icon

Ako povedať rodine o novom partnerovi?

kamila7125
18. nov 2020

Zienky zlate (prosim nesudit! Presla som si svoje)
Mam mensi problem a ten je... Ze hoci som stara koza (33) bojim sa vlastnej matky 😂 mam ju nadovsetko rada no ma srdcove problemy ...skoro 70 a ...proste k veci
Mam tri zdrave krasne dcerky (14, 4 a 2).
Prvu mam s manzelstva ktore nevyslo dalsie dve s cistej vasnivej lasky k muzovi...ktory ma psychicky za par rokov dostal na uplne dno! Ale milovala som ho ako nikoho! Vasnivo a bezhlavo! Ked sa prevalilo ze je gambler bola prva dcerka na svete. Mala 3 mesiace -odysla som od neho. Najmladsie moje dietatko bola cista nahoda (alkohol spravil svoje)...no stalo sa a ja som aj napriek naliehaniu rodiny na interupciu nesla a malu si nechala! Je to nase slniecko straaaasne ju vsetci lubime. Chlapa som uz nehladala bola som utrapena sklamana a denne vycitky od maminy (ved si vedela aky je a bla bla) proste mam tri deti s dvomi rozmymi muzmi a...neviem chlapa som nehladala... stastie si naslo mna... Je uzasny uplne sa k sebe hodime a ...zboznuje moje tri deti (tri roky som bola sama bez chlapa-bez sexu!)
Nehovorim ze budeme spolu navzdy aj ked si to do srdiecka zelam no uz nemam ruzove okuliare...milujem ho a on MNA (aj ked inou laskou -rozumne a opatrne po vsetkom co som prezila)
Deti uz neplanujem mam tri ale...on strasne chce do "buducna"( najradsej hned 😂) stale sa tomu branim...uz padlo aj slovo svadba hoci sme spolu kratko.. Ako to mam pre boha povedat mojej rodine...mojej matke ktora sa po mojom rozvode nevedela spamatat ze mam ineho chlapa (mala som 25!)
Skratka jej nechcem klamat , vsimla si uz ze som akasi "stastna" cele okolie hovori ze doslova ziarim.
Mamine som tyzden nevolala neviem ako na to . fakt sa bojim prehovorit no bojim sa aj mlcat...
Nehovorim ze to bude navzdy no zivot je kratky treba si ho uzivat a ja a moje deti.. Skratka nemozem byt stastnejsia 😍😊
Mamina je dost rasisticka (ako vacsina Slovakov ma blbe reci) no a on nie je tak celkom "biely"
Zienky co robit?

zooeynka
19. nov 2020

@kamila7125 iste...vztah ajked vikendovy ma len s tebou 🙂 prepac, nechcem byt hnusna, ale toto je zleeee....naozaj, kym s nim nebudes v spolocnej domacnosti tak ho nespoznas, cez vikend moze byt milucky a starostlivy ale realita moze byt otrasne ina. Vyskusaj ho. Neverim ze ta v nigerii nie je jeho manzelka ktoru podporuje....

kamila7125
autor
19. nov 2020

@zooeynka je v Europe 13 rokov .vo februari skoncil 6-rocny vstah nemohli mat dieta s partnerkou ona odysla do rodnej zemi
Mozno ma zenu tipujem ze nema to by som asi vedela aj od jeho maminy perfektne vie anglickt u nich uradny jazyk a ked aj ma no a co neriesim 🙂 nech ma aj styri ked stiha 😂 haha 😂

kamila7125
autor
19. nov 2020

@zooeynka on chce kupovat dom preto maka chce s nami zit ...ja nechcem takto to vyhovuje najma mne

kamila7125
autor
19. nov 2020

Ja som zila s chlapom dlhe roky a nepoznala som ho klamal strasne stale klame je gambler a ked sam.mechce nic mu nepomoze snazila som sa mu pomoct psychicky ma.nicil preto ja uz s chlapom.zit nechcem.kym neviem 100% ze je ten pravy ...deti musia vyrast a osamostatnit sa a potom mozno...ak dovtedy vydrzi tam.budem vediet ano malo to zmysel

zooeynka
19. nov 2020

@kamila7125 tak nech kupi dom. Lebo jedna vec je povedat a uplne ina je urobit to....ano, ano ty nechces s nim byvat, ty nechces kondom, ty nechces aby ti platil byvanie....ved super, ale o com je potom taky vztah? Nepoznas ho a vlastne ani on teba. A naslubuje manzelstvo, dom, chce dalsie dieta odhliadnuc od toho, kolko ich uz dokopy mate. Proste mas blbu ruku na vyber partnerov, mala si vobec v zivote aj funkcny vztah?

