Ako prebieha u vašich mužov žiarlivosť?
Ako prebieha u vašich mužov žiarlivosť??
Mám veľký poct že aj ten moj žiarli a najradšej je ked sme iba spolu a za tie mesiace čo sme spolu, aj bývame,som nebola nikde! a mám veľkého tušáka že si ma chce vziať!
Ako zistím že je manipulativny???
Keď to tak čítam, tak mi ani nejde si predstaviť takého chlapa. To je tak do nej zamilovaný alebo posadnutý alebo čo? Veď chlapi majú radi skôr svoju slobodu, pozerajú aj po inych ženách a nechce sa im všade chodiť s partnerkou. Nechápem.
@annamarin Hento nie je láska a ten chlap sa môže aj zadusiť ako to bude opakovať. Títo tie ženy neľúbia. Nie je to zdravý vzťah.
@annamarin no sú rôzni chlapi, niektorí sú chorobne žiarlivi a myslia si, že na ich ženu všade číhajú sexuchtivi chlapi, ktorí im ju chcú odlákať, preto chodia všade s ňou, aby si ju ochránili 😉
@terezkaa22 dom pri spoločnom bývaní so svokrovcami NIKDY nie je dosť veľký. zvlásť ked máte spoločnú kuchynu, ešte keby ste mali vlastný byt/vchod, pol biedy.
ako vychádzaš s jeho rodičmi? počítam, že kedže sa mu tak dobre býva, určite sú k nemu dobrí, a budú vždy držať stranu jemu.
a je narcis,fešák
áno to vyslovene vidím ked ho poslucham a ano milacik mas pravdu,ano prepač mi to atd
@terezkaa22 narcis, fešák, sebestredny manipulátor a žiarlivec, vražedná kombinácia, nezdá sa ti?
@terezkaa22 utikej Terezko utikej!!!
Tiez mas pocit,ze ta vezme na dovolenku,ze ta požiada o ruku,ale akosi ti zviera hrdlo,miesto príjemného pocitu okolo srdiečka,ze si vezmeš dobrého partnera.
,
😂😂Ale ked on ti to povedal. "Pre Teba som dokonalý". To musí byt pravda,vsak že? Aj že ho bývalá podvádzala? A taký je dokonalý,ze keď si hrkne,je na teba pes,a mas strach,co len hláska vydať.
Ta neviem ci by bolo dajake vesiľe🤨🤨
U nás neprebieha žiarlivosť nijak. Vo vzťahu dvoch vyzretých ľudí žiarlivosť nemá miesto.
Narcis, všetko musí byť podľa neho, kričí, pije, bývať máte u jeho rodičov... ach žena, kde si rozum pobrala. A že povedal, že on je pre teba dokonalý? On je absolútne toxický partner. Ak si nechceš zničiť život, odíď čím skôr. Bude ťa to bolieť, ale máš 30, prebolí to a časom si budeš môcť nájsť niekoho, kto si ťa bude vážiť a ty si budeš môcť vážiť jeho.
Už teraz cítiš, že to nie je "to pravé orechové" už len to, že sa pýtaš, či to je v pohode, to znamená, že tov pohode nie je.
Keď si položis vo vzťahu otázku, či sa nemáš rozísť, a zvlášť keď je to na začiatku ešte, keď nemáte nijake spoločne záväzky, to ma byt prvá kontrolka, že asi to bude lepšie,teda ten rozchod.
@jaskolka Ďakujem ❤️ za radu
@jaskolka hej hej úplná pravda
@ivkazba presne si to celé napísala
@terezkaa22 Daj potom vedieť, že ako si dopadla. A skús tie testy, čo ti baby odporučili.
@acrobaleno vyskúšam na tú kávu s kamoškou,chata by neprešla sto pro
@terezkaa22 tak skus nadhodit, ze Laska v sobotu idem s babami, na pizzu, daco si dzobneme a pridem domov. Uvidis ako bude reagivat.my sme tiez nehcodili bez seba nikam... Ale teraz sme spolu 8 rokov a ked chcem normalne idem.. A nic sa nedeje. Neriesi. Doveruje mi. Aj ja jemu.a zistis to jedine tak, ze ci ta pusti. Ak ta "nepusti"... Skus o tyzden... A alk nie tak je t magor😏😏😏🤦♀️🤓
@terezkaa22 preco by chata nepresla? Ved skus, aspoñ sa hrdina vyfarbi, a budes to mat jednoduchsie pri baleni kufra.
Ja chodim bez muza, kam sa mi zachce, idem na par dni do Madridu, idem na 2 tyzdne do Thajska, na tyzdeñ na Slovensko.....a si predstav, ze sme manzelmi 22 rokov. Ze ci ziarli?, no neviem, mne nic nehovori, a v podstate by mi to bolo jedno, tak aj ked ziarli, neda to najavo a zostava mu len verit mi, o tom je manzelstvo/partnerstvo, bez dovery je to zaciatok konca.
@terezkaa22 à ty si jeho Dieta žeby si si musela pýtať povolenie ist niekam à ešte mat aj strach ze to neprejde?
Ty vieš sama te nie si šťastná, len sa potrebuješ v tom asi utvrdit že on je magor
Och...dievča....celé zle. 🤦♀️
Ja som vydata 10 rokov, predtým sme 10 spolu chodili....A v živote by mi nenapadlo pýtať si povolenie niekam ist. Maximálne oznamim, spýtam sa na názor, pripadne prediskutujeme, ci nemá iné plány a keď tak sa zladime....Ale nie je môj otec a ja nemám 15 aby som si musela pýtať povolenie 🤦♀️
Čiže nie. My sme dospelí. U nás sa neziarli. My sa rešpektujeme.
@derdia noo to je veľmi dobrý nápad,presne takto to skusim
@tenerifka wooow tak toto vyzerá ako pekný vzťah,tak ti držím palce nech ste spolu šťastní až do konca
@ckatka áno asi to ma takto vyzerať
@terezkaa22 tak s tým obchodom je to zlé i keď nie najhoršie pusti si jednu reláciu s max gašparom a tam vraví ešte chodil aj na hrob kontrolovať či tam niesu stopi milenca 😳 tak to bol vrchol . Tak vsetko pod toto mi príde celkom 😂

@terezkaa22 ak sledoval bývalú, tak máš ďalší dôvod na balenie kufrov