Ako odkomunikovať niečo, čo mi vadí?
Žienky, ako šetrne povedať priateľovi, že mi vadí, keď ideme niekam s jeho aj mojimi deťmi, a ja skoro stále musím sedieť vzadu. Prekáža mi to. Náznakom nerozumie. Už som rozmýšľala nad tým, že nabudúce, keď sa mi zas ujde zadné miesto, tak proste nikam nepôjdem a poviem, že ma nebaví sedieť vzadu ako decku. Ale to neviem či by zas nebola príliš detinská reakcia. Rada, že mám nastupovať prvá, to sa nedá, keď deti idú prvé von, kým sa ešte obúvam. Skôr chcem radu, ako to slušne odkomunikovať.
Preboha živého a nieje to jedno kde sedíš ? 🤣🤣🤣🤣🙈🙈🙈🙈🙈
Mne je to absolútne ukradnuté dokonca môj muž niekedy keď ho ja veziem niekde mojim autom si zo srandy sadne do zadu aj keď sme v aute sami a rozvali sa tam , že konečne vezie niekto jeho ako prezidenta
Mat tvoje starosti
@luckynat možno máš pravdu, že si to neviem predstaviť.
Mne nikdy nevadilo sedieť vzadu je mi to úplne jedno, pokial teda niekto nemá problém so zvracanim, všeobecne je to ale hlúposť, že dospelý musí byt v predu.
Aj keď máš súkromného šoféra vezie ta vzadu, či si spevák, politik, herec na odovzdávanie cien vždy sa vezu vzadu 😀
Ale keby mi to tak vadilo tak na mieste autorky poviem ,, dneska sedím vpredu ja , dakujem ahoj ,, a hotová vec predsa
@radanna11 nie je to take lahke, ja som bola v rovnakej pozicii…nechces nic zle povedat, aby ta dieta nemalo hned v zuboch, a ktovie ci sa aj chlap nenaserie…
Jasne ze v taxiku sedis vzadu, VIP sedia vzadu a tak…ale vseobecne plati, dospeli vpredu, deti vzadu- ci uz zo zakona alebo z toho hladiska, ze keby to malo byt inak tak snad soferuju decka a rodicia oddychuju vzadu…ale tak to nie je…vseobecne platny vzorec je dospeli vpredu, deti vzadu….ked pustis dieta dopredu raz za cas ok, urobis mu strasnu radost, ale ked si cudzie decko sada dopredu a ignoruje tvoje pravo sediet vpredu a jeho povinnost sediet vzadu, tak to naserie…a ked to trva uz nejaky cas a ty sa vidis, ako najblizsich 5 rokov budes sedavat vzadu, lebo mlady bez chochmesu serie na teba, tak je to fakt zly pocit…zazila som, viem…
Ja som si to musela 3x prečítať, ci správne chápem, že nevieš frajerovi povedať, že chceš sedieť vpredu. Bez urážky, ale ty absolútne nie si schopná mat normálny vzťah, keď si nevieš odkomunikovať takúto blbosť. Nechápem ako vlastne fungujete.

No nadrzovku by som malemu oznamila ze sedim v predu a nech na mna kukaju ako chcu aj s otcom🤣Co ma maly co sediet vpredu,pakuj dozadu a dovi🙊aka debata okolo toho😅