negymama
19. nov 2020

@kamila7125 no ked ukoncil 6 rocny vztah, lebo jeho partnerka nemohla mat deti. a ty s nim deti nechces... oh nebolo by ferovejsie jeho nechat, nech si zalozi rodinu so zenou co by deti chce? Nie len ze tebe to vyhovuje, mat partnera na vikend a pre deti na chvilu uja ci kvaziotca. A ked uz si tak sebestredna, ze chce to co tebe vyhovuje, preco nanho viazes deti? v takom pripade je chyba, ze mu dovolis s nimi sa naviazat, hrat sa, kupat, vylety atd.
Hlavne este ked povies ze si studovala detsku psyhologiu. asi o detskej dusi vela nevies.

kamila7125
autor
19. nov 2020

Teraz mi vola ze mu volali so skoly ze mala je zle ze jej mam doniest paracetamol
Preco nevolali mne? Vola do skoly a ze vsetko ok.
Vie ze mi je na hovno tam robi peklo...tak o com je taky vstah?!? Aky priklad da detom otec co hra vsetko predrbe ...ano povie ze ich lubi ale raz sa neopyta ci maju co jest. Skratka cele zle a kludne podte do mna ja som za tie roky zvyknuta ja znesiem vela

yvanielka
19. nov 2020

Skús si to len tak pre seba zhrnúť...
- ty už nechceš dieťa, on dúfa že spolu budete mať minimálne jedno
- on chce s tebou bývať, ty s ním nie
A to či je niekto ten pravý nemusíš zistiť nikdy...
A vo februári ukončil vzťah a vy ste v kontakte rok? Čiže ste boli v kontakte aj keď bol vo vzťahu?
Ako to vidíš tak o 2 roky?

negymama
19. nov 2020

@zooeynka nie ona ma blbu ruku na vyber partnera...to ON sa oblbol.
on chce zenu do domu, mat rodinu , deti. Ona chce mat volny vztah bez spolocnych deti, bez domu, bez spolocneho zdielania financii. Rozdiel je v tom, ze jemu roky idu, ona ked sa rozidu bude zit ako doposial, s detmi ktore vie zabezpecit. Ale jemu ujde dalsia sanca mat , to po com on tuzi...

kamila7125
autor
19. nov 2020

@negymama neviem hlavny dovod preco sa rozisli nerypala som do toho
ja dufam ze mu moje deti budu stacit uvidime do buducna zatial.neriesim

negymama
19. nov 2020

@kamila7125 nebudu mu stacit. ty to nechapes.

kamila7125
autor
19. nov 2020

@yvanielka februar 2019 som myslela nie tento rok
Zle sa mi pise je mi dost blbo sorry nevadi to je jeho vec
O dva roky nozem byt kludne aj mrtva clovek nikdy nevie vcera som usla hrobarovi s lopaty

modrava
19. nov 2020

@kamila7125 tomu nemozes ani sama verit.. ze mu budu stacit tvoje deti. neexistuje. hlavne ked on chce este svoje deti, synov.

kamila7125
autor
19. nov 2020

@modrava hej on preferuje syna
My name v rodine sane zeny 😂 ja mu syna neporodim 😂 haha 😂 tak naco to silit 😂

kamila7125
autor
19. nov 2020

@negymama Chapem to ...az moc dobre...uzivam si pritomnost...ked budem mysliet na to co bude o 5 rokov ...tak sa zblaznim

modrava
19. nov 2020

@kamila7125 nevadi ti, ze ho klames?

negymama
19. nov 2020

@kamila7125 to nic neznamena, aj v nasej rodine boli same zeny, 3 dcery, z nich najprv 6 vnuciek, a nakoniec moj syn, siedme vnuca prvy chlapec, a za nim este dvaja, moj a sestrin.

haley7897
19. nov 2020

@kamila7125 hovorím to celú dobu. Si sebestredny manipulator.

kamila7125
autor
19. nov 2020

@negymama u nas maju vsetci jednopohlavne deti 😂 nikto nema aj aj 😁 hoci o tom rozhoduju chlapi...tiez.nechapem ale.je to tak 😊
@modrava neklamem on vie ze deti nechcem a dufa ze ma raz.prehovori...mozno...clovek.nikdy nevie co bude o par rokov...teraz urcite a najblizsich 5 ziadne deti...neviem mozno raz ano ale to by.som si.musela.byt nim ista nie 100 ale 1000% !
Zatial.ostava ze deti uz nechcem a on to vie

kamila7125
autor
19. nov 2020

Buducnost planuju zeny ktore na nu veria...ja som v priebehu poslednych dvoch rokov 4-krat usla hrobarovi s lopaty. Takze moc neplanujem :(
Vidim...pocujem aj od priatela kolko mladych odchadza skor ako zacali zit...planovat. .clovek si nemoze naplanovat nic...
Zial bohu

negymama
19. nov 2020

@kamila7125 ono vies preco si vybral prave teba? ano si krasna a laskava atd. vsak to hovori. Je to aj o akomsi, nerada pisem to slovo, "reverznom rasizme" to nie je ten klasicky postoj , ze vsak bieli si myslia ze cierni su nieco menej hodnotne. Ono je smutne , ze podobne si myslia aj cierni, ze cennejsia je svetlejsia podoba. Nikde sa nepreda tak vela bieliacich prostriedkov na plet, nez v krajinach kde ziju tmavsi ludia
Je to aj vec statusu..svetlejsi zn. krajsi, bohatsi, skratka lepsi.

