Ako prebieha u vašich mužov žiarlivosť?
Ako prebieha u vašich mužov žiarlivosť??
Mám veľký poct že aj ten moj žiarli a najradšej je ked sme iba spolu a za tie mesiace čo sme spolu, aj bývame,som nebola nikde! a mám veľkého tušáka že si ma chce vziať!
Ako zistím že je manipulativny???
Krabice zozenies za Billou alebo Kauflandom. Asi tak vsetko k tomu by som...
No, skus ist na damsku jazdu. Ostan tam tri dni. Ak ta vobec pusti, tsk sleduj reakcie. 1. Sms 2.telefonaty 3. Osobne ta pride skontrolovat. Ak to bude tak, tak utekaj.
@evitaevitaevita fúúúha ,nonsens
@viestta samozrejme....je to tak, aj to títo blázni robia.
dievčatá,viete čo ma teraz napadlo,jeho bývalú sledoval lebo ho podvadzala,hmmm to mi ešte na začiatku povedal,vidíte teraz mi to trklo
@viestta Čože? Ovoniavanie nohavičiek? 😂 To už sú akí magori? Ale väčší magori sú tie ženy, čo s nimi ostávajú.
@terezkaa22 je otazne , či podvadzala. Mozno len v jeho narušenej mysli.
A nie je to tak, že vždy keď je chlap žiarlivý a upodozrieva, tak on má milenku? 9z10 prípadov je to tak.
@evitaevitaevita to už sa nedozviem
@acrobaleno nevieš o čom hovoríš. A si krutá. Je to trsgédia byť v takomto vzťahu, ale nikdy nehovor, že tie ženy sú magorky. Je neuctive a nanajvýš bezcitne
@evitaevitaevita Tak tragédia je niečo iné. Toto nie je, že im vyššia sila radikálne zasiahla do života. A prepáč, keď niekto nevidí červené kontrolky už na začiatku vzťahu a nechá so sebou robiť toto, tak to nie je ničia vina, len jej.
Ak si vypije (každý si vypije, ale nedokazuje si tým svoju silu a majetnickost voči žene) a máš z neho strach, neviem na čo ešte viac čakáš? Nebola by som s ním, ale ty sa musíš rozhodnúť
prečo si s ním vlastne? čoho sa bojíš? že máš 30, že si stará na deti, na nový vzťah, či čo?
sama vidíš, že ťa vo vzťahu s ním nič dobré nečaká. už teraz sa cítiš ako pes na reťazi, ver tomu, že po svadbe a deťoch to bude dvojnásobne horšie.
lepšie sa vrátiť teraz z krátkej cesty, ako potom vyplakávať na koníku, že ťa muž týra, a že chceš od neho odísť.
a to bývanie spoločné, nechápem ťa - to s ním bývaš v dome jeho rodičov? a plánuje tam predpokladám bývať aj nadalej, no to je už len výhra.
@maryon1 ano on by bol najradsej tam u nich
@ptmt1011 och máš pravdu
až sa hanbím ,ked to čítam ale chcela som názor,tu ho mám a očividne je na 100% rovnaký
@terezkaa22 a máte tam aspoň vlastný byt, bez prístupu rodičov, alebo spoločnú kuchynu?
@ptmt1011 presne aj ja to tak mám,jeho súrodenci ,jeho jeden dobrý kamoš ale stále spolu!
@maryon1 kdežeeee ale dom je veľký
@viestta v jednej diskusii som tu citala, ze dokonca po prichode domov chlap kontroloval vaginu a mala ju podla neho moc roztiahnutu, tak si to isto rozdala s inym 🤦♀️

@terezkaa22 PREČO si s takým chlapom? PREČO ste ženy také hlúpe a samé sebe škodíte. Nie ste siamské dvojčatá, aby ste všade chodili spolu. A prepáč autorka, ale máš 30 a necháš so sebou toto robiť? Veď nie si nejaká mladá pubertiačka alebo neskúsená 20tka.