy.
@certik21009 no ja sa tiež snažím pozerať na veci globálne,ak sa už k nejakému cudziemu problému dostanem.Ja fakt nikoho neodsudzujem,veď ja sama neviem čo mi život pripraví.Alebo mojím dcéram.
@anatalia77 prepac zas som skombinovala odpovede dvom a adresovala ich len jednej..to preto ze sem len odbieham kuknut lebo ma to zaujima
@certik21009 to je absolútne v pohode 🙂
Mne je neskutočne teplo a fungujú mi 3 bunky,ostatné sa mi rozpustili,tak som tiež niečo niekde poplietla.No neva 😉
@anatalia77 nuz keby sa mi z toho tepla miesto mozgovych buniek topili tukove bola by som neskutocne pysne. 😀 .bohuzial to nie je tak🙂 akurat tak sa mi neda spat..baby su ako besne..a vsetci su nervny🙂 ale neva..lepsie ako kladivom do hlavy 😀
ani ja ešte nespím,očká mi zatvára,ale to teplo je neúnosné.Rozmýšlam nad balkónom,ale tam sú komáre 😠
mne v hlave vŕta veta - názov diskusie: "ako môže jedna žena opustiť malého synčeka kvôli frajerovi"
1) ide o subjektívny pohľad - že synčeka opustila "kvôli frajerovi", nie fakt
2) zdá sa mi čudné, že jedno dieťa matka "kvôli frajerovi" opustí a druhé si vezme so sebou... dosť pochybujem, že by dal matke jej frajer ultimátum, že si môže vziať len jedno dieťa 😝 (ultimátum možno prišlo z opačnej strany)
je to minimálne zamyslenia hodné...
k ostatnému sa nebudem vyjadrovať, nakoľko kočky tu už popísali svoje vlastné príbehy....
nie vždy sa veci navonok javia tak, aké sú v skutočnosti ....
preto len zopakujem - kto to nechápe a nedokáže pochopiť - je to ok, ale nech neodcudzuje nikto nikoho, len preto, že to nechápe
poznám, žiaľ, aj osobne podobný príbeh - s tým, že toho "vnútra" som, mala možnosť nahliadnuť 😔
a tiež som si spomenula na knihu, ktorú som čítala, už síce dosť dávno, ale celkom silno zarezonovala.... aké ťažké je niekedy žiť v takom "navonok dokonalom vzťahu s navonok dokonalým partnerom" : http://www.martinus.sk/?uItem=32149
@simcika11 Ja osobne by som niečo také nedokázala ale poznám prípad kedy mama ak sa tak dá nazvať tá pani opustila dvojičky vo veku piatich rokov.
@dejnas ja som si ju kupila náhodne, zaujalo ma to . Prežila som na vlastnej koži .
A poviem ti doteraz z toho vychádzam po sudoch ako najväčšia krava, nevďačná mater...... A vieč čo sa mi stalo , ozvala sa mi bývalá švagriná , ktoru som ja ešte v živote nevidela ( zobrali sa až po našom rozvode ) a je psychicky uplne v koncoch .
@dejnas presne to..najhorsie na celom tom je ze ti nik neveri..nik nechape..ja som sa raz postazovala svokre a dozvedela som sa uloha zeny je matka a manzelka..aj ona trpela a trpia aj ine..taky je udel zeny..nuz vychovany v tomto muz hadam ani nemozeinak zit..moja terajsia svokra je sice na zamyslenie v mnohych veciach ale jednu vec jej niky neupriam-naucila mojho muza ze zena je rovnocenny partner..ze treba pomahat s kazdou domacou pracou a ked sme sa bavili o mojom prvom manzelstve tak rovno pre mojimi ocami mu povedala ze keby na mna ruku polozil tak sa ho zriekne..a je jedno preco by to urobil
Môj názor... Čo ak matka nechce odtrhnúť dieťa od babky dedka, sesternic, bratrancov a tak ďalej keď ide napr mimo SR? Čo ak rozmýšľa tak že dcére by bolo lepšie s celou rodinou ako samej len s a matkou? Aj takto to treba brať a nie hneď sudiet prečo to ta žena spravila... Ako už tu písala kveta, keď môžu muži, môžu aj ženy...
@gabriellita279 téma stará 6rokov 🙂

@anatalia77 s tymto suhlasim..lenze my nevieme ci to v tomto pripade bolo naozaj tak..mame informacie len z jednej strany..a tie nemusia zobrazovat skutocnost..preto hovorim ze nemozeme sudit kym nevieme vsetky okolnosti..na vlastnej kozi som skusila ako sa da krasne dezinformovat okolie..vieme len ze je s inym muzom..ale--mala ho uz v case rozchodu alebo si ho nasla az potom? ak utekala inam preco utekala?? z nudy alebo preto ze doma nebolo nieco v poriadku?? nebude to asi pripad ze on jej deti nechce nakolko jedno dieta pri sebe ma..preco teda je to takto?? fra ma pravdu precitaj si to..potom mozno pochopis preco ja napriklad kym sudim hladam pozadie veci..