Ako ovplyvňujú rozchody rodičov dospievajúce deti?
Moja 13r neter sa mi posťažoval, že má plné zuby toho, že jej rodičia sa neustále rozchádzajú/rozvádzajú a zmierňujú. Keď bola neter menšía ešte bola rada, ale tieto rozchody chodia aj so sťahovaním
Mám sestru dvojča, vyrastali sme v decáku, neter bola vytúžená, vymodlená, po adopcii staršieho dieťaťa.
Naposledy si (ex) bral za ženu mladú tridsiatníčku, ktorá postupom času nevedela rozdýchať, že z dieťaťom chodia aj povinnosti. Že jej manžel chce stráviť čas aj s dcérou. Teraz sa švagor znova rozvádza a už randí s mojou sestrou. Toto bolo jeho štvrté manželstvo.
Mám dojem, že sestra chce silou mocou zabezpečiť svojej dcére úplnú rodinu. Rodinu aká sme my dve nikdy nemali.
No ved sa pytam, ci sestra ma nrjake zazemie, alebo co ju pre boha taha naspat k tomuto chlapovi? Vy ste teda kupili chalupu spolocne? Takze mate asi blizky vztah, ved jej skus nejak dohovorit, ze tym dcere ublizuje. Nech teda odide nadobro a uz sa k tomu debilovi nevracia. To ju bavi dokola zazivat sklamania?
@lindusss2016 ona mi aj včera tvrdila, že s ním neplánuje žiť, ale podľa neterky noc strávili spolu, raňajkovali v trojici
Ona sa a ním rozviedla pred tým ako tehulka, nechcela ho ani vidieť, nechcela aby sa švagor stretával s dcérkou. Ale on ju nejak vždy obmäkčí, postupne, krôčik za krôčikom., to že zahodí polročný perspektívy vzťah hneď ako sa švagor stal ,, voľným,, a uteká ho utešovať lebo mu mladá manželka zdupkala domov urobila prvý krát. Ja už strácam argumenty. V pracovnom živote je úspešná, ľudia vedia že ovláda svoje ,,remeslo,, na profi úrovni. Len ten súkromný život. My sme nemali domov, milujúcich rodičov, vzory správania sa v rodine, Neboli sme plánované chcené deti., iba ,, nehoda,,

No ved sa pytam, ci sestra ma nrjake zazemie, alebo co ju pre boha taha naspat k tomuto chlapovi? Vy ste teda kupili chalupu spolocne? Takze mate asi blizky vztah, ved jej skus nejak dohovorit, ze tym dcere ublizuje. Nech teda odide nadobro a uz sa k tomu debilovi nevracia. To ju bavi dokola zazivat sklamania?