icon

Ako odhaliť neveru???

8. jan 2021

Pekny vecer zeny, chcela by som sa vas spytat ako ste odhalili partnerovu neveru ak sa tak stalo? Nechcem sa moc rozpisovat, ale napisem to v skratke... s partnerom momentalne spolu nebyvame ma vlastny byt ja byvam v podnajme s mojou spolubyvajucou, kedze on byva na opacnej strane mesta a ja potrebujem dochadzat do prace ktoru mam o 2 ulice dalej. Takze to je dovod preco spolu nebyvame, ak by ste chceli vediet. Sme spolu cez 1,5 roka a samozrejme sme casto spolu. Ale v poslednej dobe kedze ja robim on robi tak moc casu na seba nemame. Ale zacala som mat taky zly pocit. Zacalo to tym ze mi napisalo jedno dievca ktore mal v priateloch uz davnejsie ze ona ho videla s jednou jeho kolegynou sa bozkavat.. samozrejme bolo to uz davnejsie a potom sa mi tak trosku potvrdilo ze si vymyslala, ona to robievala viacerim, ktori mali vztah. No ale to bolo este velmi davno a potom vsetko ok v poriadku..no neviem v poslednej dobe mam pocit ze mi nieco taji a dokonca to prislo az do takeho stadia, ze som bola v jeho byte (mam kluce), ked bol v praci sa pozriet ci tam nahodou nie je s niekym.. neviem ci to je paranoidne ale bolo to v jednej den kedy sme sa mali stretnut cez volno, po asi 2 tyzdnoch, a on mi napisal doobeda ze radsej to odlozme ze si musi nieco v praci vybavit a ze nevie kedy bude doma.. neodpisoval mi ani na spravy tak som tam normalne bola a isla som tam normalne s realnym pocitom ze ho chytim s nejakou .... v posteli.. nic som take nenasla, ale snad chapete moje pocity potrebovala som tam ist a zistit to. No ale nechcem mu hovorit ze som tam bola.. toto sa stalo pred v pondelok. Odvtedy sa stale chova divne aj nadalej a ja uz neviem.. boli sme spolu vcera 2 hodiny a stale je taky odmerany na mna..to ze som bola v byte nevie, lebo by sa hned prezradil.. uz ho poznam.. dakujem vam

Strana
z3
autor
9. jan 2021

@noami12 Ach... uz som pisala vyssie... prosim zeny citajte aj tie komentare ked chcete prispiet do temy... lebo pisete tu veci co uz som v komentaroch vysvetlovala a chcem odpisat kazdej z vas aby ste videli ze som si to precitala, ale takto sa to neda ked tu nechapete ze to bolo len teraz tento tyzden co sme sa tak videli.. inak spolu travime vikendy alebo aj cez tyzden sme spolu nonstop aj po praci ak skorej skoncime alebo on pride za mnoi do prace alebo sme chodili aj na vylety atd... tak prosim ....

weronika171717
9. jan 2021

Daj na svoj vnutorny pocit. Ked bolo doteraz vsetko v poriadku a zmenil sa, tak to ma urcity dovo a ten moze byt, ze bud ochladli jeho city k tebe alebo ma nejaky zdravotny problem o ktorom nechce hovorit, mozno sa nevie rozhodnut, ci ma vas vztah zmysel, kedze sa nikde neposuvate (mozno by chcel s tebou byvat, ale vie, ze ti to takto vyhovuje a nechce ta do nicoho tlacit), mozno mu ta osoba, ktora tebe pisala o nom, ze ty mas niekoho ineho, a samozrejme je tu moznost, ze ma inu, ale to je podla mna nepravdepodobne, ked si hovorite vsetko otvorene a nemate ani v sexe problem. Ja by som sa s nim otvorene znova porozopravala vecer pri vinku a povedala mu, aby ti povedal vsetko, ze nemas rada klamstva, ze sa nenahnevas. Mozno to z neho vypadne a odlahne mu. Drzim prsty a daj potom vediet ako to dopadlo. A aby som nezabudla nenechaj sa odbit vyhovorkami. 🍀😉😊

