Ako prekonať životné ťažkosti a dosiahnuť šťastie?
Ahojte.. chcela by som sa vyrozprávať.. už asi také 2 roky mám také obdobie, že sa mi nie moc darí, ja som sa snažila nezúfať, myslieť pozitívne, vždy niečo zmeniť.. Zmenila som koníčky, začala som behať, skúšala som všetko možné.. Momentálne pracujem už 4. rok ako učiteľka na zš a spravila som si aj c1 certifikát z angličtiny, aby mi to pomohlo pri zmene práce.. Problém je, že posielam už vyše roka životopisy a nikto sa mi reálne neozval, až na pracovné pozície kde je veľmi nízky plat a ja si to nemôžem dovoliť. Taktiež ďalšia vec, ktorá ma trápi je to, že si neviem nájsť partnera. Som dva roky sama a oslovujú ma najmä výrazne starší muži.. Mám 28 rokov a naozaj mi príde odveci, ak sa mi prihovorí pomaly 50tnik.. Celkovo sa cítim z toho celkového snaženia vyčerpaná.. Bohužiaľ som vždy túžila mať dobrého muža a šťastnú rodinku a tá predstava, že sa to nikdy neudeje ma desí...
To su len urcite hyperboly stastia, nie je to o tom, ze raz prekonas tazkosti a si stastna, za vodou. Vacsinou zas nieco pride, aj horsie 🤣
A teraz bez srandy, pracu lepsiu casom a systematicky urcite najdes 😊 a Ked mas 28, aj toho spravneho partnera. Len sa v tom netreba velmi utapat. Co tak napisat si na druhu stranu veci, ktore mas a si za ne vdacna a nie su samozrejmostou...?
Tam by som urcite zacala, netreba sa lutovat.
@anonym_autor neboj, všetko sa na dobre obráti. A k tomu školstvu….😵💫 v tv dávali, že nemá kto učiť. Tiež sa mi tento šk.rok neušlo žiadne miesto, poslala som cca 15tivotopisov.😵💫🫣 najhoršie je, že v iných zamestnaniach im vadí, že chodím do skoly a neexistuje si dokončiť školu😵💫 naozaj frustrujúce. Ale raz bude dobre😉 za chlapa neoroduj, to nie je koniec sveta.
@anonym_autor neboj, všetko sa na dobre obráti. A k tomu školstvu….😵💫 v tv dávali, že nemá kto učiť. Tiež sa mi tento šk.rok neušlo žiadne miesto, poslala som cca 15tivotopisov.😵💫🫣 najhoršie je, že v iných zamestnaniach im vadí, že chodím do skoly a neexistuje si dokončiť školu😵💫 naozaj frustrujúce. Ale raz bude dobre😉 za chlapa neoroduj, to nie je koniec sveta.
@anonym_aa3c09 nemá kto učiť,a ty si dnes druhá,čo vidím,že nemá prácu...
@anonym_autor v práci ti drzim len palce aby sa ti podarilo niečo si nájsť a laska ? Skus ist do kina aj sama,alebo niekam von alebo ak chceš poznám sympatického chlapa Poliaka ,ktorý tiež hľadá babu svojich snov 😋rada vás dám dokopy
@anonym_aa3c09 pod do bratislavy tu nik ucit nechce za tie platy

@anonym_autor ja ti poviem tak, ze vacsina ludi si niecim podobnym v zivote prejde. Treba to brat tak, ze raz si hore, raz si dole. Ale to, ze budes mat dobreho muza a stastnu rodinku, tomu neprestan verit 🙂