icon

Ako mu to mám odpustiť?

misinka26
11. júl 2013

Potrebujem poradiť súrne !!! Vydávala som sa dosť narýchlo ale z lásky. Manžela som spoznala v októbri a hneď som vedela, že je ten pravý. V decembri ma požiadal o ruku, v marci som zistila, že čakáme vytúžený poklad ( dieťa sme chceli len prišlo skôr ako sme predpokladali 🙂 ) a v máji sme už boli svoji ... Manželstvo aj tehotenstvo prebiehalo v pohode až na pár maličkostí ( napr. svokra s nami pod jednou strechou 🙂 ) ale všetko sme spolu zvládli . Počas tehotenstva som mala občas depky z pôrodu ale ktorá prvorodička nemá, môj manžel mi však na to vždy nejak odvrkol, že to bude dobré čo mňa nesmierne rozčulovalo ale nejak som to neriešila. Zlom nastal po pôrode, pri ktorom manžel bol a bol mi naozaj veľkou oporou. Po pôrode som čakala, že sa niečo stane, myslím kvety a tak. Moja mama mi opisovala ako pri kadom dieťati niečo dostala a ako sa jej otec odvďačil za pôrod. Ja však nič, ani ďakujem, ani kvety ani nič. Manžel tri dni oslavoval takže nič nestíhal, skoro ani prísť po nás. Doma ma čakal bordel, premúdrelá svokra, detská izba hore nohami ... Ja ubolená a uslzená som pekne krásne po príchode začala variť aby som mala čo jesť, manžel na rýchlo zbúchal izbu aby mal malý kde spať a svokra mudrovala... Ja viem, že dieťa sme chceli spoločne a nemala by som za to chcieť niečo na viac, ale ja mám asi tak blbo napozerané telenovely 🙂 že som čakala ako mi môj manžel prinesie tú najväčšiu kyticu na svete, doma bude všetko vyluxované ( teda podľa možností chlapa ), detská izba pripravená, tam veľkým vitajte alebo niečo podobné, na posteli malý darček a tak ... Asi som fakt strelená ale ja mu to neviem dodnes odpustiť, už som mu to niekoľko krát pripomenula aj popkala si a čakala som, že ho trkne a donesie niečo aj keď oneskorene a on nič ... Cítim sa ako by som nič nespravila, ako by to bral ako samozrejmosť ( aj keď videl ako som 18 hodín trpela ), proste ako by si ma vôbec nevážil ... Neviem sa cez to preniesť ... A neviem či mu chcem porodiť ďalšie dieťa ... Inak otec je super s malým pomáha ... Len tento môj blok ... Viete mi pomôcť ako sa s tým mám vysporiadať a zmieriť ???? Prosím o rady, nie o útoky na moju osobu . Ďakujem 🙂

Strana
z9
simik22
18. júl 2013

@misinka26 vydiskutovat co?

simik22
18. júl 2013

@misinka26 ze ma zacnes urazat IP tomu hovoris diskusia?

maria1989
18. júl 2013

@simik22 sory, že sa miešam, ale asi si to chcela s tebou vydiskutovať, lebo nechápe, že ťa urazila 🙂

misinka26
autor
18. júl 2013

ty si začala prvá takže sa teraz nejduj ... ale ok ja si svoju chybu uznám a priznávam, že som to mala riešiť pramo tu a nie cez IP ...

simik22
18. júl 2013

@maria1989 Nevidim dovod a preco by mi niekto, s kym komunikujem vo fore a nesuhlasim s nim, mal pisat urazlive IP.

simik22
18. júl 2013

@misinka26 v prvom rade by si mala uznat, ze si ma urazila tym, ze si mi napisala, ze ti nesiaham ani po clenky, nie ospravedlnovat sa za to, ze si mi napisala IP. Takze ja tu koncim a napisem ti zhrnutie mojho nazoru, Tvoj syn ma 8 mesiacov, ak si doteraz nic od muza nedostala, tak uz asi ani nedostanes. Ak nieco silou mocou chces, tak mu povedz, ked pride z prace, nech ti nieco ide kupit.
a este jedna rada, ked s niekym diskutujes, tak skus si radsej dva krat premysliet, kym nieco napises, aby i sa stale potom nemusela ospravedlnovat za to co povies, za tie feministky, za neohrabanych manzelov, za urazlive IP, atd..
Prajem vsetkym pekny den

misinka26
autor
18. júl 2013

Ak je podľa teba lepšie niekoho urážať verejne tak nech sa páči ... ty si tu začala s urážlivými vyjadreniami na moju osobu ja som sa len bránila ...

misinka26
autor
18. júl 2013

@simik22 Ďakujem za tvoj názor ...

romanovic
18. júl 2013

Jezis zeny, co tu kazdemu udiera teplo na mozog? Klidek.... 🙄

moonlight1210
19. júl 2013

@misinka26 teraz to hovoris ironicky. pride cas, ked pochopis, ze si mala pravdu - naozaj ich potrebujes. a jedno, ci odomna, ineho alebo koho. ze som to napisal prave ja, je nahoda. mohol to byt ktokolvek. ja by som len prihodila palec.

len si celkom zabavna osoba - na jednej strane uplakana citliva matka, co nedostala darcek a jej vztah k muzovi preto dostava prve trhliny. a zrazu kolko sebavedomia z nej srsi. nechapem, naco si ty potrebovala podporu od kona, aby si napochodovala za muzom, ze ten dar CHCES. 🙂
ale laka ma predstava, co by si urobila, keby ti tie dary jednoducho zamietol 😉 .

PS: inak, sorry, nevsimla som si cas, kedy si mi pisala IP a kedy tento mail, ale hadam ta moje vyjadrenie neskrie az tak, ze musis duplovat svoj postoj, ze ti na mojich vyjadreniach VOBEC nezalezi. ved to stacilo napisat raz, nie? 🙂
ale fajn, ze ti to stoji na otlaku, to znamena, ze semienko sa zasialo. v buducnosti budes riesit malichernosti o to menej.

Strana
z9