Ako odstrániť zápach pri vysávaní?
Ahojte, chcem sa spytat ci ma niekto skusenost s tym, ze pri vysavani pachne cely byt. Nie je to kobercami, lebo to ide z vysavaca bez ohladu na to, aky povrch vysavam. (Skusila som uz totiz aj vziat vysavac ku mame a vysavat jej koberce a bolo to to iste). Toto je uz druhy vysavac ktory nam to robi, kvoli smradu sme si kupili novy vysavac, mesiac - dva bolo vsetko OK a potom znovu. Rozmyslala som - ked je dcera chora, odsavame jej hlieny, napadlo mi ci to nemoze byt z toho, ze tie sople sa tam dakde zachytili a pachnu. Vymenili sme vrecusko, preplachli sme hadicu vo vani a ozaj neviem co mozem este urobit. prosim, ak mate dakto skusenost, poradte mi, nemozem kvoli tomu kazde 3 mesiace kupovat novy vysavac. Velmi pekne dakujem za kazdu radu, urcite vyskusam.
no ja si myslim,ze to smrdia "vase osobne vypary" 😅 😅 clovek sa pohybuje,kazdy den opadava neviditelne koza,nejaky prach zvonku,spinaveho pradla...atd... a ono ked sa to potom prevzdusni vo vysavaci.....
moja mamka vzdy trosku nakvapkala do vysavaca esenciu a pri vysavani nam pekne vonalo po citronikoch 😀
ahoj,nemusis nic noveho kupovat, vsetko najdes doma....na kusok vaty nastriekaj svoj parfum,previaz nitou a daj do sacka vo vysavaci.....mne tiez smrdel byt,ale odkedy robim toto cely byt prevonia mojou oblubenou vonou🙂
@pimpulka viem že dávny príspevok ale dnes som skúsila a super to funguje. 👏👏👏
@dadilienka Jeej si zlata, tesim sa ze som pomohla🙂

Nám nesmrdí - máme centrálny vysávač a "výfuk" je do vonku mimo dom 😀 ale v garáži už som tiež povysavala prací prášok a vôňa bola 🙂