icon

Ako naučiť priateľa domácim prácam?

28. máj 2025

Mám priateľa má 27 ja mám 24 sme spolu 5 mesiacov..v apríli sme sa dohodli že môžeme skúsiť spoločne bývanie a že teda pôjde ku mne , energie platíme na poly..no problém je ten že doteraz žil u rodičov a vôbec ho neviem naučiť aby po sebe upratal prípadne niečo uvaril.. poraďte mi prosím

Strana
z5
martul
28. jún 2025

Preboha, nesranduj. Ale lepšie pre teba, prajem ti aby si so našla pána úžasného pre ktorého budeš ty úžasná

enmery
28. jún 2025

On ti neplatil polku hypotéky, mal iba upratať priestor, kde tiež žil a robil tým pádom neporiadok. Keď bude sám, dúfam, že bude mať dosť peňazí na zaplatenie upratovačky a kuchárky. A druhá možnosť nájsť si ženu, ktorá bude chodiť do práce a ešte aj doma všetkorobiť sama. Takých "hlúpych" žien je ešte stále dosť.

autor
28. jún 2025
@martul

Preboha, nesranduj. Ale lepšie pre teba, prajem ti aby si so našla pána úžasného pre ktorého budeš ty úžasná

@martul ďakujem ❤️

autor
28. jún 2025
@enmery

On ti neplatil polku hypotéky, mal iba upratať priestor, kde tiež žil a robil tým pádom neporiadok. Keď bude sám, dúfam, že bude mať dosť peňazí na zaplatenie upratovačky a kuchárky. A druhá možnosť nájsť si ženu, ktorá bude chodiť do práce a ešte aj doma všetkorobiť sama. Takých "hlúpych" žien je ešte stále dosť.

@enmery ja som aj rada že som už znova sama 🙈

maury
28. jún 2025

@autorka to je dilino. 🙈 Ale dobre sa ti stalo, on už je problém niekoho iného 😃

Strana
z5