katkati
9. jan 2021

Nikto okrem neho ti nepovie, prečo sa posledné dni takto správa. Môže byť za tým čokoľvek, žiaľ aj iná žena. Máj otvorené oči, vnímaj ako správa a hlavne by bolo najlepšie pre teba, keby vetu "nič sa nedeje" vymenil za úprimný rozhovor s tebou. Keď mu za zo nestojíš, tak si musíš počkať ako sa to samo vyvinie alebo sa zahrať na detektíva.

ckocka
9. jan 2021

Ty ignoruješ odpovede čo sa ti nepáčia a rozvíjaš debatu o komentároch od veci.

dianaana
9. jan 2021

Tak mu skus len navrhnut spolocne byvabie, akoze naozaj, a podla reakcie uvidis.

vilma7
9. jan 2021

Myslím že tvoja intuícia ťa neklame, ty vieš aký bol váš vzťah predtým a aký je teraz. Ale zas ono sa aj tie vzťahy časom menia, len ak to ide negatívnym smerom, skôr či neskôr vzťah skončí.
Držím palce a uvidíš ako sa to bude vyvíjať.

sasa1310
Autor odpoveď zmazal
marca12
9. jan 2021

Byvali ste predtym spolu? Teda,ze si bola viac dni uhno? Mozno mu nechybas,mozno jeho city ochladli,mozno chce priestor,mozno sa nabazil pisania,volania a uz ma dost,mozno pise s nieky novym. Ktovie. No necakaj,ze ti povie,ano som neverny,mam niekoho. Ak je divny,nieco ho trapi,mozno sa nevie rozhodnut,mozno ta nechce ranit,tak zbiera cas. Chlapi sa vedia pretvarovat lepsie ako my. Kazdopadne cas vsetko ukaze. Ak ste mali debatu,netlac uz nanho. On z teba tiez citi podozrenia a ze nie si v pohode. Je to zacarovany kruh.

noami12
9. jan 2021

Aha, no divne. On ti co povedal na to keď ste sa o tom byvani bavili? Lebo za mňa keby muž toto mi tolerovať určite by som mala obavu že nieje všetko v poriadku a tak isto aj pochybnosti, ale možno by som bola aj paranoidna, ja naozaj neviem...
Jedine ako to vieš zistiť, tak prísť nečakane do bytu v ktorom býva keď by to najmenej tušil, alebo ho sledovať keď pôjde od teba, či ide rovnú cestu domov alebo ma niekde zastávku, lebo zasa keď vie ze máš kľúče tak si nemyslím ze by bol hlúpy a zobral by si domov takú návštevu. Samozrejme nepoznám ho, možno podvádza a možno nie ťažko povedať.

autor
10. jan 2021

@weronika171717 dakujem za radu 😉 dnes za nim idem... inak tie pocity ako tak zo mna opadli... myslim to ze som si myslela ze mi je neverny.. neviem asi to bol nejaky naval a prislo mi to ako realne

autor
10. jan 2021

@sasa1310 kazdy ma ale iny pohlad na vztah nie vsetko musi byt ako cez kopirak.. to co vy pokladate za normalne a prejav lasky niekto moze brat uplne inak a uplne inak mu to vyhovovat... nepoznate mna a ani mojho partnera neviete ake vztahy sme mali predtym a keby viete mozno pochopite preco sa dotoho nechceme takto hrnut ako v kazdom vztahu... mne pride po roku aj cosi strasne skoro na byvanie a zakladat si rodinu a podobne.. proste to ze poznam cloveka dobre neznamena ze viem aky by bol v roli otca. Proste niekto potrebuje cas... mne konkretne na takomto rychlom postupovani vo vztahu ten vztah stroskotal... kazdy mame ine vztahy a kazdy sme indiviualny ja som sa pytala na uplne nieco ine v prispevku, nie na to aky mate vztah vy

autor
10. jan 2021

@ckocka tak naco prispievas zbytocnym komentarom?

