Ako opustiť chlapa?
Ahojte baby.Zase mam obdobie,kedy sa citim sama.Je mi s takehoto zivota uz naozaj zle.Nemam sa komu vyrozpravat.Jednu diskusiu som tu uz zalozila.Ide o manzelstvo,ktore ma vobec nijako nenaplna.Myslim,ze uz som ho prestala asi milovat.Chcela som mu dat sancu,ale asi sa to neda,ked sa snazi len jeden...Snazim sa ho uplne ignorovat.Vcera mi povedal,ze som jeho otrok,ze sa musim o neho starat....tak som si povedala DOST!!!Prestala som mu prat,zehlit....povedal,ze chce mat peniaze pre seba....takze jeho vyplatu mu dam(aj ked viem,ze polovicu prestavkuje a minie na blbosti) a ked potrebujem nieco kupit pre maleho da mi polovicu...takze varit mu uz tiez prestanem,a ked uz nebude mat peniaze vobec ma to nezaujima nech sa ide napast...nech si vari sam....povedala som si,ze mam len jedny nervy,ktore su uz aj tak nanic...a aj tak si nic nevazi,lebo malemu sa skoro vobec nevenuje to az ked narobim krik a ked uz ide s nim von tak len do krcmi....hovori,ze ja berem za to peniaze aby som bola ja s malym a on si lezka pred TV a vobec mu nevadi ked varim,ze musim mat maleho na rukach,ze zehlievam neskoro po nociach...ved on chodi do roboty...Naozaj mam uz toho dost....nemam ani kamaratku,ktorej by som sa vyrozpravala,vyplakala....estr k mojmu muzovi...ked ide okolo ma tlapne a ja mu poviem,ze sito neprajem zacne vydavat rozne zvuky niekedy kvika...co ma dost uraza a tiez velmi rozculuje...vlasyne mna rozculuje uz aj to,ze dycha...keby som mala kam uz sme tu s malym davno neni....zbalim sa a odidem...len neviem zacat....minulu temu som pisala ako chcem aby maly vyrastal v konplenej rodine...ale vyrastat v konpletnej rodine s takym lenochom akeho som si ja zobrala sa fakt neda....a som makka idist jednoducho som posero,lebo viem,ze sa to neda...NEDA,NEDA a zase NEDA.
@triniti1979 tu vetu si budem pamatat:NARODILA SOM SA,ABY SOM BOLA STASTNA NIE NORMALNA 🙂 obdivujem ta za to,ze si to zvladla este k tomu s 3 detmi.asi ti musi byt smiesne,ze ja s jedym dietatom to nedokazem ....mojim problemom je,ze tu mam svoje pohodlie az na to,ze ma tu niekto stale uraza,podpichuje....keby sme zili u nas uz davno spolu nebyvame
@simca2313 takto moja mama trpi s mojim tatkom od svatby, nikdy mame nedal ani korunu, vychovavala nas sama. vsetko nam kupovala za ucitelsky plat, doteraz je s nim a my s bratom a s mojim muzom nevieme preco. peniaze na ucet, neda nam ani cent. svoje vnucata, cize moje deti lubi, ale nikdy im nekupil za svoje, iba za mamine, akurat dava detom peniaze na studium na ucet. ale ja som okrem notebooku od neho nikdy nedostala nic, pekne slovo nikdy. iba nas mlatil, tyral. ja som z domu uz jedenast rokov a pri nom by som uz ani sekundu nezila, je na peniaze, okolo domu ani trt, a mamu psychicky tyra uz vyse tridsat rokov. dievcata, nebudte take sproste ako su nase mamy pri takychto tyranoch.
@katarina644 mna moj mm netyra fyzicky....mna uraza,ubera mi zo sebavedomia.Vzdy po hadke ma to niako preslo potom bolo chvilu dobre pokial mi nezacali zase vadit niake jeho ciny,ktore som mu dala jasne najavo a zase urazky,ponizovanie,nadavky,opicky,ktore robi ked sa vazne chcem rozpravat,vyhrazky,ze odide jasne ze do kecmi peniaze minat ktore nemame nazvys....mam k tebe otazku ale neuraz sa prosim ta.ako to beries,ze tvoj otec sa k tvojej mame sprava tak ako sa sprava?lebo ja by som sa snazila mame pomoct odist,odputat sa od tatu...neskusali ste to?
@simca2313 ja som nepisala len fyzicky, to kedysi bolo, ale hlavne psychicky. to je to, co u teba uraza a atd. nejdem rozpisovat.
@simca2313 ja sa neurazim, co teraz? mama sice nevladze, ale uz teraz neodide. chceli sme, aby od neho odisla, najrealnejsie to bolo ked sme mali patnast rokov. teraz uz je neskoro. nemala, kde by ist. a ku nam mama byvat nechce. niekedy si to mama nevsima, ale teraz maju take obdobie, ze sa riadne zeru. ale mama radsej prehlta, ma rakovinu, tak radsej sa stara sama o seba.
