icon

Ako poradiť matke s dvomi deťmi, ktorá chce odísť od manžela?

23. júl 2025

Ahojte..moja naj kamoška ma vazny problem s muzom...ma psychiatricku diagnozu, ktora sa mu prejavila az po narodeni ich spolocnej dceri...dietatko ma 2 roky ... ziju v podnajme...kamoska uz rok pracuje a prijem ma v cistom 1250 € ...pozicku ma a plati 350 eur mesacne...najmy v nasom meste stoja 700€ dvojizbak...nasla som aj za 650€....otazka znie...kam chodia zeny s dvomi detmi ak chcu opustit manzela a nemaju rodinu ? Naozaj len nejake centrum ? Pochybujem ze od manzela nieco vytrieska, ak ho opusti, on sa spusti a urcite nebude platit... a aj keby tak len malicko... :( ja sama som v jednoizbaku, inak hned by som ju pritulila....

Strana
z2
petkavka
23. júl 2025

Riesenie je jednoduche. 1. Podnajom na zaciatok 1izbak al. garzonk- 450E . 2. Psa darovat nejakej milej rodinke 3. Ziadna elektronika pre deti, seba 4. Pozicaj jej na splatenie pozicky alebo nech dohodne v banke nizsie splatky 200E x bohuzial realita : 1. Hadam sa nebudu tesnit v garzonke 2. Psa si neda, vsetci ho maju radi 3. Deti si predsa zasluzia to najlepsie a treba drzat uroven 4. Dlh nie je dlh, ale exekutor ....a dodatok: 5. Rychlo si urobit dieta s niekym dalsim kto vyzera, ze ma dom, alebo pracu a co najruchlejsie ho lapit. (V zaslepeni ani nezisti neduhy )

autor
23. júl 2025
@januska12323

Pozri, keď je v takej zlej situácii nebude si predsa vyberať ale pôjde kam môže aby mali decká strechu nad hlavou a čo jesť.

@januska12323 ano tak

karolinakr
23. júl 2025

takto sa ťa spýtam, toto je tretia diskusia tento týždeň, žena nema muža, je chromy, invalidny, nema rodinu, kamaratky nikoho, peniaze, len dlhy, deti, bez strechy nad hlavou
píše toto furt ta ista osoba?
o čo ti ide? chceš zbierku? peniaze na ruku? alebo ked ti dve diskusie nestačili, myslíš, že tretia ti už pomôže?

colsami
23. júl 2025

@autorka tak treti krat:
Naco plati splatku 350 euro mesacne?
Pes je len jej ci si ho kupila s terajsim chlapom? Ci dosla s tym psom uz z ukrajiny?

anonym_f1c89a
23. júl 2025
@anonym_autor

@januska12323 ano tak

@anonym_autor Nuž takáto cestovateľka, ktorá prišla z Ukrajiny a predtým žila v Amerike by nemala zostávať na Slovensku. Pomôž jej zbaliť a zober ju si sebou do tej Ameriky.
Zaujímavé je len to, že okrem dlhov a detí sa celý doterajší život nič nenadobudla. Veď všade je tak dobre a ona sa usadila akurát tu, kde ju nič nedrží.

karolinakr
23. júl 2025
@anonym_f1c89a

@anonym_autor Nuž takáto cestovateľka, ktorá prišla z Ukrajiny a predtým žila v Amerike by nemala zostávať na Slovensku. Pomôž jej zbaliť a zober ju si sebou do tej Ameriky.
Zaujímavé je len to, že okrem dlhov a detí sa celý doterajší život nič nenadobudla. Veď všade je tak dobre a ona sa usadila akurát tu, kde ju nič nedrží.

@anonym_f1c89a

OTÁZKA V PORADNI:

ODPOVEĎ MODREHO KONÍKA
"Nech ide na Ukrajinu!"

made my day

sticker
karolinakr
Autor odpoveď zmazal
anonym_f1c89a
23. júl 2025
@karolinakr

@anonym_f1c89a

OTÁZKA V PORADNI:

ODPOVEĎ MODREHO KONÍKA
"Nech ide na Ukrajinu!"

made my day

@karolinakr Píšem do Ameriky. Veď tam ide aj jej alter ego!

karolinakr
23. júl 2025
@anonym_f1c89a

@karolinakr Píšem do Ameriky. Veď tam ide aj jej alter ego!

@anonym_f1c89a alebo do Ameriky 😀
aj tak dobre

anonym_81dea4
23. júl 2025

Nezodpovedne zenske s kazdym chlapom decko, nic nemaju, nic si nevybudovali, nasackuju sa k chlapovi, najradsej by boli keby polku nehnuteľnosti napisal na nich lebo vsak mu porodila decko.Kolkokrat chlap ani nechce len si ho chcu dietatom priputat.To su take jednoduchsie zeny co sa prisaju na muza a chcu nieco vytrieskat.Ked mi prvy vztah krachne, davam si sakra pozor aby som nemala dieta s dalsim.Jaj a klasika na MK nemam nikoho a nemam kde ist.Ale keby ich vyhodil, museli by niekam odist.Asi cakaju, ze im niekto poskytne zadarmo byvanie alebo sa ozve nejaky muz kde sa opat nasackuju.Zufale zeny

