Ako povedať žene bez urážky, že zapácha?
Dobrý deň, ako slušne a citlivo a hlavne tak aby sa žena neurazila a nezranilo ju to...povedať že smrdí? Vieme, že sa nesprchuje aj keď tvrdí, že hej,ale napríklad nezmizol ani kúsok sprchového gélu v kúpeľni ani zuby si neumýva ani s a o seba nestará vôbec....ale už sa naozaj nedá vedľa nej sedieť...
Ja Ta chapem, tiez by som sa asi okunala, niekomu nieco take povedat. Skus oklukou, ze ma asi divny parfem, ze je citit, ako by sa spotila, ze si si to uz viackrat vsimla. Mozno jej dopne. Ak nie, tak potom narovinu.
@mk1111111111 no problém je,že my sme jej so sestrou dali fakt všetku možnú aj nemožnú kozmetiku aby mala, ale ona to proste nepoužíva
Nikdy sa nemalovala ,nechcela byť pekná ani sa tak obliekat, neupratovala, nevarila, neprala.....a s otcom tp bolo také isté, ja už som zúfalá
Ked jej to nevies povedat a vadi ti to tak k nej nechod. To ani jeden z vas jej na to nic nepoviete?
@0kristina0 je tam moja babka aj moj brat, nemáme ísť ani k ním? Naznačovali sme jej už všetci..
Chapem, tak na rovinu, medzi 4 ocami, aby jej nebolo trapne
Ako opatrovateľka mám skúsenosť, že hygienu drasticky zanedbávajú ľudia s depresiou, prípadne s alzheimerom a s inými psychickými poruchami. Treba ju dostať nielen do sprchy, ale aj k lekárovi.

@mantilka ďakujem