@triniti1979 Krásny príbeh..mám kamošku presne s tvojím osudom.až som sa zľakla či to nepíše ona.. 😉 2 x rozvedená, má 3 detičky..našla si priateľa a čakajú spolu bábätko..čiže 4 dieťatko..a je štastná..teda sú..aj ona konečne,aj jej priateľ , aj jej 3 deti... vieš si predstaviť ako je aj bola odcudzovaná... 2 x rozvedená, 3 deti na krku...predsudky,ohováračky..aká je ona ku.va..atď..veď to musí byť všetko jej chyba ako dopadla..a vieš čo? serie s prepáčením na všetký čo to tárajú... žije si svoj život a všetkým ukazuje že je konečne šťastná a každý nech si kuká do svojho hrnca.. 😉 Držím palčeky 😵
Mna takyto zivot uz nebavi na co som sa narodila,aby som sa trapila?aby ma niekto stale urazal?ponizoval?ja mu uz radsej ani neodpovedam.a to ho asi vytaca tak ma dalej uraza ☹ aka som sprosta,mam nizke IQ!som p...a,je...ta....nerozumiem tomu ked kricim zle je,ked som ticho zle je....a tie jeho sprosteotazky citujem,,sos ti zase je" ako sedlak,sedlak dnes ked sa po nocnej zobudil prdel mi tu pod nosom,grgal no viete si predstavit co je to za cloveka....este aj pivo si otvoril asi si myslel,ze mu na to nieco poviem ale mne je to uz suma fuk....hlavne,zeisiel autom na nocnu ach keby ho tak policia zastavila a on by nafuka....to by ma aj potesilo 🙂
@simca2313 ahoj, mne dnes prisiel druhy krat otec ten tyran psychicky strazit maleho, deti moje ma rad, a mne tu uzdruhy den nadava, ze deti mi nemaju co jest, ze aspon dcera sa naje v skolskej druzine. a neviem co. by som ho dnes pokojne zabila. ked poviem, ze sa ma decko ucit, tak mi povie, ze nech sa este hra, ze do vecera mam casu dost. a ze on ju zoberie na bicykel, pritom je prechladnuta. proste debil prvej kategorie. tak ma dnes nastval, ze som mame povedala, ze nech mi ho tu uz neposiela, ze ho nemozem pocuvat. nestaram sa o deti a podobne. kurva, jak keby sa on o nas staral. ani fuka nedal mame na vychovu. hovado na entu. a mama nato, ze on bol vzdy takyto. ale ja pri mojom muzovi nato nie som zvyknuta.
@simca2313 Vôbec mi to nie je smiešne, je to veľmi ťažké rozhodnúť sa aj s jedným dieťaťom 😒 dôležité je aby si spravila správny krok a hlavne myslela aj na svoje dieťa, a skús poprosiť anijelov a načúvaj čo ti poradia 🙂 😉
@mananenka Ďakujem, tak tomu verím presne viem ako sa mohla cítiť. život je komplikovaný ale ja sa deň čo deň o tom presviedčam že nádherný, najmä keď zistíte akého skvelého človeka máte pri sebe, (samozrejme až po tom že je človek šťastný že má zdravé, pekné a ešte aj úspešné deti) 😀
@jojo161 @olivka84 takze volala som, ze mate prist tiez skusit. plati sa teraz este 3e za hod. od oktobra 3,50e. pernamentka 24 e na 8 hod. a nevie, ze ci budete moct chodit stale v stredu, lebo ze uz je tam dost deticiek, ale ze mate teda prist v stredu a uvidi sa, ze ako sa to bude zvladat s tolkymi detmi.
@simca2313 ahoj, citam co pises a je mi do placu,lebo v podstate prezivam neico podobne mam 2 rocneho syna a s manzelom sme 4 roky a tiez uz nevladzem..tiez neviem zbalit veci a odijst jednak nemam kam lebo nemam ziadnu rodinu kam by som isla a keby som si aj nasla podnajom tak z materskej nemozem platit podnajom lebo mi neostane nic..manzel mi vykrikuje ze mi neda na syna ani fuka takze neviem tiez co dalej..x krat mi slubil ze sa zmeni a nikdy to netrvalo viac ako mozno jeden den a preto mu uz neverim a mam chut odist.
koMpletna rodina

Ahoj @simca2313 dnes som našla tvoj príspevok, priznám sa ti že ja som už som rozvedená aj 2x, keď to niekomu poviem alebo sa to nejaký pokrytecký človek snaží rozoberať už to neriešim, môj prvý manžel bol tyran vydala som sa v 18tke, vtedy to nebolo nič divné. Prvú facku som dostala na svadobnú noc (podotýkam že som nebola tehotná) mám s ním syna, opustila som ho po 4.rokoch pretože ma bil, psychicky týral nášho syna a peniaze mizli z účtu (neskôr som sa dozvedela že stávkoval), dnes má môj syn 16r. otca si nevidel 13rokov a keď sa s ním o tom začnem rozprávať povie mi len toľko, že to nerieši a momentálne mu je dobre. (Chvala bohu je to veľmi rozumný chlapec vynikajúco študuje a je mi veľkou pomocou) Ostala som sama, začiatky boli ťažké ale zvládla som to bývala som v podnájme, pracovala v dvoch robotách pretože som robila na smeny a musela som platiť opatrovateľku. Zvládli sme to ver mi všetko sa dá len treba chcieť. Dôležité je aby si ty pochopila že si zaslúžiš lásku, minimálne si začni vážiť sama seba a uvidíš že to príde samo , pochopíš čo chceš spraviť a nakoniec to spravíš , rozhodnutie je ľahké, ťažšie je ho vykonať. ALE PAMÄTAJ: NARODILA SI SA ABY SI BOLA ŠŤASTNÁ NIE NORMÁLNA 😅
Asi preto som sa rozviedla 2x (môj muž ma mal za slúžku a keď som si ho odchytila s inou zlomilo ma to, nech už to bolo akokoľvek, bola som a aj som mladá pekná a myslím, že aj inteligentná prečo by som nemohla mať pri sebe muža ktorý si ma váži aj s troma deťmi 🙂 Dnes ho mám a som mu véééééééééééľmi vďačná miluje mňa moje deti a bolo to síce komplikované som/ sme konečne šťastný