Ako pomôcť dieťaťu u ženy s psychickými problémami?
Dobry den, chcem sa opytat co sa da urobit ak viem o zene ktora caka dieta ale dotycna nieje psychicky na tom dobre a vela ludi sa domnieva ze to dieta bude pri nej trpiet. Da sa s tym nieco urobit?
@lauradd skvele, som na teba hrda. A teraz sa skus naucit dat ten pokoj aj ostatnym 😘 mozno potom prestanu plieskat dverami v tvojej spolocnosti...
@anonym_f5b67c vsak ta tu nik nedrzi na silu za vlasy, pokoj si vytvara kazdzy sam tak si ho mozes vytvorit aj ty a uz sa tu nemusis angazovat lebo si mi tu prd poradila len si tu ventilujes svoje nervy ktore ti zeru tvoje deti!!! takze sup sup chod sa hrat na iny piesocek a budem hrda na teba aj ja!!!!!!
Čo tak sa starať o seba....ako vieš aký osud budeš mať ty? Nechodíš v jej topankach, keď jej nevieš pomôcť nestaraj sa a hlavne nesúď!!!
Čo tak sa starať o seba....ako vieš aký osud budeš mať ty? Nechodíš v jej topankach, keď jej nevieš pomôcť nestaraj sa a hlavne nesúď!!!
@anonym_e25faf a ako jej mam pomoct mam jej zaplatit hodiny u psychiatra? ja som sa nikde nepytala ako mam psychicky narusenej osobe pomoct ale co sa da robit aby neublizila dietatu lebo jej okolie ma prave o to obavy...takze si trochu mimo s odpovedou na moju otazku...
@anonym_f5b67c vsak ta tu nik nedrzi na silu za vlasy, pokoj si vytvara kazdzy sam tak si ho mozes vytvorit aj ty a uz sa tu nemusis angazovat lebo si mi tu prd poradila len si tu ventilujes svoje nervy ktore ti zeru tvoje deti!!! takze sup sup chod sa hrat na iny piesocek a budem hrda na teba aj ja!!!!!!
@lauradd och, ale ja som ti neprisla poradit. To co popisujes v prispevku vobec nieje tvoj problem. Problem je, ze TY si problem. Pre seba aj tvoje okolie.
Ten moment ked sa problem pyta co je problem... 🤣🤣🤣
@lauradd och, ale ja som ti neprisla poradit. To co popisujes v prispevku vobec nieje tvoj problem. Problem je, ze TY si problem. Pre seba aj tvoje okolie.
Ten moment ked sa problem pyta co je problem... 🤣🤣🤣
@anonym_f5b67c ten moment ked sa dostanem do internetoveho blazinca medzi zufale matky...
@anonym_f5b67c ten moment ked sa dostanem do internetoveho blazinca medzi zufale matky...
@lauradd niesi to ty kto sa tu dozaduje pozornosti a uznania? To znie vcelku zufalo...
@anonym_e25faf a ako jej mam pomoct mam jej zaplatit hodiny u psychiatra? ja som sa nikde nepytala ako mam psychicky narusenej osobe pomoct ale co sa da robit aby neublizila dietatu lebo jej okolie ma prave o to obavy...takze si trochu mimo s odpovedou na moju otazku...
@lauradd tak dieta ma snad aj otca, nie? Sama si to dieta neurobila. V prvom rade to ma riešiť otec dieťaťa a nie cudzi clovek.
@anonym_77de2c okolie vidi ako sa sprava, aku ma narusenu psychiku ako krici po vsetkom co sa pohne ako plieska z dvermi ako krici a nadava a ako robi vsetko to, co by tehotne zeny nemali robit...a kazdy co jej chce pomoct tak mu vynada, pouraza ho a pisle kade lahsie... Fakt si myslite ze bude velmi dobrou matkou?
@lauradd a kto ju nabuchal?
V akom vztahu si k dotycnej ? Pises, ze vsetci v jej okoli maju obavy. Kto je to vsetci ? Co otec dietata ?
@lauradd Ahoj, ty si v akom vztahu k tej tehotnej zene? Ste kamosky, rodina, susedy? Lebo ked ma spravanie, ake si opisala, pokial ste len ze ju poznas z vidienia, alebo susedy, tak si ona nemusi nechat dohovorit. Ak je ozaj takato, tak aj keby ta vypocula (co pochybujem pri jej spravani) tak to na vedomie nevezme.Idealne pockat, kym sa babo narodi, uvidis, ci sa jej spravanie nezmenilo a pokial nie, tak uz teda bud cez policiu alebo socialku. Idealne s nejakymi dokazmi, alebo date hromadny podnet (viacerí). Dovtedy nemas ako zasiahnut, si myslim. Drzim palce
Vyhľadaj pomoc pre seba. Si rovnako agresívna a nezvladaš emócie ako ona. Neviem kto ti to je, že sa do toho staráš, ale takéto správanie volá o pomoc. Tak ako potrebuješ pomoc ty, tak potrebuje tá žena. Ten chlap čo je zodpovedný tiež za to dieťa sa má starať aj o tú ženu. Ty sa máš starať o seba a vyhladať pomoc. A tu sa tyká, máš to v pravidlách MK. Keď ti to vadí, tak sem nepíš.
Keď ju pôjdeš objednať tak sa tiež objednaj, inak psychiatra ti hradi poistovňa.

@anonym_285 mam averziu ak mi niekto na drzovku tyka ale ok budeme sa teda rozpravat po tvojom!
Nieje prepracovana ked cely zivot nikde nerobila a okolie a dalsich x ludi vidi presne to co som tu uz napisala takze bud rychlejsie pises ako citas alebo necitas vobec len pises kraviny!!!
Ty ju snad poznas??? Ty snad vidis ake spravanie ma a ako na vsetko podrazdene reaguje??? Uz som to tu volakemu anonymovi pisala tak si to aj ty anonym precitaj a potom reaguj!!! A velmi chabe ked nemas odvahu pisat pod svojim menom ale s hovavat sa za anonym!!!!!!!!
@lauradd asi STE si nečítali pravidlá košíku, ze? Jedno z nich je, ze sa tu tyka 😉 sme jedna komunita (väčšinou) a tykanie vytvára priatelskejsiu atmosféru... ak MATE averziu na tykanie, spýtajte sa ma Fb kde VAM mozno lepsie poradia podľa VAŠÍCH predstáv.