icon

Ako pracuje váš muž?

21. feb 2023

Ahojte 🙂
Prosím vás tie ktoré ste doma na materskej/rodičovskej a vaši muži dlho pracujú ako to zvládate? Nie je vám smutno?
Muž robil tak že o 14:30 bol doma. Poobedia sme boli s malým spolu či vonku či vnútri atď. Teraz má dve roboty. Robí od 8-16/17 ale potom hneď na 18stu ide robiť trénera a to chodí domov okolo 21/22. Takže s deťmi je tak hodinu až dve. Mne to príde malo. Večer príde,dáme si spolu víno,večeru,pozrieme film. My dvaja trávime spolu čas a je nám dobre. Len mne je celý deň tak smutno alebo ako to nazvať keď som v tom veľkom dome sama.

Odkedy dokedy robia vaši muži?

Strana
z5
charlotte911
24. feb 2023

tak ja nerozumiem, píšeš, že si s dvojičkami celé dni sama, že mm príde domov z práce, je tak s nimi hodinku a potom ide trénovať a prichádza až okolo 22.00, kedy si dá večeru, s tebou vinko a pozriete si film, tebe je celé dni smutno a si s deckami prakticky od rana do večera, nuž ale toto píšeš v hlavnom príspevku,no v diskusii zase, že do fitka chodíš každý druhý deň a vikendy ste sami bez deti a idete do kina a na motorky .. žena, načo si ty vladtne sťažuješ, máš priestor aj na seba, aj sa ti mm venuje a cez vikendy si užívate bez detí, buď rada, že si takto žiješ, čoby dali iné ženy za takýto život, váž si čo máš, určite by si nemenila za chlapa, co ti príde večer z krčmy, za chlapa, čo prepije výplatu, za chlapa, čo sa neponáhľa domov za rodinou, ale za milenkou, za chlapa, čo chodí na týždňovky aj viac a všetko je na žene, za chlapa, ktorý namiesto vinka a filmu ti povie aka si káča, za chlapa, ktorý sa hrá ako dieťa na mobile a kašle na rodinu, za chlapa, čo sú mu prednejši kamoši ako ty, za chlapa, čo si ťa neváži a vidí na tebe všetko zlé, alebo za chlapa, pre ktorého si len slúžka a nikto. Je málo mužov na svete ako je ten tvoj, tak si to váž, lebo sa môže stať, že jedného dňa sa to zvrtne a budeš na tom ako veľa iných žien, samozrejme ti to neprajem, ale zamysli sa nad tým, čo píšeš

lacibo
25. feb 2023

@scorpionflower1 mas to tazke a verim, že ti je otupno

scorpionflower1
26. feb 2023

@lacibo nie je to ľahké, ale poznám aj také matky, ktorým chodia muži na týždňovky aj dvojtýždňovky, ten môj je aspoň večer a cez týždeň doma. Moja ex kolegyňa má manžela profesionálneho muzikanta, ktorý bol aj mesiac vkuse na turné a rodičov 500 km ďaleko.

ivushaaaa
Autor odpoveď zmazal
anonym_10186d
4. nov 2025

@anonym_autor veď to je úžasné... Že sa venuje deťom a není na mobile/Pc a nerobí si po svojom...venuje sa všetok voľný čas deťom a tebe... Neviem, nechápem.. ešte pre vás zarába peniaze 😅 a sama si napísala že pôjdeš do druhej práce...je to dočasne...a teraz si všímam dátum pridania príspevku...tak bolo dočasné 😊

anonym_f593ae
4. nov 2025

@anonym_autor manžel pracuje tak cca 2-3 krat do týždňa a tie dni keď nie je doma idem k mojim rodičom, bývame od seba 15 minút takže ja sa nesťažujem 😁

ivec16
4. nov 2025

moj od 8-9 hod domov chodieva po 18 tej… a do 22-24 hod este dalej robi… z domu… ma jednu pracu…

rodina 1400 km daleko a 3 deti

Strana
z5