icon

Ako odhaliť anonyma, ktorý dáva listy do schránky?

butterfly333
3. okt 2014

Prosím o pomoc rada. Nejaký anonym hádže mojej známej listy do schránky o tom že ju muž podvadza. No keď že býva na činžiaku nevedia ho odhaliť. Poraďte ako ho dostat? A listy nepíše ale vystrihuje z novín písmená a lepí to. Vedela by polícia niečo zistiť?

butterfly333
autor
3. okt 2014

@bublinkaj a čo potom čo ste spravili? Ja by som ho tak zbila až do krvi.

narsila
3. okt 2014

Manžel zbabelec, žena naivka, milenka stalkerka a "anonymná" pisatelka.. Aký prekrásny trojuholník..

butterfly333
autor
3. okt 2014

@narayan no on je kolega z práce. Ja sa do toho nechcem miešať. No potrebujem len radu ako dostať toho hajzla.

sandracs
3. okt 2014

Počula som prípad, keď takéto anonymy posielala milenka. Chcela tak dosiahnuť, aby sa muž rozviedol, pretože nezáväzný vzťah jej prestal vyhovovať. Dúfala, že keď sa to dozvie manželka, tak ho vyhodí.

narayan
3. okt 2014

@butterfly333 kterého hajzla, manžela? Alebo anonymáka? A prečo ťa to vlastne tak zaújma ? Nie si náhodou ty tá milenka? A potrebuješ sa zbaviť tých dopisov, aby ste si pokojne mohli hrkútať ďalej a v pokoji a bez nervov z psychicky labilnej manželky?? ... ja už len teoretizujem 😅

butterfly333
autor
3. okt 2014

@narayan nie to ja nie som . Ja som šťastná a vydatá. Len nemám rada keď niekto takto ubližuje.

natuska87
3. okt 2014

@butterfly333 Fotopasca???

heni79
3. okt 2014

@ivett1 😀 😀 😀 😀 😀
Ten návrh nápisu na schránku ma tak rozosmial!

narayan
3. okt 2014

@butterfly333 len si mi neodpovedla, že kterého hajzla chceš dostať, či manžela, alebo anonymáka??

lucka1987
3. okt 2014

@natuska87 uz som to navrhovala....

koala7
3. okt 2014

@butterfly333 pockaj, a ked anonymy prestanu, ale on ju bude podvadzat dalej, tak uz bude vsetko ok? Ide len o to komu natrhnut drzku ze ho bonzol? Ak si ich videla, nabuduce ich odfot, a posli je anonymny email, nech ma viac dokazov. Hahaha, toto je vtip? 🙂 Uvadza ten anonym aj viac detailov? Ako s kym kedy? Nech si zena najme detektiva ;)

Inac, a nie si to nahodou TY? (ked o tom tiez vies)
hahaaa

sandracs
3. okt 2014

Treba nakopať poriadne jej manžela, aby prestal podvádzať a nebude čo písať.

libka1
3. okt 2014

inac ja by som tipla ze ked tam dava niekto tie anonymne listy tak to bude samotna milenka... ked je to dlhdobo a pravidelne tak jedina osoba co ma zaujem na tom aby sa zenska zrutila/nasrala/proste hocico na ukoncenie manzelstva a vydrzi tie listy pravidelne dodavat je milenka...
toho manzela "dobraka" co nechce aby sa jeho zena rucala a preto chce vystopovat anonyma snad nema ani zmysel komentovat. ak ju naozaj podvadza tak nech sa dievcina spamata a urobi poriadok s nim a nie anonymom...

terezka1947
3. okt 2014

@sandracs presne aj mna ta milenka napadla...je mozne,ze chce urychlit a poriesit veci za "charakterneho manzela"....aaach,jaj,ked ta doba speje...same klamstva a podvadzanie ☹

sharlotta
3. okt 2014

A nie si nahodou ty ta, s ktorou tu svoju manzelku podvadza, ked ten hajzel je akoze ten anonym??? 😠 Pravy hajzel je ten jej muzicek uzasny!!!Toho by som nakopala teda mozno az do tej krvi, ako pises...

