Ako pomôcť dospelej dcére?
Vidim, ze ju nieco trapi. Ma dve male deti, vcera prisla k nam, na syna strasne navriskala, potom sa rozplakala a preplakala celu navstevu. Nechcela mi povedat co ju trapi… ako jej pomoct?
@anonym_autor pravdepodobne je vycerpana z kazdodenneho kolotoca+nevyspatost.je na vsetko sama?
@simona92101 ma manzela, vyzeraju ze si rozumeju. Vela jej pomaha
nepomôžeš. Ak bude chcieť - povie čo sa robí. Asi ju hnevá manžel, alebo deti.
@anonym_autor a ma cas aj sama pre seba?
@anonym_autor ponukni jej, ze si zoberies vnucata na cely vikend, nech si spravi program. A ked v nedelu vecer dovezies deti, tak jej k tomu daj aj hrniec s oblubenym jedlom. Mozno ten cas vyuzije pre seba, mozno spolocne s muzom, mozno si potrebuju nieco vydiskutovat… povedz jej, ze ju mas rada a ze si tu pre nu, ak bude chciet.
Ked pride spravny moment, tak ti to povie, asi to nema este sama spracovane.
@anonym_autor mozno zaciatok skolskeho roka, vela matiek ide prve tyzdne vybuchnut kym sa rodina po lete nastavi na zmenu pocasia, vstavanie za tmy, skoru tmu poobede a kazdodenne povinnosti. Deti su vtedy tiez ako z divych vajec. Aj pre ne je to po lete velka zmena.
Alebo ci nie je tehotna
Xo tak si sadnut ako 2 zeny a opytat sa xo ju trapi a ci jej vies nejak pomoct? Mozno deti,manzel, , peniaze,praca...nemusi to byt viditelne
Ak ma malé deti, skúsila by som ich vziať minimálne kočíkovať, ak sú väčšie, tak na celý deň preč. Možno je unavena, alebo je každý deň pre ňu taký istý. Niektoré mamičky na materskej potrebujú chvíľu bez detí.
tak nik ti nepovie ako pomoct ked nevieme oolnosti.. ako stare je dieta? je naozaj stastna? ak reve a hulaka -nieco nieje ok .. nevypytuj sa .. obim ju a nechaj vyplakat .. ponukni jej ze jej postrazis dieta nech idu s manzelom na vikend niekam .. alebo aspon veceru ... alebo jej povedz,ze nech sa deje cokolvek u teba ma vzdy miesto ..ci na dlhsie alebo si len oddychnut na den dva
@anonym_autor len čo to nevidíš tak ružovo iba ty....
@anonym_autor To, ze manzel vyzera, ze jej pomaha a maju sa radi, nie je garancia, ze to tak skutocne je. Mozno je to herec, co ju podvadza pripadne jej obcas jednu streli. Ked budete sami bez svedkov, tak jej povedz, ze ma Tvoju plnu podporu, nech sa deje cokolvek.

@anonym_autor pravdepodobne je vycerpana z kazdodenneho kolotoca+nevyspatost.je na vsetko sama?