Ako odhaliť anonyma, ktorý dáva listy do schránky?
Prosím o pomoc rada. Nejaký anonym hádže mojej známej listy do schránky o tom že ju muž podvadza. No keď že býva na činžiaku nevedia ho odhaliť. Poraďte ako ho dostat? A listy nepíše ale vystrihuje z novín písmená a lepí to. Vedela by polícia niečo zistiť?
@butterfly333 zlato, tak mu poraď, nech prestane podvádzať a anonymi nebudú chodiť...jednoduché jako facka....ale to on určite nebude chcieť... tak nech si teda tie svoje sračky rieši sám .... prepáč, ale inak to napísať už nešlo 😠
@narayan už som mu to hovorila a nie raz. No keď si nedá povedať kašlem na nich.
@butterfly333 A on chce zostať s manželkou alebo s milenkou?
Vidím že má tu hneď každá obviňuje a uráža. Ja nie som jeho milenka.
@butterfly333 presne tak, prď nato, len sa zbytočne zaťažuješ...
@butterfly333 on si mozno myslel ze si to ty, kedze ty vies o celej situacii najviac, a skusal to na teba, ci sa neprezradis, alebo ako sa zatvaris ked ti to povie ;)
@butterfly333 a divis sa?? kazda normalna , zena by ho hned kopla do riti a povedala nech sa venuje rodine a nie milenke a neriesila by anonyma.....
@butterfly333 ak mu pomozes vypatrat anonyma, pomozes mu iba zase raz zamiest problem pod koberec. stanes sa jednym z tych, kto mu kryje chrbat. navyse vedome. nic viac.
preco sa vlastne do toho angazujes?
@butterfly333 keby sa tvoj muž kurvil a dostávala by si o tom anonymné listy, tak by si chcela čo - aby sa prestal kurviť alebo aby prestali chodiť tie listy??? sa preber prosím ťa...
@narayan presne tak kašlem na nich nech si to riešia sami.
@sandracs to je to že on chce obe.
@butterfly333 chce obe? :D :D :D aby nakoniec aj o obe neprišiel ... aj to sa stáva mu prosím odkáž 😉
Končím tu chcela som len radu a nakoniec som ja ta najhoršia. Ďakujem
@butterfly333 ... len dúfam, že tá manželka nie je nikto z mojích kamarátok z Hc, to by ma mrzelo...
a ty si čo za kamaratku, ked jej to nedokažes povedat? na miesto toho tu hladas pomoc, jak keby uz toto pomohlo. Boze človeče, dospelý človeče 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ženy pome sliediť my, ze kto dá "dopis" do schránky 😀
@butterfly333 Ako ja ťa tiež nechápem, anonyma chceš zbiť do krvi kvôli tomu, že chce manželke otvoriť oči a jej muža, ktorý ju podvádza kryjes. A kamarátke čo hovoríš na tie anonymy. Že to je výmysel? Si parádna kamarátka, vážne.
a tak zase ju nekamenujme..len sa spytala...ako je to divne, ale asi pokope to v hlave nema ten chlap...zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeny, zabudli sme na dalsiu verziu. Co ked to zistila aj svokrusa a nemoze vystat svoju nevestu tak jej hadze dopisy. A to ze sa psychicky zriuti len jej nahrava do karat a potom moze vyhadzovat na oci...ale to uz je asi moc divoke sci.fi ked si predstavim ako starka vystrihuje pismenka z novin 😕 😕
@narayan nie vôbec nejde o nikoho toho okresu.
tak ja som sa stratilááááá😀 ... asi si stojím na kábli...
@butterfly333 tak potom, kašli na to ...a jemu povedz, nech vycapí na schránku text, že ..
"ŽENA TO UŽ ČÍTALA, AJ TAK TOMU NEVERÍ, VYKAŠLI SA NA TO"
@butterfly333 tak mu porad nech prestane podvadzat a nebudu chodit anonymy. lepsiu radu asi aj tak nedostane...
@butterfly333 jaaaj ahaaa, on chce obe. no neviem ci tu najdes pomoc ako si elegantne zariadit takuto delikatnu zalezitost. hahaha 🙂)) tebe sa to zda normalne?
@koala7 nie nieje to normálne.
ďalšia hypotéza: a čo aj t je samotná milenka, ktorá chce, aby ho manželka opustila, prípadne zapríčinila rozchod a mala ho len pre seba.
nie je dôležité kto to robí ale ako sa tvoja kamarátka vyrovná s faktom, že ju muž podvádza.
zaujímavé je že ty jej chceš pomôcť ale pravdu jej nepovieš, lebo ti nebude veriť... to ste potom aké kamarátky. a keď odhalí toho človeka, čo píše tie listy, tak čo? MYslí si že mu povie, že si to vymyslel.... asi keby to nebola pravda, tak sa tým rok nezaobera....
milenka. Kto iny by si daval stale taku namahu?
Inak dufam, ze nemam take kamaratky....
tento konik, to je fakt psychologicka studia 🙂
co tema, to ziadost o riesenie uplne niecoho sekundarneho, a to, co je core problem, vyplava bud dodatocne alebo vobec. dotazovatelovi sa tym padom vobec nema ako pomoct a ten kona vypina s tym, ze ma vlastne este vacsi problem ako predtym....
tu sa ide riesit ako chytit anonyma? no tak sa chyti a potom co? bude vyriesene? prestane byt podvadzana? aha, toto sme nechceli riesit. len sa potrebujeme zbavit anonyma a potom zmizne aj problem.
ach jaj....................
Ja sa pocikam z tejto témy....Dievčatá dávno som sa takto nenasmiala.Ďakujem vám
a co konkretne je v tych listoch? kto s kym kedy kde? to je podla mna klucove, kto ma taketo informacie a od toho sa moze autorka spolu s tym zaletnikom odrazit. jo a pomohlo by zistit z akych novin su tie pismenka... treba ich odlepit, precitat zo zadu text a urcit ci je to novy cas, alebo sme, alebo... a podla vsetkych tychto veci urcit profil pachatela 🙂
inak, paci sa mi osobna angazovanost autorky! 😅
Hahaha ste niektoré trápne.

@sissy27 predstav si že to mám v hlave v poriadku.