Ako oddychovať, keď partner nepomáha?
Mam pocit ze partner mi velmi malo pomaha a som vycerpana zo vsetkeho. Najradsej by som odisla na par dni prec sama ale to by mi urobil doma peklo. Partner momentalne nepracuje. Ja pracujem okrem toho sa so synom ucim, domacnost a varenie a vsetko spojene s domacimi pracami je na mne. On je so synom ked ja som v praci. Odnesie ho do skoly a iba vtedy sa s nim nauci. Syn ma ADHD. Uz druhy tyzden ma chripkove prazdniny a nenechaju ma pospat si poriadne. Bud sa o mna opiera syn alebo sa na mna nalepi partner. Nemame auto a tak teraz musim ist so synom ku specialnej pedagogicke a potom ho doniest domov a tak hned ist do prace na nocnu pretoze auto nemame a partner vlakom, autobusom nepojde. Mam sto chuti zajtra neprist z roboty ale si zabookovat hotel aspon na tie dva dni volna a partnerovi len smskou oznamit ze som v poriadku ale ze pridem vtedy a vtedy.
Ja toto nepochopim, ze... urobi mi doma peklo alebo nepojde so synom autobusom/vlakom... To takto sa sprava dospelý chlap? Ved ma nejaku zodpovednosť za dieťa atď... To kolko s nim žiješ takýmto štýlom a hlavne prečo?
Tak mu povedz, nech si nájde prácu a na auto si zarobí, alebo nech ide do ri..ti.... To čo je za dementa. Prečo to s ním trpis. Nechápem ..
Preco nepôjde busom, keď ty môžeš ísť?
Ved nech zarobí na auto
Nič nerobí, ani jest by som mu nedala.
Dom je tvoj? Predaj ho, kúp si byt niekde blizko školy, dieťa bude chodiť samé.
Hentoho “partnera” sa zbav
A ako sa presúva po svete, keď odmieta autobus a vlak a auto nemáte?
@ina2405 a kam by sa mal presúvať? Dieťa vybaví ona. Do práce nechodí. Nákupy a iné veci tiež nerobí, jeho celé presúvanie je od postele, kúpeľne a na gauč.
@januska12323 to bola rečnícka otázka😄 ale hej, tak to je.
@autorka, kopni ho do zadku, je lenivý ako voš. Čudujem sa ti.
no, ako si si naucila, tak mas. partner ked nepracuje, tak preco je upratovanie/varenie na tebe, ked je doma? tak si sprav s muzom najprv poriadok a zapriahni ho do fungovania domacnosti. a preco nechodi vlakom/busom? si si nasla teda exemplar :D ako dlho je bez prace?
Ako si si naucila tak mas, pretoze je nemyslitelne aby mne chlap lezal doma, nezamestnany, fnukal ze nejde busom, vlakom akokolvek kamkolvek a aby som ja lietala s dietatom hore dole a potom aj do nocnej a este sa nevyspala. nech ide do roboty a na auto si zarobi, alebo si pobali lemra saky paky a moze zit sam a lezat
Véd povedz ze ani ty autobusom, vlakom nepôjdeš.
Buchni po stole, urči, pozmen pravidlá.. On nepracuje, ma mrte času a odbremeniť sa z povinnosti.. Kedze ty pracujes.
Ty ho Zivis?
A ako naco ti je ten chlap? Mozno drza otazka ale ako ozaj nechapem
Jeho matku mu zavolaj domov, nech ti pomoze bo si si dlho neoddychla.
Zle ho vychovala.
Ty si si ho zle naucila.
Asi davali zadarmo v obchode?
ako nehnevaj sa na mna ale tvoj muz nerobi sedi na riti a ty lietas ako handra??? no velmi rychlo by som sa o domacnost a varenie prestala starat a to ze sa mu to nepaci je jeho problem ozenil sa so zenou nie sluzkou... pokojne si zabookuj hotel a. hod niekam ... on je otcom toho dietata ma sa o neho postarat nie ho "Strazit" ked si v praci... ked zacnes strajkova tmozu sa stat dve veci ... pad e slovo rozvod lebo sa neuvedomi a bude ti vsetko vycitat alebo sa spamata
na co este cakas? co ma vtaka zo zlata alebo preco si s nim? stale chyba argument preco PAN odmieta ist vlakom/busom. muz bez prace nie je na kratke obdobie nejaka vada pokial to kompenzuje v domacnosti. ake nadeje vkladas do toho ulety s hotelom? ze si oddychnes alebo ze sa on uvedomi? tie peniaze si odloz lebo az sa s nim rozides, tak ti pridu vhod. u nas doma tiez robim viac rodinnych/domacich prac ako muz, ale on domov nosi 4x viac ako ja. zena nema ostavat s muzom len pre peniaze, ale mne ti pride, ze ak by ta lubil, tak sam sa chopi roboty, aby si ty mohla aj oddychovat ked ako jedina zarabas. z takejto situacie by som utekala co by mi nohy stacili
Ty si nepotrebuješ oddýchnuť, ty sa potrebuješ zbaviť toho debila a bude všetko ok. Načo ti je? Nerobí v robote, nerobí doma, o syna sa nepostará, ešte keď by si sa ozvala tak milosťpán bude robiť peklo?
Urob to, bojuj za seba. Tato sokova terapia mozno manzela prebudi
Niektoré ženy majú veľmi nízke nároky na muža.Sú šťastné , že nejakého vôbec majú,berú hocijakého,toto nepochopím nikdy.Budú s hocijakým niktošom len aby samé neboli.
Autorka,
Byť je tvoj, či frajerov? Ak tvoj, vystavuj ho. Prečo sa s ním nerozides?
@zabka79 ona nemá manzela
Aktívne pracuj na odchode. Uvidíš, ako sa únava a všetky negatívne pocity vyparia. Ty nemáš partnera a tento má s podstatou slova muž spoločne len chromozómy a ty si hlúúúpa, že mu dovolíš takto sa k vám správať. A od veci, to si s takým vieš aj ľahnúť do postele a mat sex?Akože z čoho ti už len môže pri takej neschopné nule zvlhnúť.
@enmery Prave ze uz ani sex nemame. Ja vecer od unavy padam na hubu.
Proste on nepojde ani busom ani vlakom. To by musel ist na stanicu alebo na zastavku a auto prenho pride k domu a dovezie ho k domu.
Ženy sa ta pýtali, koho je bývanie?
Stále rovnaká otázka. Prečo si s ním? Láska je pekný fenomén, ale ku vzťahu treba viac a hlavne dvoch.... Takže znovu sa pýtam prečo si s ním? Píšeš, že opora, sex, finančné zázemie, snaha z jeho strany nula bodov... Takže prečo?
Chod do toho hotela na noc. Ono sa to zda, ze je to malickost, ale pre tvoje podvedomie je to signal, ze si pripravena na zmenu, podniknut aktivne kroky a nieco zmenit v zivote. Kedysi davno som spravila nieco podobne a pre mna to bol prvy krok k vyrieseniu nestastneho vztahu.

@mamutka Ano on je otcom dietata. Lebo on autobusom ani vlakom nepojde.