icon

Ako nájsť odvahu opustiť starý domov?

18. dec 2024

Ako odísť z bytu v ktorom mám svoj domov ? Ako sa len tak odsťahovať ? Zobrať si všetky veci ? Ved celý byt som zariadila s láskou, každý detail každá maličkosť…
Nedokážem to len tak všetko zbaliť a ísť… dá sa to vôbec ? Nie len materiálne veci ale aj spomienky na krasne časy, ktoré žiaľ pominuli keď manžel začal hodovat alkoholu a vtedy je veľmi zúrivý… viac to nechem rozoberať.. Chcem len nájsť odvahu ako to spraviť.vždy keď sme s dcérou odišli, vrátili sme sa lebo nasluboval hory doly alw skutek utek…ako sa odhodlať baby ? Zažil niekto niečo podobne ?

blancheporte
18. dec 2024

Mysli na dcéru. Aby mala šťastné detstvo a nemusela pozerať na opitého a agresívneho otca.

saraxyz
18. dec 2024

🏠 v je tam, kde sa ty cítiš dobre. Spomienky si nosis v srdci, nie? Normálne sa pobal a odíďte s dcérou preč

mane01
18. dec 2024

Je to len byt… aj mne sa odchadzalo tazko, pritom on ten byt ani nechcel, dodnes tam nebyva… ale zariadila som si iny byt, a bol este utulnejsi a lepsie rieseny. Nelipni na byte, ktory sa da nahradit. Zivot ti uteka pomedzi prsty vo vztahu s alkoholikom… cas sa neda vratit.

efka77
18. dec 2024

Domov bude tam kde budes s dcerou - v bezpeci a v laske. Velmi drzim palce ❤️

janinah
18. dec 2024

Nechápem ťa.ved sú to len veci.

mamutka
18. dec 2024

Ber to tak, že kým ty vzdycháš nad spomienkami na krásne časy, svojho dcére vytváraš spomienky na smutne časy.
Ak nemieni odísť on, teda musis ty a máš prostriedky aby si mala kam ísť, tak neotáľaj kvôli blbym veciam

lenuska9999
18. dec 2024

Mysli na svoju dveru a nebuď sebecká. Domov si urobíte s dcérou nový a hlavne plný lásky a pokoja. Nepočúvaj prázdne sľuby agresora. Vidis, že sa to nezmenilo doteraz, tak na čo čakáš ? Kým to vyústi až kam ? Viem, že teraz to znie možno pre teba nereálne, ale musíš to s ním skončiť, aby si urobila vo svojom živote miesto pre niekoho lepšieho. Niekto “tvoj pravý “ tam na teba niekde čaká a ty sa tu zahadzuješ s takým blbcom.

romiada
18. dec 2024

Domov je tam kde Ta čaká niekto s láskou v srdci, nie s materiálnymi vecami. To si musíš povedať. A pekné chovanie k vašej dcere a vzory su doležitejšie ako načančaný byt.

malykonik
18. dec 2024

Ako dieťa alkoholika ti radím, kašli na to, prioritou nech ti je dcéra a jej psychické zdravie. Niektoré zážitky sa žiaľ zapíšu do duše na celý život.

misslilac13
19. dec 2024

A prečo odchádzaš ty, ved vyhoď debila nech ide

taktotedanie
21. dec 2024

Da, ver mi da sa to..
Bude ti smutno, bude ti luto, poplaces si vela
Ale chod inam, tam si vybudujes svoje bezpecne miesto pre seba a pre svoju dceru a to je najdolezitejsie
Urobite si svoj domov, miesto kde sa budes rada vracat, kde budete zit v pokoji a v klude a casom prides na to, ze ti ten stary byt nechyba a ani nic v nom a ze to boli len obycajne veci

darina77
21. dec 2024

Ahoj, ja som odišla s dcérou od manžela alkoholika napriek tomu že sme mali postavený nový dom. Aj keď doteraz mi je ľúto toho domu, dcéra prežila kľudné detstvo a to je najviac