Ako oddialiť ženský orgazmus?
Toto nie je vymyslený problém. Trošku som hľadal ale ani ujo gúgl, ani kamaráti zaoberajúci sa touto problematikou nemajú žiaden nápad a samozrejme ako mladší som tento problém nikdy nemal. Prakticky vždycky je problém opačný. Ak to sem nepatrí nech to administrátor zmaže ale je tu kopec žien, možno niektorá má s partnerom podobný zádrhel a vie riešenie aj keď až tak ma to zatiaľ netrápi.
Mám novú partnerku na obľúbenú párovú činnosť 😀 , dohromady máme dobre nad 100 rokov. Na mne sa to už prejavuje, na nej v tomto smere nie. Aj pri sebaukájaní potrebujem 5-7 minút do ejakulácie (v mladosti som to ak som chcel v pohode stihol za 2 minúty), pri styku pár minút viac. Aj keď na to ideme bez akejkoľvek dotykovej predohry partnerky dole, pri frekvencii ako potrebujem ju privediem k orgazmu predtým ako skončím. Viac ako 6-8 minút nevydrží a "ja už musím ísť". Počas pauzy kým je schopná pokračovať (krátko, ale pár minút trvá) samozrejme spadnem a pretože som síce neskončil, ale predsa len som starší, potrebujem štvrť/pol/hodinku pauzu, po čom sa všetko znovu a znovu zopakuje. Ak máme voľnú "celú noc", nakoniec sa u nej ten interval predĺži takže si na svoje prídem aj ja 😉 . Obvykle ale toľko času nemáme a za 2,3,4 hodiny to nie sme schopní stihnúť. Dobre, nakoniec ma urobí orálne alebo manuálne takže sa na kvalitu sexuálneho života nesťažujem ani ja ani ona (ak to porovnávame s poslednými 1-2 dekádami pripadáme si obaja ako za živa v raji) ale aby sme sa vyhli postupnej smrti z prílišného vyčerpania tak nemáte niektorá riešenie na ako "pozdržať" partnerkino vyvrcholenie? Kondóm nepoužívame.
Nejaké manuálne dráždenie pred bodom "zachytenia" (od toho už my muži skončíme čo aj v diere medzi epedami 😵 ) nepomáha, proste potrebujem svojich 10 minút nerušených jej orgazmami 😀 . Spredu zozadu žiadny rozdiel, ak je hore tak je asi ešte rýchlejšia. Skúšal som počas styku debatovať o nejakých kolegyniach ktoré neznáša ale nepomáha, až tak ju to nerozptýli.
@oldman50plus žena, ktorá má vyše 50 rokov si nevie oddialiť orgazmus? Si robíš srandu, alebo máš len jednu motiváciu - slintať nad príspevkami. Sorry, ale naozaj - buď nikdy nemala normálny sexuálny život, alebo je to mimozemšťan 😀
@nasta55 existuju ženy s takou poruchou, že proste mavaju rogazmus velmi často a nevedia to ovladať... Dokonca ani nemusia byť sexualne stimulované a orgazmuju napríklad pri nakupoch v hypermarkete alebo počas cesty busom... Nieje to nič prijemne, ale aj také sa stáva. Tak zakladatelova partnerka ma asi taayký nejaký poodobný problem.... len možno menej vyhrotený
@0silvia0 Zase až tak sa netrepe, ale je to pudová reakcia, prežíva to mimoriadne silne, sťahy a tak a mňa to jednoducho rozhodí. V mladosti som pár báb mal, viem porovnávať. Okrem toho v tomto ju absolútne nechcem ovplyvňovať nech si užíva veď to je pre mňa radosť a šťastie.
Ak by som skončil tak druhý raz bude na ďalší deň (aspoň noc pauza) mám svoj vek, preboha. A kvôli povinnostiam sa nemôžme vidieť tak často ako by sme chceli.