narayan
3. okt 2014

... babule, ja byť tá manželka, hneď po prvom dopise, si zisťujem , čo je na tom pravdy a viem, že by som sa pravdy určite a aj rýchlo dopátrala a okamžite by som manžela pobalila a vyhodila ( dlhodobú neveru by som fakt netolerovala) ... takéhoto chlapa nech si milenka kľudne nechá a nech sa začne modliť aby jej za pár rokov nespravil to isté... určite by som nezostávala v takomto vzťahu kede by som sa naďalej psychicky rúcala a klepala sa, či to je pravda, alebo nie a zároveň mu ešte aj naďalej prala, varila a starala sa o jeho komfort...nato sa mám až příliš rada 😎

nataliaslivkova
3. okt 2014

@butterfly333 nehnevaj sa ale co si za kamaratku?? nehadzes jej to tam ty?? 😀

preco ju nechavas uz rok zit v takomto klamstve?? ty by si bola rada , keby kamoska vedela , že ta rok chlap podvadza anepovie ti to?? 😒

povedz jej to vsetko to vyriesi a jej pomoze..nakoniec !

butterfly333
autor
3. okt 2014

@narayan anonyma

narayan
3. okt 2014

@nataliaslivkova jej kamarát je ten manžel, nie podvádzaná manželka...

terezka1947
3. okt 2014

baby....a naco by ste si presilovali nohu kopanim manzela 😀 😀 😀 😀
ved hadam mate svoju hrdost,nie???
ja by som na takeho rovno kaslala....no este by som si nespinila topanku 😉
ved ked si chce ist k tej milenke,nech ide...zena to nebude mat lahke,o detoch ani nehovorim...ale tak take daco si drzat pri sebe???? a este kvoli tomu cudu si nict zdravie??
nie...boliet to urcite boli a aj dlho bude...ale preboli a pan manzel nech je "stastny",netreba staaaat v ceste 😀 😀 😀
treba dopriat 😀 😀 😀 😀
a anonymy prestanu

butterfly333
autor
3. okt 2014

@koala7 prepáč nie som to ja áno viem toho dosť od neho je to môj kolega ale aj vzdialený bratranec.

terezka1947
3. okt 2014

@narayan tak,tak...

nataliaslivkova
3. okt 2014

@narayan 😝 ano akurat to citam este raz :d na zaciatku pisala mojej znamej vydedukovala som , ze je jej kamoska ..citam dalej diskusiu...uz som pochopila

tak to ona hadzee 😎 😎 😎

magic08
3. okt 2014

Kokos, rok ju podvadza, rok chodia anonymy, ona sa z toho zrutila, kolkokrat? Dvakrat? A muzicek ju veselo podvazda dalej. Tak to uz je aka sila toto? Nehladas namet na scenar dalsej tekenovely pre TVDOMA? poznala som podobny pripad, kde manzel podvadzal manzelku s kolegynou a dalsia kolegyna, co toh dotycneho hrozne chcela, tak vypisovala podvadzanej manzelke anonymy o nevere jej muza. Aj vyse roka to robila. Nedosiahla nic, ked sa muzicek milenky nabazil, kopol ju do riti a veselo a spokojne si zil dalej s manzelkou. Prisla dalsia milenka a tak dokola. No cista telenovela. 😝

sissy27
3. okt 2014

@butterfly333 ehm takto, tebe vadí, že niekto ubližuje manželke tvojho kolegu so síce anonymnými, zato pravdivými listami... a ty to máš v hlave poriadku??? už keď ti tak veľmi záleží na šťastí tej kolegovej ženy, tak daj kolegovi jednu poriadnu po papuli, nech sa preberie a prestane si vytriasať gule niekde inde ako u svojej zákonitej... v kolegovi je chyba, nie v tom, kto posiela anonym !!!

koala7
3. okt 2014

@butterfly333 v tom pripade kryjes hajzla a este mu chces aj pomoct v patrani kto ho udal, a s tym ti ja pomahat nebudem :D

terezka1947
3. okt 2014

@magic08 a ja som si myslela,ze telenovelu su iba vymysel...a ono to moze mat aj realny zaklad 😀
hm...len co je to za zenu,co chce takeho "plajboja"??? 😀
asi tiez "plajbojica" 😀

butterfly333
autor
3. okt 2014

@sharlotta ako vám to mám vysvetliť že to nie som ja. Áno viem toho veľa o nich lebo je to môj kolega ale aj vzdialený bratranec. A povedal mi o tom lebo chcel radu ako ďalej.

nataliaslivkova
3. okt 2014

@butterfly333 prosim ta jemu nerad ked rok ju podvadza , bud mu porad nech sa jej prizna a necha nech si aj ona usporiada zivot alebo jej to povedz na rovinu 😉

magic08
3. okt 2014

@butterfly333 a co si mu poradila?

@terezka1947 ved najlepsie scenare pise sam zivot, no nie? Ved aha🙂 🙂 🙂