autor
10. jan 2021

@vilma7 dakujem pekne 🙂 ano intuicia ma nikdy nesklamala ale niekedy clovek sa aj moze zmylit vsak sme ludia a skratka niekedy si vysvetlime nejak vec ako nam najviac sedi alebo pride a potom tomu sme aj schopni uverit... ale bolo to zvlastne.. kazdopadne dnes sa mame stretnut a budem to riesit potom dam vediet 🙂

autor
10. jan 2021

@marca12 dakujem .. no praveze ja to chcem riesit lebo to je proste vec ktora sa musi riesit ak chcem s tym clovekom byt aj nadalej ... ale uvidim ved podla reakcie ako vravim uz sme sa o tom bavili minule ze ci sa nieco deje a on ze nic vsetko v poriadku, len mi prisiel odmerany... urcite to stoji za debatu

autor
10. jan 2021

@noami12 no praveze nechcem ho vyslovene sledovat... dnes sa mame stretnut tak uvidim ked pokecame co a ako.. narovinu sa ho to opytam.. poviem mu o mojich pocitoch lebo take veci treba riesit..

autor
10. jan 2021

@katkati dakujem.. 🙂 no ak mi na toto odpovie ze nic sa nedeje tak neviem.. ale zas vtedy som sa ho to opytala aj ja tak ako keby medzi “recou” ze ci nahodou sa neprezradi ci nebude zakoktany alebo nieco ze by som to vycitila ale posobil normalne okrem toho ze mi prisiel cely cas taky zadumany odmerany... ale tak zas je pravda ze vela pracuje a mohol byt aj unaveny alebo riesit vela veci...ale my ked sa stretneme neriesime nejake negativne veci skor sa vzdy podporime lebo vieme ze to mame narocne... celkovo.. mame trosku iny vztah ako si tu vacsina predstavuje, lebo je to ine ako u nich a nevedia to vstrebat.. to ja nepochopim.. ale nepochopia ze doteraz to klapalo bez jedinej hadky a nejakeho osocovania, nervozity, lezenia si na nervy a podobne... a hlavne clovek si niekedy inak vysvetli veci ako su a proste je to tak...a chcela som iba dodat ze ked za nim pojdem narovinu a poviem mu moje pocity tak si nemyslim ze ma odpinka jednou vetou.. to ho zas poznam

katkati
10. jan 2021

Veď áno, v každom vzťahu sú nástrahy. Ale myslím si, že vzťah sa lepšie buduje a utužuje a lepšie odoláva tým nástrahám, keď nepokúša prílišná sloboda. Nejde ani tak sekundárne o neveru, ale o oveľa viac možnosti stretnúť niekoho, kto ho viac očarí. Predsa, nikto ho doma nečaká, skoro žiadne spoločné povinnosti, občasné aj keď príjemné stretnutia, asi to nie je až taký plnohodnotný vzťah. Teraz sa bavím o tých dobrých vzťahoch, nie takých, čo sú spolu z rozumu, iba kvôli deťom alebo preto, že musia. Je podľa mňa lepšie bývať spolu. Ale ty vieš, ako to máte a prečo je to tak. Držím palce, aby sa to vysvetlilo a o nič vážne nešlo.

autor
10. jan 2021

@katkati dakujem este raz 🙂

weronika171717
10. jan 2021

Nemas zaco. Velmi ti drzim prsty, aby si zistila co je vo veci. 🙏 Uvidis vsetko bude ako predtym, ked sa o tom porozpravate. 😍 Daj potom ked tak vediet ako to dopadlo.

marca12
10. jan 2021

Nikto nema rad debaty a ked sa nanho tlaci. Neda sa naprogramovat,ze a teraz mi musis vsetko vyklopit. Uzivaj si vztah a nepodozrievaj ho stale. Com viac budes tlacit na debatu a nutit ho k priznaniu,tym skor utecie.

Strana
z3