@oldman50plus teba rozhodí ženský orgazmus? No, neviem...ale pre väčšinu chlapov je to to najväčšie vzrušenie. Problém je v tebe, nie v nej.
@oldman50plus to ide s vekom, nič s tým nenarobíš, ešte stále si na tom veľmi dobre. Mám kamarátov aj kolegov v Tvojom vekovom spektre a zopár z nich sa mi zdôverilo s podobnými, skôr vážnejšími problémami (bolo to v súvislosti s mojou odbornosťou, neboli to žiadny uchylaci).
@sednaja myslím, že jemu by nevadilo to, ako výrazne ona svoj orgazmus prežíva. Skôr predpokladám, že jej prekáža, že on ešte pokračuje. Ja osobne tiež neznesiem, keď počas môjho orgazmu chlap na mne ešte "cvičí". Ale ten môj to vie, nemá problém chvíľočku počkať a dokončiť, aby sa rátalo aj jemu. Len vo vyššom veku tá chvíľočka znamená pohov.
@alaguema Vieš, momentálne naozaj nepotrebujem slintať nad ničím okrem nej.
Ale fakt je že nie je bežná žena urobí sa extrémne rýchlo a nikdy som o ničom podobnom ani nepočul. Proste natiahnem po nej ruku a za chvíľku.... Dúfal som že tu je nejaká podobná a povie čo ako
Vzrušenie to je fantastické ale druhá vec že ma to rozhodí lebo chvíľku potom je príliš citlivá aby som mohol poriadne pokračovať v styku. Ja nehovorím že nie je problém vo mne, vlastne neriešim v kom je problém, len čo robiť. A ak mi vieš poradiť ako odhodiť 10-20-30 rokov tak sem s tým.
@vejula ty si možno buchla klinec po hlavičke. Len by som to nenazval problémom, jej to evidentne nevadí a mne sa to tiež páči a nejako sa prispôsobím. Budeme experimentovať 😀
@liebling98 100 bodov! Presne tak to je! Jednoducho ten pokoj ktorý po orgazme potrebuje, kedy je citlivá, znamená pre mňa stopku a nový pokus. Pred 10 rokmi by som s tým problém určite nemal. Potrebujem skončiť zároveň alebo trošičku skôr. Inak má obe ruky aj ústa takže vlastne žiadny problém ako hovoríš na svoj vek som stále ešte na tom dobre...
@liebling98 jeje, chápem
@oldman50plus neviem, čo robiť. Žena, ktorá svoje telo pozná, si vie tú chvíľu oddialiť...a ak sa aj stane, že to príde skôr, tak nechápem dosť dobre, kde je problém. Veď mužov orgazmus nezávisí od toho ženského. Aj keď je citlivá, tak o to lepšie, nie? Môže si to zopakovať 😉
Celé som to nepochopila,ako načo je dobré odďaľovať orgazmus???? Ja som tiež väčšinou skôr a to môj partner by ti mohol byť synom (myslím vek), tiež mu to trvá strašne dlho v podstate mi to je jedno, ale keďže mu to tak dlho trvá,pripadam si nepritazliva,lebo s partnermi pred ním som nikdy taký problém nemala. Nehovoriac o tom,že oral dokonca sa mi podarilo u neho urobiť "AZ" 1x, proste mu to nejde,tak neviem čo s tým, je to zvláštne pre mňa,keďže som mala dosť sex.partnerov a oral bol top,čo moji predchádzajúci potvrdili aj po rokoch a ja som okrem tohto môjho aktualneho nemala žiadneho,ktorý by to dal neskôr ako do 2 minút. Takže aj ja mám problém a príčina neznama
@nuvaring Ja neskončím ak má ona orgazmus skôr pretože je citlivá a musíme na chvíľu prestať (má vaginálny) čo pre mňa znamená odznova. Inak čo sa týka toho tvojho myslím že je to hlavne vlastnosťou muža, tzn že by mu to trvalo dlhšie pri každej. Nebude to záležitosťou príťažlivosti možno šikovnosti ale som si 100% istý že u teba je to v poriadku. Ja som to dával do 2 minút dal tak v 18ke neskôr nie.
