Ako odvediete počas víkendu myseľ od práce?
Ako odvediete pocas vikendu mysel od prace?
Ja má opačný problém. Ako cez týždeň keď mam pracovať odvediem myseľ od víkendu
Cez vikend mam tolko roboty okolo domu a v zahrade a chodime pomahat aj rodicom,uz su starsi,chorlavi,takze ja na zamestnanie ani nepomyslim. A ked nerobime,tak chodime na vylety a tam mam tiez ine myslienky ako na prácu. Ked riesim v praci nieco,co je komplikovane,tak mi obcas mysel zabludi k tomu problemu,ale vzdy si poviem,ze sa to nejako vyriesi. Skusenostami som sa naucila nestresovat sa.
Nechyba, kazdy druhy mam pracovny
Ani trošku nie.. veľmi zriedka sa stáva že si v piatok poviem že by som išla aj zajtra do roboty lebo niečo chcem dokončiť alebo mám rozrobenú nejakú extra zaujímavú úlohu 😁
nie. mam pracovny vikend doma, nenudim sa.
tebe chyba?
Ja v podstate nikdy neodvadzam mysel od prace, ale mne to nevadi, mna moja praca bavi, takze ja sa vlastne stale bavim😉 Aj teraz pracujem a obcas mrknem na MK.
Chod na terapiu lebo toto zdravé nie je..
Boze 😃 praca mi nechyba, ked mam volno, som absolutne odstrihnuta, vypnuty pocitac aj firemny tel. V zaujme dusevneho zdravia by si mala naozaj na pracu nemysliet, takto sa zcvoknes z toho po case, alebo uplne vyhoris…
Vtip, že? Pracujem aj cez víkend a vedela by som si víkend predstaviť aj bez práce
O 16 zamknem kancel kazdy den a uz neviem, že som bola v praci.
A naco ju potrebujes odvadzat? Ak ti chodi praca po rozeme aj cez vykend asi je na to dovod. Tak sa tomu nebran.
Práca mi nezasahuje do súkromia, aj keď robím posledné roky z domu. Ale keď uz ... tak najlepšie mi dokáže odviesť pozornosť asi záhrada a príroda, keď vidím, ako všetko rastie a vnímam tento cyklicky kolobeh života, ako sa príroda na jar prebúdza, potom dáva dary, až sa odoberie na zimný spánok. Je to tak odlišné od linearneho spôsobu života, akým žije súčasná spoločnosť. Asi takto u mňa 🙂
Ja som v poslednej dobe v práci mysľou inde ...
Tak možno to treba mať aj v sebe.
Ja som s tým nikdy nemala problém, ani keď som bola vo funkcií vedúcej tímu.
Zavrela dvere a už aj myseľ vypla.
A to mi niekedy aj volajú z práce, odpoviem a žijem ďalej.
Kde pracuješ? Máš rodinu? skús stavať puzzle...vypneš ani nebudeš vedieť ako.

Nie, kedze velakrat pracujem aj cez vikend. A vseobecne mi praca nechyba, viem oddelit svoj sukromny zivot a volny cas.