Ako odpustiť neveru?
Ako odpustiť neveru ? Nie mužskú, ale ženskú.
Muži sú vo všeobecnosti , majetníckejší na ženské telo. Je to niečo - v čo dúfame patrí len nám.
Ak by existoval modrýžrebec sk prirodzene pýtal by som sa to mužov , no odpoveď dobre vieme , flaška slivovice a bordel. Ale to situáciu nevyrieši , a spomienky nezabije ( jedine že by človek pil dňom aj nocou )
Ak ste boli neverné - ako to prežil Váš muž , respektíve ak Vám zahol on ako ste potlačili myšlienky na tento fakt ?
Ako ste dokázali znovu sa s ním telesne zblížiť. Mne sa totižto často krát stáva , že sa jej dotknem , túžim po nej , ale bohužiaľ rozum povie dosť , nedokážem to ( a to som poháňaný testosterónom )
Rozviesť sa to určite nie , cit nie je stroj. Láska sa nedá zapnúť a vypnúť.
Ja ju totižto skutočne milujem aj po tých 10 rokoch , no problémom je že na jej neveru nedokážem zabudnúť , a tie obrázky ako skáče na neho boská ho , vyzlieka ho . Aj keď nechcem - dookola a stále sa vracajú ako taký bumerang.
Je vôbec na toto liek ? Alebo sa zmieriť jednoducho s tým že takto budem žiť do konca nášho spoločného života....
@dvorcidlo0 Odpustiť sa dá, ale zabudnúť sa nedá. A to ťa bude žrať celý život ak s ňou zostaneš žiť pod jednou strechou
@calin Otázka je - viac menej ak je narušená dôvera klamstvom - ako človek vôbec príjme pravdu , ktorú mu druhá strana prezentovala. Ono ani neverník v mojom prípade nevernica , nie je bez duše , a často krát ( čo je podľa mňa aj v mojom prípade ) berie ohľad na aspoň čiastočné duševné zdravie , toho koho podviedol , čiže mňa.
Čiže mohla povedať 2x s jedným a mohlo to byť 20x s troma. Vernosť sa veľmi ťažko dokazuje , a na situácii , že sa stala to aj tak nič nemení.
Človek niekedy musí bojovať za to , čo mu je najcenejšie. Len hold , niekedy na ranu ako z dela nie je pripravený.
Ideálne keď v takomto období , príde nejaký feministický tvor , a začne prstom ukazovať na toho kto podvedený bol. V každom podvode sú zainteresované minimálne 3 osoby a prirodzene každá ma podiel viny na tom ten svoj.
A Ďakujem za podporu.
@dvorcidlo0 tak si zober,ze sex je len akt,pud. Ziadne city nic. Asi takto si to vysvetlujem ja. Nastastie som v sucasnom vztahu neveru neriesila,ale nie som naivna a mozno ma niekedy podvedie. Je mizive percento vernych ludi. Mozno je to u vas cerstve a chce to cas. Vzdy ked si ju predstavis,stopni myslienky. Vsetko mame v hlave. Predstavovat si ju budes len dovtedy,kym sa v tom budes chciet bahnit. Bud urobis hrubu ciaru a pojdes dalej alebo sa budes nicit myslienkami. Rozhodol si sa odpustit,tak nastav hlavu a zazen vsetky zle myslienky. Vsetko sa da,len musis chciet. Metoda stop je najlepsia. Pride myslienka,povies si stop a odvedies mysel na nieco ine. Zase pride myslienky,zase stop a takto dookola az sa tak vytrenujes,ze nebudu chodit tieto myslienky. U mna to funguje v kazdom probleme,v ktorom sa nechcem bahnit. Vela stastia.