a cim je chudobnejsia menej vyspela krajina, kde mnohi ludia nemaju buducnost a sebavedomie, tym je "status" cez postavenie, bohatstvo, plet dolezitejsi. Nigerijcan ale aj ini, maju vyssi status postavenim rodica, svojim postavenim, tym ze maju svetlejsiu zenu nez su oni sami. Tak to je. Tento "rasizmus" je niekedy viac ziveny tmavsou populaciou nez svetlejsou.
On je rad ze ta ma...aj preto ze si svetla, biela, to vyrovnava aj tie deti. Mozno sa mylim, ale je to prirodzene pre cloveka, mam rad partnera, ale aj som rad ked sa nim mozem pochvalit a zvysit si status.

negymama
19. nov 2020

@kamila7125 aha, takze ty ho neklames, len v nom zivis nadej ze raz mozno...

0silvia0
19. nov 2020

@haley7897 alebo porucha osobnosti...

kamila7125
autor
19. nov 2020

@negymama Presne mna toto strasne trapi ja som sa nikdy na neho nepozerala ze si iny si tmavy....mala ho vola cokoladovy ujo lebo vyzera ako cokolada...ked mi povie ze cierna plet je prekliatie ze neviem nic o.minulosti nic o tom aky mali zivot ze ako deti nemali hracky ako naju europske deti ze ked prisiel do Europy tak ako posledny nasiel pracu koli farbe. Strasne ma to trapi vzdy mu poviem pozri ..kolko hercov spevakov umelcov je "tmavych' pozri mame obydvaja dve ruky dve nohy 10 prstov. ..strasne ma to trapi ked sa zhodi ze musel studovat inak by s neho bol "odpad"
Do Nigeria say nechce vratit v tom ma jasno.
Strasne vela rozdielov ze nie ako tu dieta sa zrani a mama uteka do nemocnice ale ze tam sa zrani mama ho este zrube dobre ze tam nemal co robit
Matky maju vela deti nemaju cas sa s nimi tak.maznat a hrat ako tu!
Vzdy mi hovori ano pokukuju europske zeny po.nom za to ze je "cierny" a mne tiez hovori ze preco mam rada cierneho chlapa hovorim to nie je o farbe pleti tak to vyslo on je aj ked neverite strasny dobrak kolko.krat.ma deti vytocia chcem na ne kricat tak.ma zastavi ze som jak Nigerijska matka ze hulakam 😂 on ma strasne upokojuje ...neviem doverujem mu vo vsetkom dufam.aj on mne ...tie tabletky na tajnasa ved vie ze to beriem on sa dietatu nebrani jasne ma k nicomu nenuti kolko krat.mi povie aka si pekne "biela tak hovorim ze nebud rasista 😂 mas vyhodu usetris v lete na solarku 😂 akoze neviem ako to bude ale je nam takto dobre 🙂

kamila7125
autor
19. nov 2020

@haley7897 mysli si co chces...kto je bez viny..nech hodi kamenom 🙂

haley7897
19. nov 2020

@kamila7125 inými slovami, nepopieras....

kamila7125
autor
19. nov 2020

@haley7897 nepopieram co

kamila7125
autor
19. nov 2020

@negymama mozno raz aj ja zmenim postoj 🙂
Never say never 😘

kamila7125
autor
19. nov 2020

@haley7897 inak...vies co si myslim? Prestudovala som si tvoje prispevky...a pride mi to ze si dost sklamana...ze ta nieco trapi...ze si v nedavnej dobe dostala od zivota ranu...a pozrela som si tvoje dcerky malinka.je prekrasna...nechal.ta ? Tiez bol tmavsi tak preto ze ti bolo ublizene potrebujes sa niekde vyburit...chapem.to tiez.som si tym presla... A nie nehnevam sa ak ta to upokoji kludne do mna...ak sa potrebujes vyrozpravat kludne napis aj PM. ..ja sa nehnevam...sme zeny a sme tu jedna pre druhu...ak sa.mylim odpusti ..no s toho ze v kazdom prispevku si rypnes mi.pride ze ta strasne nieco trapi. Drz sa 🙂
Zelam vsetko dobre tebe aj tvojim dievcatkam ❤

haley7897
19. nov 2020

@kamila7125 ty sa fakt tou pseudopsychologiou nesnaž živiť 🙈