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
mimikarol
23. júl 2025

Trápne sa v tých klamstvách zamotávaš. Ešte čo sa o nej nedozvieme zaujímavé? Keď píšem "o nej, myslím tým o tebe"

cacianka
23. júl 2025
@anonym_f1c89a

@anonym_autor Jaj, ako pekne klameš a zamotávaš sa. Zrazu je to Ukrajinka a ty si jej najlepšia kamarátka, hoci žiješ v Amerike a len teraz si náhodou doma. Ukrajinci sú tu vyše tri roky, jej decko má dva. To si tu hneď po príchode stihla urobiť ďalšie decko? To bolo prvé, čo chudera vojnová vdova riešila? A pôžičku jej kto dal? Ukrajinke, s dvoma deťmi, na rodičáku?
Vieš, čo si myslím? Píšeš o sebe. Si Slovenka ako repa, ale hlúpa, zadĺžená, žiješ s magorom sebe podobným, ktorý nie je duševne chorý, len lenivý a neschopný a Ty hľadáš spôsob ako zarobiť na ľudskej dôverčivosti a ľútosti nad deťmi.

@anonym_f1c89a si hnusná, útočná a vymýšľaš sprostosti, ako keby si ich obe poznala ....

anonym_ed9d5d
23. júl 2025
@doriiis

Ťažko sa mi to píše,ale odporúčam jej dať psa preč.Lahsie sa jej bude hľadať podnájom

@doriiis to by musela dat preč aj deti.. nikto pricetny neprenajme byť matke s dvomi deťmi

anonym_ed9d5d
Autor odpoveď zmazal
anonym_ed9d5d
23. júl 2025

@anonym_autor osobne si myslím, že sterilizacia na vlastnú žiadosť by mala byť zdarma. Štát, poisťovne platia plno zbytočných vysetreni u lekarov, ktoré sú nezmyselne, ale to čo treba to nezaplatia

anonym_10a9c9
23. júl 2025

@anonym_autor tu sa rady nedockas . Lebo všetky majú svoje byty , baráky našetrené tisíce euro a super vybraných chlapov . Každá žena ktorá skončí sama s deťmi je hlupaňa . Tak to tu na MK chodí .
Poradiť neviem ale cakaju ju ťažký život . Nech sa jej darí 🌹

anonym_10400a
23. júl 2025

Ženy aké ste niektoré zlé a zákerné.. Čo je na tom keď niekto nemá rodinu, nie každá má šťastie mať veľkú rodinu. Príklad rodičia zomreli súrodencov nemajú a taký človek je sám.. Moja mama je jedináčik, môj otec zomrel, ja tiež nemám súrodencov tým pádom ani sesternice bratrancov tetu uja nikoho. Keď moja mama zomrie tiež ostanem tu sama. Takže nechápem ten výsmech keď niekto napíše že nemá nikoho a vy sa na tom zabávate.

anonym_62a56e
23. júl 2025

Sem tam vidim inzeraty, ze prenajimaju izby v domoch najma starsi ludia aby si prilepsili k dochodku alebo za pomoc v domacnosti. Dajte inzerat na FB miestne skupiny, mozno sa niekto zlutuje.

karolinakr
23. júl 2025

lenže nejde o vysmech, ale tretia diskusia, nemam nikoho a nič, čo mam robit
tak okrem krízového centra asi nič a čaka sa tu asi na zbierku

123profil321
23. júl 2025

Autorka, ak si sa ešte nezmazala, napíš mi súkromne.
@anonym_autor

anonym_496158
23. júl 2025

Tak jej ten jednoizbak posun ked ty odides do Ameriky.

strelkyna1
23. júl 2025

Ked prisla z Ukrajiny, tak asi by bol pre starsiu dceru dost sok znova menit skolsky system a znova hladat kamosov, ale v takychto srackach by som asi zvolila cestu nasetrit/pozicat si od najlepsej kamosky na 3 mesiace zivota v inej krajine a stat sa problemom ich socialneho systemu. Podmienky kde je to ako netusim, ale mam takeho tusaka, ze v takom Nemecku povedzme by mozno nasla nejake lepsie siete socialnej zachrany (je to len moja matna predstava, ale viem, ze takto isla s holym zadkom, problemami a nic moc kvalifikaciou jedna spoluziacka a zije sa jej tam dobre).

victoriab
23. júl 2025
@anonym_ed9d5d

@doriiis to by musela dat preč aj deti.. nikto pricetny neprenajme byť matke s dvomi deťmi

@anonym_ed9d5d to nemyslus vazne? Pred 3 rokmi mi jeden uzasny pan prenajal 2izbak, bola som na materskej s druhym dietatom. Bol extrembe pricetny, znizil mi sumu fakticky nezarobil ale pre mna to bolo nezabudnutelne gesto ludskosti. Teraz byt hladam znova. Na materskej uz nie som. To maju zeny matky ist automaticky k rodicom? Ci ako? Nerozumiem ako si to myslela.

Strana
z2