Ako odpustit virtuálnu neveru?
Prosím o radu kocky, pred časom som zistila že si muž vypisuje s kolegyňou správy so sex podtónom... Prešlo už pár mesiacov ale neviem to zabudnúť, stále mu to hadzem pred nos... Neviem ako ďalej,uvažujem aj nad rozvodom ale máme malé dieťa a hypo ako svet,ísť nemám kde...dakujem
Keď to malo takýto obsah- zrejme aj k nevere došlo alebo dôjde.
Nechcem to obhajovať pretože sama nenávidím akúkoľvek formu nevery a myslím si, že tiez by som nevedela na to zabudnúť, rovnako by som to vytykala pri každej príležitosti. Každá chceme byť pre muža ta jediná. Ale. Keďže tvoj asi bežne nevypisuje ženám, nepodviedol ťa fyzicky, nevyznaval jej lásku, asi by som ešte tomu dala šancu. Podľa mňa mu to len lichotilo, zdvihalo sebavedomie a podobne. Ako sama píšeš, staráš sa o domácnosť a podobne, ale chlap bol asi rád že si ho niekto všimol a vyšiel zo stereotypu,ktorý máte.

Vies keď on ti to vysvetliť asi nevie.....cíti sa trápne,možno teda,asi vie ze je hlupák,pravdepodobne by s ňou v reálnom živote nič mať ani nechcel,tiež tá žena je ľahko dostupná a ešte zadaná a deti,no s pánom bohom🥴 kleslo mu ego tým že si mu na to prišla.Poznam to,tiež boli rozchody ale vždy sme sa k sebe vrátili.....nemám dojem že by mu u mňa niečo chýbalo,hold chlap si musí dokázať že ,,na to má ,, je to primitívne ale je to tak....ak mu za to stojíš ,tak sa to zmení.Avsak sama musíš byť na 100pro rozhodnutá že mu to odpustis a nespomenies pri každej príležitosti.Znie to ako klišé,ale hold každý robí chyby rôzneho rázu,šance sa dávať majú.Potom to aspoň nebudeš vyčítať aj sebe samej,že si sa snažila ale proste nešlo to vám obom pospolu alebo sa to zmení a bude to ešte lepšie ako predtým 😉