icon

Ako odhalím podvodníka zneužívajúceho moju mamu?

kristina23433
21. mar 2025

Dobry den . Mam pocit ze mama si píše s podvodníkom a bojim sa ze mu da vsetky úspory . Chcem jej to dokazat ale neviem ako to zistiť skusala som sat fotku do google nic

Ako odhalím podvodníka zneužívajúceho moju mamu?Ako odhalím podvodníka zneužívajúceho moju mamu?
Strana
z2
tenerifka
21. mar 2025

@bielasovicka len nepise, kolko ma mama rokov, kludne moze mat 50....

zuzanapjat
21. mar 2025

@kristina23433 čiže tým chceš povedať, že matka už tomuto cudziemu človeku poslala peniaze? Ak hej, tak stiahni tú diskusiu z pokecu aj fotky a nazov učtu, zisti od matky čislo učtu na ktory posielala peniaze, choď podať trestne oznamenie, varuj banku tvojej matky a povedz jej, že ked neprestane, tak dáš na súd s tymito všetkymi info ziadost o zbavenie jej svojpravnosti. Okrem toho, ze prichadza o prachy tak skonci na posmech celemu narodu. Asi to potrebuje, skoncit s holou riťou a s hanbou.

ma77
21. mar 2025

Presne taký prípad dávali včera na joj hry o život ta pani v tej relácii bola úplne zmagorena dlhý sociálny byt peniaze z rozvodu poslala podvodníkovi ešte aj ten honorar čo dostala myslím že len kvôli tomu šla pred celé Slovensko ja som normálne nechápala veď tie správy čo jej posielal boli cez prekladac už to je podozrivé a ten týpek čo si dala foto sa podobá na toho z relácie😁daj to pozrieť mamke nech vie ako dopadne😱

anna777115
21. mar 2025

@tenerifka Ani ja. Tieto ženy túžiace po láske a vzťahu nevyberajú, oni berú všetko čo prejaví nejaký záujem o nich.

klementinka58
21. mar 2025

ved ale to nie je realna osoba, foto stiahnute z netu a bud si pise s nejakou organizovanou skupinou, ktora chce od nej vylakat peniaze alebo daky slovak, ktory si foto stiahol z netu a chce od nej vylakat peniaze....ved je o tom milion clankov...to uz podla fotiek vidno....minule daka zena poslala nejakemu kozmonautovi , ktory uviazol vo vesmire a potreboval na cestu na Zem...tusim 100 000e mu poslala. Ved mama rychlo zisti ked bude od nej pytat peniaze, majetok ze je to podvod

tenerifka
21. mar 2025

@klementinka58 coze????? 😂😂😂😂😂
Mas link o tom kozmonautovi?
Ja neveriiiiiiim.......

klementinka58
21. mar 2025

@tenerifka nemam hlasili to v radiu ked som soferovala🙂 cca 3 mes dozadu

nasla som

https://www.startitup.sk/seniorku-oklamal-kozmo...

tenerifka
21. mar 2025

@klementinka58 no dpc.... Japonka... Debilita nema hranice

oli18
21. mar 2025

@kristina23433 prepac, autorka, ale tvoja mama bude asi jednoduchsia. Inteligentna a rozhladena zena po tych vsetkych medializovanych pripadoch nemoze naletiet.

karolinakr
21. mar 2025

pusti jej toto a prekladaj !!

https://www.youtube.com/watch?v=nTorFTRcYDQ
mandzula
21. mar 2025

@oli18 a ako jej toto konstatovanie pomoze? Svet je plny jednoduchsich ludi, a presne u takych mnohi tito o.ebavaci uspeju. Neznamena to vsak, ze sa netreba pokusit pomoct im dostat sa z toho.

lucimichi
22. mar 2025

@tenerifka radšej sivovlasí ako plešatí

0kristina0
22. mar 2025

Uplne bezne, ze tito podvodnici zneuziju fotky niekoho cudzieho a ta dotycna osoba ani o tom nevie. Ak je to fotograf, ktory ma aj webovu stranku, urcite tam bude na neho nejaky kontakt. Napisala by som mu, ze sa niekto za neho vydava a zneuziva jeho fotky k podvodu.

hiro
3. júl 2025

ahoj můj drahý
Nenechte si ujít příležitost vašeho vztahu
:D Davam to tu lebo su tam screenshoty z konverzacie, tak ked na toto niekto skoci tak mu fakt nie je pomoci...
Muž z Prahy si myslel, že mu píše Sandra Bullock. Prodal byt, auto a přišel o miliony
https://news.refresher.cz/185135-Muz-z-Prahy-si...

la_dolce_vita
3. júl 2025
@hiro

ahoj můj drahý
Nenechte si ujít příležitost vašeho vztahu
:D Davam to tu lebo su tam screenshoty z konverzacie, tak ked na toto niekto skoci tak mu fakt nie je pomoci...
Muž z Prahy si myslel, že mu píše Sandra Bullock. Prodal byt, auto a přišel o miliony
https://news.refresher.cz/185135-Muz-z-Prahy-si...

@hiro to fakt??!!

karolinakr
3. júl 2025
@la_dolce_vita

@hiro to fakt??!!

@la_dolce_vita 😅 včera bol toho plny internet, hlavne české stránky

karolinakr
3. júl 2025
@la_dolce_vita

@hiro to fakt??!!

@hiro
@la_dolce_vita ale moc sa nesmejte, aj na SK v Košiciach rok dozadu Stefan Margita, manžel Hanky Zagorovej pisal jednej ĺubostné maily, hned sa vezmú, ked pride z New Yorku, len nech mu pošle 25 000€ a zoberie si uver, čo ona aj spravila..Ked pýtal druhý, treti úver, išla na políciu

la_dolce_vita
3. júl 2025
@karolinakr

@hiro
@la_dolce_vita ale moc sa nesmejte, aj na SK v Košiciach rok dozadu Stefan Margita, manžel Hanky Zagorovej pisal jednej ĺubostné maily, hned sa vezmú, ked pride z New Yorku, len nech mu pošle 25 000€ a zoberie si uver, čo ona aj spravila..Ked pýtal druhý, treti úver, išla na políciu

@karolinakr ludska hlupost nema hranic... az sa mi chce napisat, ze tak im treba, ale je to smutne a nepochopitelne.

hiro
3. júl 2025
@la_dolce_vita

@hiro to fakt??!!

@la_dolce_vita "dobře, dokončete platbu hned, abych mohl začít přicházet, má lásko"
Ja umrem :D

Strana
z2