Ako prekonať neveru?
Ahojte 🙂 V januari sa so mnou rozisiel priatel s tym, ze si nasiel inu zenu, do ktorej sa zalubil a trva to uz 3 mesiace. Rozisli sme. Po 7 rocnom vztahu. Pred tromi tyzdnami prisiel za mnou s tym, ze ma stale lubi a nevie na mna zabudnut, kedze s jeho novou to nema zmysel, pretoze je vydata a rozviest sa nechce. Ok, povedala som, ze dobre skusime to, lebo stale ho lubim. Problem je vsak v tom, ze on sa s nou nadalej stretava. Ide iba o stretnutia v potravinach kam chodi, ona tam robi predavacku. Niekedy ide len tak, na pivo, vypije ho pri obchode a vrati sa. Chodi tam aj ked tam prave ona nieje, ale myslim, ze mam dovod na to, aby mi to vadilo, ze tam chodi. Na okoli su aj ine obchody, kam by mohol ist, ale nechce. Pokracovanie vztahu s nou popiera. Vraj sa len pozdravia, prehodia par slov a ja len prehanam, ked ziarlim. Ked sa nahodou o nej rozpravame a ja poviem o nej nieco nie velmi pekne, hned ju obranuje a ku mne je potom hnusny. Ked sa ho spytam, ci ju este lubi, robi si z toho srandu. Neskor povie, ze lubi len mna. Neviem. Prehanam a neriesili by ste to?
zeny, preco sa nechavate takto okato ponizovat a oblbovat? preco si sami pred sebou nechcete priznat pravdu, ze co to za .......... chlapa mate? 😕 hlavu hore a hlavne zdrave sebavedomie a uctu k samej sebe!! 😠
@bellan tak to je zlé, ak si k nemu pripútaná takýmto spôsobom, že nie si schopná reálne posúdiť situáciu a prestávaš si vážiť sama seba. Viem, že nie je ľahké zahodiť sedemročný vzťah za hlavu, ale ak by ma mal muž ako náhradu, lebo sa jeho nový objav nechce rozviesť, tak by som sa protivila sama sebe 😖 😖 😖 😖 😖
Ten kto ta podviedol RAZ to urobi zas. Posli ho kade lahsie nieje pre teba taky clovek co si ta nedokaze vazit.
Ja by som skôr riešila to pivo,čo pije rovno pri obchode. To má problém vydržať domov a vypiť si ho doma vkľude???
A kedže sa rozviesť nechcela, tak len jednoducho nechcel ostať sám, tak sa vrátil k tebe. Nemala by som ružové okuliare.
@bellan no tak to je ešte väčší primitív, ako som si myslela. Ak si myslí, že nič zlé nerobí, ak si ide po sedemročnom vzťahu zastrčiť do inej, nech to skúša o dúm dál, lebo ty máš na to iný názor. Jemu by som iba povedala, že takých somárov, čo majú rovnaký názor, ako on, že nič zlé nerobia, nájdeš do hodiny desať, keď sa posnažíš, tak pätnásť, ale ty už o muža takýchto "kvalít" nestojíš.
@bellan Vies, ine by bolo, keby si to priznal, ze bol na nu namotany, isty cas cusal a potom si sypal popol na hlavu a prosil o druhu sancu. Ale to, co o nom pises, ako na drzovku prisiel spat a este ti aj klame ohladov citov, a ze vlastne ty si to pokazila, lebo ziarlis, na toto by som ja nemala zaludok.

@bella cize suma sumarum seka dobrotu len aby si ho nekopla do riti ako tamta...teraz je samozrejme ta najhorsia kurva a flandra lebo vsak ti ho odvabila..potom lebo ho kopla do riti a nechce sa rozvadzat...kto vravel ze milenci a milenky sa automaticky musia?? Nikto, a ten tvoj alfa samec sa popalil...tak sa vratil s chvostikom stiahnutym medzi nohami ako poslusny a zbiti pes domov...a tak panicka tu som...co uz s nim, ze? No ja neviem, ale ja by som uz pouziteho chlapa nechcela...