@alaguema Zopakujeme si to ale situácia sa zopakuje, zas ho bude mať skôr. Ak to prerušíme musím zase ísť od začiatku. Čo sa týka oddialenia, ak to normálne stíha za dvaapol minúty tak ak to oddiali na 7-8 je to 3x, ak to tebe trvá 12 minút vieš to oddialiť na 36? Nech by to bolo akokoľvek, zatiaľ je asi priveľmi vzrušená a viac to nevie. Možno až sa viacej okukáme...
@oldman50plus Inak ja sa ani nečudujem, keď pritom kukáš na hodinky.
@oldman50plus tak tie hodinky nehnevaj sa ale dostali ma 😀 😀 😀 no ale k veci,,,ja to mam nejak podobne. Kym sa urobi moj manzel ja sa urobim aj 10x a zarucujem ti , ze cim viac tych orgazmusov mam tym som citlivejsia,,,,ale nikdy sa mi nestalo ze by musel zo mna ,,von ,, alebo by sme museli prestat na chvilku,,, dokonca sme sa tak ,,zladili., ze sme sa naposledne vzdy urobili spolu,,, takze ja by som sa skor partnerky opytala, ze preco musi mat pauzu lebo to som nepochopila..a citala som kazdy komentar,,vag. orgazmus je tiez super ale neviem aky ma dovod prestat,
Skrátka a dobre, zakladateľ diskusie má vždy nejaký problém. Všetko je fasa, ALE, ALE, ALE.
Podľa mňa máš Ty problém a sakra veľký, je v Tvojej hlave.
@oldman50plus Tak ja Ti garantujem, ze pri tebe, keby si riesil taketo chujo...y, by som do konca zivota zostala frigidna !!!
@oldman50plus No dobre takze problem je opacny ako bezne - ty potrebujes viac casu a ona menej. Co by si robil keby to bolo opacne? Skusil ju na zaciatku co najviac nazhavit kym sa zacne samotny styk - aspon dufam ze by to bolo pre teba rovnako logicke toto riesenie. Tak to urobte rovnako len s vymenou ucastnikov 😀 skuste teba co najviac nazhavit a potom sup na kona 😀
@oldman50plus ja to oddialiť viem...stačí zašpekať "počkaj sekundičku",alebo gesto, pohyb...neviem...veď nie ste puberťáci, čo nemajú šajnu.. je to možno aj o nejakej súhre, ktorú možno ešte nemáte, neviem...ja v tom skutočne neviem nájsť problém....veď to všetko sa dá naučiť, u ženy zvlášť. Inak, taký niekoľkokrát oddiaľovaný orgazmus vie byť celkom sila potom, keď ho necháš plynúť.
ešte ma napadlo, že toto riešenie"problému" by sa hodila tak na 25 ročného mladíka, ale nie na pána, ktorý už ma čo-to odsúložené🙂 a určite nie si jej prvý sex. partner, takže v jej veku už musí svoje telo poznať dokonale aj čo sa týka ovládania sa🙂...a niečo ti poviem..prezradím🙂..ženy sú herečky-obrovské..a zahrať sťahy v maternici je úplne minimum 😎 to mi môžeš veriť 😉
@natalym Ja som chlap. Ja si pritom môžem aj hrať šach alebo pozerať televízor, ak bude intenzita, frekvencia, doba trvania a frikcia rovnaké tak mi to bude trvať podobne. U mňa orgazmus nezačína v hlave, ja ju na to vôbec nepotrebujem. My muži v takom okamihu rozmýšľame jedine pohlavným orgánom veď to tu stále píšete.
@charlie1980 Už tomu rozumiem. Ak žena nedosahuje vyvrcholenie počas styku tak je to do neba volajúca tragédia a keď muž tak je to chujo...a. Ďakujem.