Ja som odpustila ale nezabudla ... stale je to vo mne ... ale fungujeme normalne
@bluebriggs a kde mas isotu, ze to bola len jednorazovka, a uz viac nebude ,.takym sa uz neda verit,.Rozhodne,ja by som sa s takym ,s takou rozisla,cely zivot je to uz nefunkcne,uz len z toho dovodu,ze myslienky sa na neveru myslim ,toho podvedeneho,baranka,alebo podvedenu vracaju.Hlavne ,ked ta druha polovicka nie je doma,..nocne, sluzobky atd
@dvorcidlo0 ,Ano odpustit sa da,vlastne aj musis..Ale uz jej nikdy nebudes verit..Ked bude mimo domova ,trebars po praci ti povie ,idem ku kadernicke, do obchodu,skratka kdekolvek bez teba, uz sa ti pred ocami (,ked si teda videl aj jej obrazky,z nevery )nikdy az do konca zivota jej nebudes verit,hadam ked bude mat 85 rokov ,zhrbena domaca pani..No takto co sa tyka dalsieho spoluzitia s nevernikom , nevernickou..Je rozdiel, ci ste veriaci a sobasiaci s prisahou pred oltarom,alebo len klasicky civilne. To prve mam ja ,a jednoducho som to ,co si mal ty ,s fotkami ,ja na vlastne oci, teda este nie sex ,len vasnive boskavanie. mojho manzela s inou zenou A az neskor vyslo najavo,ze mi bol aj fyzicky neverny,,ale to uz neviem,, kolkokrat.Nie neda sa s tym zit,,ale u mna dominuje ta verzia po 1) ze sme prisahali pred Bohom ,ja som hlboko veriaca, tak odpustila, ale sa mi strasne az prestrasne zhnusil,ze nemozem s chutou jest,ked vari on. Ak si v tej druhej verzii, teda sobas civil,mas to jednoduche, Rozvod,,neda sa s tym zit,,,stale denno denne, aj telefonaty, zbystris pozornost,,a uz trnies,,s kym zase? kedy ,kde ,kto ? ti volal a pritom mozno je to aj doma hovor kamaratky ,pracovny ,no nech je hocijaky stale si v strese.Ano na zaciatku akoze lubim ju,,,ja tiez akoze lubila,odpustila,ale uz som s nim nikdy neni stastna a ani uz nebudem ,ani keby bol mm multimilionar,mam to prezite a odskusane ,preto to mozem ja ako svedok potvrdit.Jedina vyhoda u mna z tej jeho nevery je,( comu teda neprajem nikdy nic zle, ziadne zlo, ..teda.potvrdzujem este raz,ze mu nic zle neprajem ,no tak moj vztah k nemu je takyto... napr , keby moj mm, nahodou zomrel,,ani by to so mnou nehlo,,Brala by som to tak, ako keby mi umrel pribuzny z piateho pokolenia,,ziadna lutost,,Ale ja za to nemozem..Proste lasku vo mne zabil.. Aktualne ma napr,rakovinu,,,beriem to, ako keby mal chripku,, Ked mi bol este verny,,a keby sa mu nedaj boh nieco stalo ,tak asi by som sa zblaznila,Teraz po nevere ? asi by som mikla plecom, vsak raz musime z tohto sveta,Tak asi tolko,,,Pokial s nou budes ,zrejme ste este mladí,, tak ju budes lubit,,Moj spachal neveru mali sme ja 28 rokov on 29,,a vtedy moja laska k nemu umrela,,, a uz sa nevratila ,ani pri jeho dost vysokych poziciach v zamestnani,,s vysokym platom, dobre socialne zabespeceni,, takze prajem ti ,aby si si nasiel nejaky sposob ,ked teda chces s nou zit,,,Mne sa nepodarilo ani jedno ani druhe,..Uz ho roky rokuce nelubim ,beriem ho len ako spolubyvajuceho,,

@acrobaleno trefa - tkz.dvojity meter ale " zena moze..muz nie "
Chore toto - vsak to ani zlozite nie je, len si odpovedat na zakladne otazky:
Ci toho dotycneho milujes?
Ak ano, tak skratka odpustis... ale toto by som pri opakovanej nevere neuznala - iba ak ta druha strana je "rohozka".
Noo a uprimne, malo ludi sa cez to dokaze preniest ( tiez by som nedokazala ).
Kazdopadne autorovi prispevku drzim palce - je krasne, ze aj napriek takym okolnostiam bojujes..to sa tak casto nevidi