Ako prekonať rodinné ťažkosti tento rok?
tento rok hrozny resp posledna polka :(
v rodine vazne ochorenie neckaane
teraz vsetci kovid mame
nemam slov.
uz len naozaj cakat na vianocny zazrak :(
@timea301196 ked napises dedo, chapem ze je starsi rocnik ci ako to mam chapat?
Áno 70 rokov vitálny človek ráno mu praskol vred a večer bolo po ňom. Takže staroba to nebola. Bratrancovi zomrelo dieťa mesiac po narodení. Veľmi ma to vyzvalo keďže bolo predčasne narodené ako moje deti. Zomrela mi dobrá kamarátka z detstva ktorá sa trápila s rakovinou. Atď atď.. takže nejaký covid brat tragicky? V tejto dobe keď už nie sú obmedzenia?
70 rokov nie je staroba? podla mna je.
ano, samozrejme ze ludia sa dozivaju aj viac, ale ja sa bavim o 40rocnom cloveku co umiera...tiez je to ta hnusna rako...uz to slovo neviem ani pisat, je mi zle z toho ked vidim ako mladi ludia..:( a babatko, na to sa snad ani pisat neda nic uz.
tragicky kovid brat mozme za predpokladu, ze ma vsade uz metastazy a vobec sa stav nezlepsuje
a my nemozeme za nim lebo sme chori tiez
takze nas to obera o cas straveny s nim a nic ine sa teraz ani neda robit.
No podľa mňa nie keďže človek bol fakt vitálny a bez problémov. Je to hrozne ta rakovina je všade a myslím že s tým neurobíme nič.. leží v nemocnici? je to asi nejaká bližšia rodina? koľko mu ostáva ? Pozri covid ťa prejde o deň o dva a kľudne môžete ísť s ním však existujú telefóny da sa volať. Žiaľ aj v minulosti umierali mladí ľudia ale sa to nejak neriešilo alebo sme to nevedeli lebo nebola taká doba internetu ako je teraz
@timea301196 vitalny je relativny pojem. v 70 rokoch uz nemoze byt taka vitalita ako by si cakala ....zial bunky v tele starnu ci chces ci nie. praveze nas to niloho neprechadza. jedno sa zlepsi a pride shorzenie druheho ...:((((
Dostal infarkt chudák
Ale ved to je zivot. Myslis ze ini problemy nemaju? V kazdej rodine nieco je. Aj choroby aj umrtia.
@gabikaa96 :( teraz budem sprosta, ale napisem, ze aspon netrpel :(
@ibatanecnica napisala som to niekde?
Mne pred necelym mesiacom nahle zomrela mama a v den pohrebu brat...takze za 4 dni mi zomreli 2 najblizsi takze pre mna je to velmi zly rok😭
@zuzka57 boze moj toto snad nemoze byt pravda. idem ti napisat
Ani starnú ale človek ktorý jazdí na aute. Ráno stáva o piatej zdravo sa stravuj3 stará sa o dom a záhradu nepije je pre mňa vitálny a bol zdravý až na cukrovku. Pre na starý nebol 🙂
@timea301196 pozri kamaratka sport zdrava strava nefajci nepije, ziadna hak, a rakovina prsnika v 35 rokoch. mozes sa starat kolko chces, tato hnusoba je niekedy aj vec cistej nahody :((((( a pre mna 70 r clovek uz ma svoje odzite. niekedy sa ludia tolko ani nedozivali.....a cukrovka? starecka ci mal dlhsie? cukrovka je tiez celkom neprijemna choroba a nebude pisat co vsetko ...moze...no mlcim.
@zuzka57 Brat v deň pohrebu maminy?Silná káva 🥲čo sa stalo ak sa smiem opýtať ?U nás dávno takto manželka strýka a na pohrebe strýkovi zlyhalo srdce ...Nezvládol to
Ako tu čitam veľa zlého sa deje všade 😢Najhoršie je keď človek umiera a vidíš ako trpí nevieš pomôcť či už dieťa alebo dospelý je jedno koľko má rokov..Veľká rana je aj nečakane úmrtie bolesť hrozna ...Neviem ani ja ani nikto čim to je asi naozaj naozaj existuje nejaká kniha osudu alebo neviem 😠
@malaliliaeli presne :(

Píšeš a nevieš nie nezomrel na starobu .