@mala_hobitka postup ktorý funguje u žien u mužov ne (alebo zle)funguje. Ja potrebujem svoj celý čas, predohra v tomto nehrá podstatnú úlohu. Aj minútová pauza znamená že sa moje počítadlo vynuluje a ide sa znova.
@alaguema ďakujem za informáciu. Nabudúce pozriem na hodinky a poviem " počkaj ešte 215 sekundičiek... teraz "
Vlastne to je výborný nápad. Spustím časovač na mobile a kým čas neuplynie tak nesmie mať orgazmus 😀 😀 😀
@mk22 mladík nemôže mať taký problém, toto je problém vyššieho veku. Inak povedz mi prečo by to hrala?
@oldman50plus veď väčšinou je to tak, že chlap už dávno oddychuje, a žena ešte len "premýšľa", či jej vôbec pôjde, alebo nie :(
@cecilia68 To je normálne, celý život to chlapi máme tak, preto som zaskočený byť v opačnom garde 😖
@oldman50plus nepíšem, že to hrá, píšem, že sťahovanie svalov v maternici vedia ženy asi tak, ako sa dokonale nalíčiť, jedna to vie lepšie, jedna horšie, ale každá jedna pozná svoje telo a vie to..takže never každému stiahnutiu svalstva, že je to opäť orgazmus 😉 Ja do vašho vzťahu nevidím, nepoznám ani jedného, možno ste len v tom úvodnom ošiali 🙂 a telo toho druhého ešte nepoznáte. Toto je na dialóg s ňou..vek na to máš 😉
@oldman50plus nepochopil si. ONA má povedať "počkaj chvíľku"...Ty spomalíš tempo, alebo prestaneš, alebo jej vyleješ vedro vody na hlavu, alebo neviem čo...ale proste sa treba zladiť, aby jeden na druhého vedel vyčkať. Čo ste úplní ignoranti čo sa sexu týka?
@alaguema Myslím že sa na to nedívaš zo správneho uhla. Takto síce oddialim jej vyvrcholenie ale rovnako svoje takže pozícia ako ďaleko sme dobehli zostane zachovaná. To je len time out. To vedro by možno pomohlo ale bojím sa že by mi ním potom rozbila hlavu. 😀 Inak kecami sa rozptýliť nenechá to už skúšam.
@oldman50plus No ty si tuším spomínal, že ona nemala veľa partnerov, možno dokonca žiadneho, tak preto do toho teraz nabehla strmhlav. No ale toto asi neporiešiš, iba ak by si ona našla mladšieho partnera.
@oldman50plus akože neviem ako je to u iných žien ale som si stopercetne istá, že keď ma vaginálny ako píšeš tak určite možete hneď pokračovať ďalej, to čo opisuješ, teda "nemožnosť" hneď pokračovať ďalej, sa stane iba pri dráždení klitorisu. Vaginálnych orgazmov môže mať žena aj niekoľko po sebe v určitých časových intervaloch, ak nepríde k prerušeniu milovania.
@mk22 trosku sa pleties s tym popisom 🙂 pri sexe stahujeme steny posvy,nie maternicu...tam ak by ti ud prenikol, bol by to iny hardcore 🙂 @oldman50plus nic si nerob z toho,ze ta tu baby podozrievaju z kadecoho 🙂 pri manzeloch 30nikoch sa sex s 50nikom neda predstavit 🙂

pred mesiacom si tu písal akú perfektnú máš partnerku, že sa manželkou to tak nefungovalo vôbec, že ona nemala záujem a teraz zasa problém, že partnerka je hned spokojná. Ved ked ťa ona dorobí, tak v čom je problém. Bud rád, že ju tak vzrušuješ. Keby si to citovo vedel lepšie prežívať a menej rozmýšľať, tak by si sa možno vedel urýchliť. No ako nehnevaj sa, dať si budík na perinák a odpočítavať minúty, to ti teda fakt nepomôže k urýchleniu. Podľa toho čo si písal je to komplexný vzťahový problém z tvojej strany.