icon

Ako prekonať manželskú krízu?

igorjaki
5. feb 2010

Dobry den, potreboval by som poradit ako mam prekonat manzelsku krizu,ktora realne speje k rozvodu. Som 15 rokov zenaty a zhruba od marca minuleho roku ma manzelka nechcem napisat ignoruje ale skor zanedbava. Kazdy den odchazala von s kamaratkami a ked sa vratila domov isla rovno spat. To iste vikendy. Casom ma to prestalo bavit a zacali najskor vycitky, hadky,vyhrazky a aj plac. Momentalne sme na tom tak ze v stredu buduceho tyzdna manzelka podava navrh na rozvod. Ja viem ze chyba je aj vo mne a mal som byt tolerantnejsi a nemysliet len cez svojho vtaka ale ak clovek v 39 rokoch sexuje len dva-tri krat do mesiaca tak to asi nieje v poriadku. Ja manzelku stale milujem a nechcem sa rozviest. V stredu ideme aj do manzelskej poradne ale len kvoli tomu ze to chcem ja. Viem ze jej idem uz na nervy lebo to chcem stale riesit a vymyslam nove sposoby ako to napravit ale ona sa so mnou uz nechce o tom bavit a je rozhodnuta.Uz som bol aj odstahovany aby si oddychla ale dlho som bez deti nevydrzal. Ironia je ze sme v podstate uz o vsetkom dohodnuty (deti,vyzivne,majetky). Stale si myslim ze to nieje normalne aby sa ludia ktori sa vedia spolu normalne bavit,smiat,rozpravat mali rozvadzat. Ale ona ma uz vraj ako manzela nevidi ani teraz ani v buducnosti ale ako najlepsieho priatela ma nechce stratit. Mam pocit ze ten nezaujem o sex prameni z toho ze pri sexe ma manzelka bolesti a sex preto odmieta. A podvedome si to spojila :nemam chut na sex - nemam ho rada. Bola dnes na gynde a ma vraj zvacsenu maternicu , moze to suvisiet? Radim jej aby este pockala dala sa zdravotne do poriadku a ak to nepomoze tak nech poda ten navrh na rozvod. Ked ona je taka cudna vravim jej povedz doktorke aj o tom nezaujme na sex ale ona to odmieta s tym ze to nieje zdravim.

Strana
z4
igorjaki
autor
21. jún 2010

Ahojte , dlho som sa neozýval keďže nové rady neprichádzali..... Nakoniec nás rozviedli ,síce na dvakrát ale rozviedli. Mojej teraz už ex sa na súde ani hlas nezatriasol a trvala vehementne na rozvode hoci sudca po vypočutí dôvodov ju presviedčal aby si to ešte rozmyslela,že nevidí žiadny relatívny dôvod na rozvod a ponúkol nám odklad a poradňu. Keďže to ale ona odmietla nariadil nám ďalší termín o mesiac.... Mal som záujem s mojou ex to celé v kľude prebrať a dôjsť k nejakému rozhodnutiu alebo aspoň si vydiskutovať minulosť a nejako to ukončiť. Poslala ma s tým v podstate do čerta..... Najčudnejšie na tom celom je že deň po rozvode mi povedala : že ak by som na druhom pojednávaní chcel svoju žiadosť stiahnuť už by nebola proti.... Ja som už ale trval na rozvode .... Našiel som si priateľku, s ktorou mi je dobre , mám ju veľmi rád a veľmi si rozumieme. Zajtra sa k nej sťahujem .... 🙂 🙂 🙂

filipal
21. jún 2010

@igorjaki no vidis, dlho si nesmutil! 😉

zuzumajko
21. jún 2010

igorjaki je mozne ze bolesti zacali ked porodila deti? resp. niekedy po tom? ake stare mate deti?

Strana
z4